04.04.09 15:30 VfL Wolfsburg - Bayern München

rezultat

Pobjeda Bayerna
3
60%
Remi
2
40%
Poraz Bayerna
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 5

Re: 04.04.09 15:30 VfL Wolfsburg - Bayern München

PostPostao/la Murta » 04 tra 2009, 16:36

U ovakvom treneutku je likovanje glupo, ali samo da sam sebe citiram
murta6 napisao:Ma di Lella stavi, ak on bude igro ne gine nam 5 komada :neee:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la nokia » 04 tra 2009, 17:31

murta6 napisao:U ovakvom treneutku je likovanje glupo, ali samo da sam sebe citiram
murta6 napisao:Ma di Lella stavi, ak on bude igro ne gine nam 5 komada :neee:

Haha, svaka cast za prognozu :) Iako ni je ne volim Lella, ne bi bilo posteno okriviti ga za ovaj poraz.
nokia

PostPostao/la Murta » 04 tra 2009, 17:58

ma znam da nije samo on kriv, svi su
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la FCB m@niac » 04 tra 2009, 20:11

Ili igramo jako dobro ili igramo jako loše...očete da vam kažem u čemu je stvar? ha?
nema DISCIPLINE!!!!!!!!!!!!! :neee:

igrači više ulažu truda na psine nego u nogomet...to je moje mišljenje
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Speedy » 05 tra 2009, 07:30

Ako netko zeli na miru pogledati nase brukanje sam nek izvoli, dodani su sazeci na site-u!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 05 tra 2009, 08:46

Poraz kao poraz u Wolfsburgu mene nije iznenadio. Ja sam to smatro za moguće prije tekme jer se znalo protiv kakvog protivnika igramo. Ali ne ovako, jednostavno ne, Bayernu se ovo nikada nebi smjelo dogoditi pa i kad mu ottl igra na štoperu.

Samo je jedna stvar sad bitna - kakav će utjecaj imati ovakav poraz na igrače jer srijeda je jedino kaj je bitno. U BL se sve još stigne ispraviti..
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 05 tra 2009, 13:03

anton 1983 napisao: pa i kad mu ottl igra na štoperu.

samo pogledajte zadnji gol, odma nam je sve jasno kaj se tiče i Lell-a i Ottla, pa nažalost i Brena... iskustvo im fali

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 05 tra 2009, 14:02

FCB m@niac napisao:
anton 1983 napisao: pa i kad mu ottl igra na štoperu.

samo pogledajte zadnji gol, odma nam je sve jasno kaj se tiče i Lell-a i Ottla, pa nažalost i Brena... iskustvo im fali

Lellu i ottlu nefali iskustva, njima fali kvalitete.

kaj se tiće Brena njemu treba tekmi - ono kaj je pokazo u 1. poluvremenu je bilo fenomenalno, sve lopte su bile njegove..
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 05 tra 2009, 19:00

to brate , hvala ti što si me ispravio :yeee:

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la bavarac » 06 tra 2009, 10:34

Evo nakon što sam u miru pogledao 3puta tekmu mogu i obrazložiti kaj sam vidio na njoj....

Suđenje katastrofa.....ko da mafija tipuje iz kola u kolo protiv nas....gol bosanca iz zaleđa....MvB žuti u 3min....Lucio zbog simuliranja žuti....(izašao zbog ozljede te istine )....Toni nakon prvog prekršaja u protivničkom 16-cu....odmah žuti....mahano mu zaleđe u kojem nije bio....pun kur. propusta i nedosljednosti je bilo na tekmi od strane sudaca na terenu....

1.poluvrijeme...Brenno "the rock" sve ih je stavio u mali džep...(svjetla budućnost je red njim ).....Ribery nije mogao 1-3 bila je teška reprezentativna stanka...ispuhao se...a i vidjelo se na njemu da je mislima već u Barceloni....MvB umanjena mu je agresivnost odmah na startu i njegov prepoznatljiv način igre sa tim žutim u 3min....jeb. ko da kapetanska traka na njegovoj ruci kur. ne vrijedi sucima....istina i onaj džeko je to dobro odglumio....Bastian....konstantnmo je ulazio u sredinu gdje su vukovi bili najgušći i tako je gušio ZeRoberta i njegovu poziciju....potonji brazilac je bio druga špica (svidjelo mu se zabijat :neee: ) i samim tim je ostavlja MvB na teškom iskušenju jer je već imao žuti karton....

ostale neću spominjati jer su odigrali ispod svojih mogućnosti izuzev Lella i Poldia koji su bili taman kako znaju odigrati....

što se tiče naših golova (primljenih)

1gol zaspao Lucio i ostavio samog igrača...
2.gol Džeko korak ispred Brenna ...čisto zaleđe....
3.gol.cijela obrana u 16m....ostavljen Lell i Ottl nazad....i kartonirani MvB....katastrofa
4.gol ajde Brenno je ovaj put izgubio orijentaciju u 16m...
5.gol zbog takvih golova Magath,Hitzfeld i Trappatoni su dijelili šamare u svlačionici svojevremeno u svlačionici Bayerna igračima.....

za kraj....tekma je prošlo svršeno vrijeme....u prvenstvu se treba odigrati još 8kola i ja sam uvjeren da ćemo bit prvaci na kraju...porazi ovi bole dok se ne zaborave...a nema ništa lijepše za što brži zaborav od dobrog rezultata u LP-a u srijedu....

idemo Bayern..... :fcb: :navijac: :avogp1: :cool: :naprijed: :logo: :prvi: :zivio:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 06 tra 2009, 10:43

bavarac napisao:1gol zaspao Lucio i ostavio samog igrača...

ja bi za taj gol "okrivio" Tonija jer je on bio na prvoj i nije smio pustit da lopta proleti, krivo se stao i sjebo.

bavarac napisao:3.gol.cijela obrana u 16m....ostavljen Lell i Ottl nazad....i kartonirani MvB....katastrofa

Tu bi mogo Ubit cijelu ekipu jer je Džeko trčo od svog gola do našeg i niko ga nije pokrio.

Bommel je tu sjebo kaj je išo pokrivat krivog igrača, a Lahm kaj nije stao ispred Džeko nego nije bil ni vrit ni mimo kao i Bommel..
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 06 tra 2009, 10:57

anton 1983 napisao:
bavarac napisao:1gol zaspao Lucio i ostavio samog igrača...

ja bi za taj gol "okrivio" Tonija jer je on bio na prvoj i nije smio pustit da lopta proleti, krivo se stao i sjebo.

bavarac napisao:3.gol.cijela obrana u 16m....ostavljen Lell i Ottl nazad....i kartonirani MvB....katastrofa

Tu bi mogo Ubit cijelu ekipu jer je Džeko trčo od svog gola do našeg i niko ga nije pokrio.

Bommel je tu sjebo kaj je išo pokrivat krivog igrača, a Lahm kaj nije stao ispred Džeko nego nije bil ni vrit ni mimo kao i Bommel..

gle u toj situaciji se radi prekršaj na igraču u startu....a ne dopustit da padne takav glup i jeftin gol....jebote mi smo imali u toj situaciji 4-2 i opet su nam zabili...neoprostivo....kako bi ih nalupao sve s guštom....i Lahm je mogao napravit na rubu kaznenog faul ,ali pustio je šut....a istina je da Toni nij eni skočio kod prvog gola....dapače još se sagnuo....ništa nadam se pravom bayernovom izdanju vs Barca u srijedu iako će bit jebena premijera Brenni jer mora čuvat Henry-a ili Ettoa.....
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 06 tra 2009, 10:58

bavarac napisao:gle u toj situaciji se radi prekršaj na igraču u startu....a ne dopustit da padne takav glup i jeftin gol....jebote mi smo imali u toj situaciji 4-2 i opet su nam zabili...neoprostivo....kako bi ih nalupao sve s guštom....i Lahm je mogao napravit na rubu kaznenog faul ,ali pustio je šut...

Tako je, Džeko je tu trebo legnut prije centra :mig:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Kobass » 06 tra 2009, 12:34

Kad sam vidio rezultat mislio sam da je neka zajebancija :? Pa dobro, nek im bude. Mora da ovo znači da barcelona pada ;)
Kobass

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.