Bayern München - Eintracht Frankfurt

Ishod utakmice?

Pobjeda
3
75%
Nerijeseno
1
25%
Poraz
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 4

Re: Bayern München - Eintracht Frankfurt

PostPostao/la anton 1983 » 11 tra 2009, 15:13

anton 1983 napisao:Danas želim vidjet silovanje Eintrachta i to onak teško sa lancima dildačima ITD...Ima da ekipa izleti na teren koda nije jebala 3 godine i da im vidim krf u očima!

To je to, to kaj sam štel , očekival to sam i dobil! 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 11 tra 2009, 16:07

bezprijekorna pobjeda!!!!!!!!!!!!!

:avogp1: :yeee: :bravo:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Speedy » 11 tra 2009, 16:11

Nista, rutinska pobjeda i upravo ono sto nam je trebalo u ovom trenutku za podizanje samopouzdanja!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 11 tra 2009, 16:13

Eto ga suverena pobjeda. Nemojte vi meni danas će bit x kad ja znam da oni danas razaraju. 8-)

Ali Eintracht je slab, nije to pravo mjerilo snage, samo moramo jednostavno phvalit našu ekipu jer su unatoč toj činjenici odigrali bezprijekorno sa jako malo grešaka - a to je bilo jako teško za očekivat nakon 2 prošle tekme.

Moram pohvalit SOSU, danas je ponovo bio prejeben i smatram da čovjek zaslužuje šansu da se dokaže u Bayernu - jeste vi vidli on se danas BORIO, baco, klizo, vračo u obranu - protiv Barce on mora biti u prvih 11!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 11 tra 2009, 16:20

kako mi nevolimo komentirat kad nekog satremo - a jesmo cigani sam takvi! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 11 tra 2009, 17:13

anton 1983 napisao:kako mi nevolimo komentirat kad nekog satremo - a jesmo cigani sam takvi! :D

Zato sto se ova pobjeda podrazumjeva pod sasvim normalne stvari! Da smo spusili vidio bi ti komentiranja! :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Haris » 11 tra 2009, 18:41

Ajde dobro je, baš sam se nekako i više nego očekivano obradovao kad sam vidio 4-0 već početkom drugom poluvremena. Sad baš pogledah sažetke i Sosa mi se opet dopao, bio je odličan u onih par akcija koliko sma ga mogao vidjeti. Samo naprijed!
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 12 tra 2009, 07:16

Ja obožavam kad Lucio stepe gol - on kad zabije ja vidim Bayern u punom smislu. Čovjek je jednostavno predan. Iako puno ljudi hoće Lahma za kapetana ja želim da taj čovjek bude kapetan...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 12 tra 2009, 08:43

Za one koji ne znaju sto je znacio onaj broj "5" na Riberyjovoj ruci mogu procitati ovdje.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Haris » 12 tra 2009, 09:05

Dobro, sreća pa je Ribery oženjen i ima djecu, jer inače bi se svašta tu moglo pomisliti i dogoditi. :smil42:
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la bavarac » 12 tra 2009, 12:03

ajmo ljudi gdje su komentari na tekmu...mora da niste gledali...evo Bavarac će opet sve sažeti u tisuću riječi.... :haha: :haha: :haha:

dakle

butt

lell-------lucio------micho-------zerobi

sosa :yeee: ----mvb-----ottl------fribery

-----------------toni--------------------

nije se ni krenulo s centra i već se vidjelo u očima igrača da će Eintracht fasovat.....i onda onaj tko je trebao "probit" goste je to i učinio....bomba sa 20 m kroz Nikolova....i nisu se gosti ni pribrali...sl. na 25m. i fribery lagano potkopava loptu za tonija koji kida glavu (umalo) Olgi na golu Frankfurta....to razdoblje igre ( prvih 25min...) gosti se nisu sastali s loptom ,a naši su igrali viktorije s tim da je Ottl bio stoper , Bastian bek ,a zerobi i lucio u napadu....i onda nakon 2-0 malo smo spustili ručnui nakon jedne polukontre (maestralni pas Sose...za tončeka...gura kroz noge nikolovu i Bastian natrčava i zabija odbijanac...3-0....) kraj balade.....prvo poluvrijeme je kod svih igrača Bayerna je bilo vidljivo požrtvovnost,zalaganje,trka kod svih osim našeg vrlog kapetana.... :neee: :neee: :neee: ...pun kur. krivih dodavanja,kašnjenja u pokrivanju,padanja po terenu.... :haha: :haha: :haha: (najmanje 3put :doh: )

play of the day....44min....kod korner zastavice Bayerna high Kick Lella u glavu protivnika.... :hehe: :hehe: :hehe: ...dobijo žuti karton.... :lol: :lol: :lol: ...btw umalo ga je i preskočio koliko je digao nogu...

Klinsi je dete kretena izbavio iz igre zbog žutog na poluvremenu sa Oddom...

u nastavku lagana tekma,dodavanje na centru i čuvanje i punjenje baterija za ono što nas čeka u utorak....lagani gol iz prekida(bastian ubacuje...lucio se naklonio i to je 4-0 u 60min...onda izlaze Lucio i Ribery i ulaze Poldie i Brenno....

u preostalih pola sata su se trudili jedino Sosa (bori se dečec za mjesto),Bastian i Toni (gladan golova)....

highlights ostatka tekme....Sosa je pokazao sa par genijalnih dodavanja...za treći gol toniju lopta u for...malo prije toga maestralno prebacivanje (žongliranje na rubu kaznenog i dodavanja za tonija (obrana nikolova )...i još je imao jednu dugu dijagonalu za tonija ali mu je sudac mahao zaleđe (bilo je)....i naravno talijan je ipak zatresao mrežu.... :haha: :haha: ... :haha: ....i pred kraj je još imao sjanih driblinga i prizemnih ubacivanja ali je toni zakasnio malo na njih....

sve u svemu za mene igrač tekme....(naravno još sam po dojmom gaučosa :yeee: )

Bastian je zabil jedan...pogodio gredu iz sl.udarca sa nekih 25m...(ribery je već bio vanka)...imao asist za gol i trčao je za dvojicu....

zaključak na tribinama nam se Lahm odmarao za Messija.... :cool: ...lucio i ribery se isu previše potrošili....u drugom poluvremenu smo stali na ručnu i što je najbitnije pokazali sebi da kad smo mi pravi (kad smo unutra 100%) da nema ekipe koja nam nešto može u bundesligi bez obzira tko je vodi.... :navijac: :fcb: :naprijed: :logo: :yeee:

eto ukratko o tekmi by Bavarac :zivio:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Kobass » 14 tra 2009, 09:52

Speedy napisao:Za one koji ne znaju sto je znacio onaj broj "5" na Riberyjovoj ruci mogu procitati ovdje.
Ja već mislio kako želi reć da će barca pobrat petardu :|
Kobass

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.