anton 1983 napisao:o metre ti! Nisam gledo tekmu i sad dojedem doma i ŠOK!!! Ne bum niš komentiral jer nisam gledo al u ovom trenutku mi se povrača - pa kaj je to moguće!!!!

...teraj se u SAD odakle si i došao.....pun i je kurac njegovih melankoličnih izjava i laprdanja....a Ulli je jučer izgledao kao pred pokop....mislim da je u sebi mislio mili bože što je meni ovo trebalo.....
(odličan smajlić )
....još u sve to Ribery-u je dobio crveni tako da će vjerojatno pauzirat naredne dvije tekme...vs Borussia i Energije....i bolje baren+m ćemo se skupit i odigrat kao momčad te dvije tekme....
Speedy napisao:@ bavarac
Otkud sad na jedanput takva promjena misljenja o nasem bajnom treneru?
...iz pete u glavu.....

Speedy napisao:Znas sto mene kod Klinsmanna fascinira?
Sto nakon svakog novog poraza laprda jedno te isto i ama bas nikad ne svali krivicu na sebe te prizna da je on napravio nesto progresno!
......dalje od jedne ekipe koja je bila strah i trepet u bundesligi napravio je ruglo da nam se smiju gdje god dođemo u goste....
...i šlag na kraju jučer ona rupa od vratara Schalkea je isprdavala Kahna na prepunoj Allianz Areni....tako je on uzeo korner zastavicu nakon remija u Hamburgu 2001.....prestrašno....teraj se u tri pi.....Klinsmane.....
I_Love_Bayern napisao:Eto ti ga sad, ne znam bil se smijao ili plakao.....Wolfsburg izgubi od Cottbusa......mogli smo konacno na prvu poziciju, ali ne...........
...osim ako ne misliš da smo nabili 5-0 Schalke....

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost