murta6 napisao:Ma di Lella stavi, ak on bude igro ne gine nam 5 komada
murta6 napisao:Ma di Lella stavi, ak on bude igro ne gine nam 5 komada

murta6 napisao:U ovakvom treneutku je likovanje glupo, ali samo da sam sebe citirammurta6 napisao:Ma di Lella stavi, ak on bude igro ne gine nam 5 komada

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

anton 1983 napisao: pa i kad mu ottl igra na štoperu.
FCB m@niac napisao:anton 1983 napisao: pa i kad mu ottl igra na štoperu.
samo pogledajte zadnji gol, odma nam je sve jasno kaj se tiče i Lell-a i Ottla, pa nažalost i Brena... iskustvo im fali

) i samim tim je ostavlja MvB na teškom iskušenju jer je već imao žuti karton....

bavarac napisao:1gol zaspao Lucio i ostavio samog igrača...
bavarac napisao:3.gol.cijela obrana u 16m....ostavljen Lell i Ottl nazad....i kartonirani MvB....katastrofa
anton 1983 napisao:bavarac napisao:1gol zaspao Lucio i ostavio samog igrača...
ja bi za taj gol "okrivio" Tonija jer je on bio na prvoj i nije smio pustit da lopta proleti, krivo se stao i sjebo.bavarac napisao:3.gol.cijela obrana u 16m....ostavljen Lell i Ottl nazad....i kartonirani MvB....katastrofa
Tu bi mogo Ubit cijelu ekipu jer je Džeko trčo od svog gola do našeg i niko ga nije pokrio.
Bommel je tu sjebo kaj je išo pokrivat krivog igrača, a Lahm kaj nije stao ispred Džeko nego nije bil ni vrit ni mimo kao i Bommel..
bavarac napisao:gle u toj situaciji se radi prekršaj na igraču u startu....a ne dopustit da padne takav glup i jeftin gol....jebote mi smo imali u toj situaciji 4-2 i opet su nam zabili...neoprostivo....kako bi ih nalupao sve s guštom....i Lahm je mogao napravit na rubu kaznenog faul ,ali pustio je šut...
Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju