Jucer su jednostavno svi bili na visini zadatka!
Da krenemo redom:
Rensing: Ne znam sto jos misliti o tom golmanu, jucer me nije nimalo impresionirao, iako mnogi kazu da je on veliki potencijal ja uistinu sumnjam u to, al dobro vrijeme ce reci svoje, nadam se da grijesim...
Lell: kad sam gore napisao da su svi bili na visini zadatka to se onda odnosi i na Lella

jucer je odigrao solidnu utakmicu ali nadam se da ce nam on biti samo opcija za Bundesligu a Oddo za ligu prvaka, sad da ne pisem zasto, mislim da je to jasno ko dan!
Lahm: Sta reci za tog beka nego da je jednostavno svjetska klasa, jedan od najboljih bekova na svijetu, nisam napisao koji jer moze igrati i lijevog i desnog, takva lakoca igranja, promjene smjera u kretanju se rijetko viđa kod beka, uistinu impresivni, jedina mana je njegova skok igra ali Boze moj nitko nije savrsen...
Lucio: Mislim o njemu ne treba previse trositi rijeci, po meni jos uvijek najbolji nas stoper i nije mala stvar da spada jos uvije u tom deset stopera na svijetu, jucer je sve lopte kupio u zraku, izasao par puta onim svojim korakom u kontru ali se znao kontrolirati isto mi se uistinu svidjelo...
Demichelis: Prosle sezone nas najbolji stoper, jucer odigrao stvarno dobro, sjecam se jedne oflicne reakcije u prvom dijelu, uglavnom na visini zadatka...
Buyten: Taj ce mi igrac uvijek biti i ostati smotan

ali dobro je odigrao jucer, solidno djeluju njih trojica kao stupovi obrane...
Ze Robi: Sta reci za tog covjeka nego da zalim sto ima vec 33 god., impresivna igra, uistinu impresivna igra, kako taj covjek trci kontre da je to strahi, skidam kapu!

Jedan od najboljih igraca jucer na terenu...
Schweini: Uff, impresivno izdanje, asist kod prvog gola Tonija, svuda ga je bilo na terenu i ocito mu pase ta pozicija koju trenutno igra i ocito je to i Klinsi primjetio...
Ottl: Bome zabrinuo bi se da sam na mjestu Bommela jer je ovaj vec dvje tekme odigrao vrlo dobro a Bommel nije u nekoj formi a i jos ti zuti i crveni kartoni, uglavnom za Ottla dobra prilika da istisne naseg kapetana...
Toni: O njemu ne traba puno govoriti, jednostavno Đuka Tore!

Odlicno snalazenje u sesnaestercu, odlican ulazak u prostor, covjek jednostavno ima nos za gol...
Kolse: Odigra je dobro, kao i uvijek puno se kretao i dolazio po loptu, nije uspio zabiti ali vjerujem da ce i on proraditi kad tad...
Uglavnom izgleda da nam pase ta formacija 3-5-2 i nadam se da cemo nastaviti nju preferirati!
Eto toliko od mene za sada...