25.04.2009; 15.30h Bayern - Schalke 04

Od utakmice sa Schalkeom ocekujem:

Cistu pobjedu Bayerna sa razlikom od najmanje dva gola
5
45%
Pobjedu Bayerna "na jedvite jade" sa jednim golom razlike, uz gol Tonija u 93 minuti
5
45%
Nerijeseno
1
9%
Tijesan poraz Bayerna
0
Nema glasova
Novu blamazu Bayerna
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 11

Re: 25.04.2009; 15.30h Bayern - Schalke 04

PostPostao/la Francky boy » 25 tra 2009, 22:51

Šve je otišlo u tri qurca i sad treba kako tako spasiti sezonu kvalifikovanjem u LP.Ne želim ni da pomislim da će nam se ponoviti ona sezona kad smo išli u Cup Uefa.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la dbriseva » 26 tra 2009, 08:48

anton 1983 napisao:o metre ti! Nisam gledo tekmu i sad dojedem doma i ŠOK!!! Ne bum niš komentiral jer nisam gledo al u ovom trenutku mi se povrača - pa kaj je to moguće!!!! :neee:

pa bolje da cottbus izgubi iako bih volio da ostanu uligi, jer bayern sa drugim mjestom nakon 4 kola ce kupit jaca pojacanja, nego sa prvim mjestom, u tome je dobra stvar pa ce sezona sledeca biti prava
Fiat iustitia et pereat mundus!
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la bavarac » 26 tra 2009, 11:05

evo da budem i ja malo sarkastičan.....jučer smo izgledali kao da smo istrčali na teren s glavama... kakav Schalke...oni su mrtvi čim istrče na Alianz Arenu...obrane nema nigdje....vezni red odsječen od Tonija.....i obrnuto....sve je to zasluga našeg Klinsmana.... :banned:...teraj se u SAD odakle si i došao.....pun i je kurac njegovih melankoličnih izjava i laprdanja....a Ulli je jučer izgledao kao pred pokop....mislim da je u sebi mislio mili bože što je meni ovo trebalo.....

ali evo malo i o tekmi.....o našoj igri neželim previše jer je gotovo nije ni bilo....Toni nevidljiv....Ribery neprepoznatljiv,Lahm - nema ga u ofanzivi....MvB užasan....Micho - katastrofalan...zaključak....bili smo bolji ali jednostavno ne dovoljni za dobit rudare.... :sick: :sick: :sick: (odličan smajlić )

ti da je stvar još gora...kud smo igrali očajno tud nas je i sudac zakinuo za dva penala (igranje rukom sancheza nakon šuta Miche i povlačenje krstajića na Toniju...) i izravni crveni Jonesa na Bommelu (lakat u glavu )..... :neee: :neee: :neee:

ali da se ne vadim na suca....jeb, mu ja majku..... :hehe: :hehe: :hehe: ....još u sve to Ribery-u je dobio crveni tako da će vjerojatno pauzirat naredne dvije tekme...vs Borussia i Energije....i bolje baren+m ćemo se skupit i odigrat kao momčad te dvije tekme....

zaključak....s ovakvim trenerom je i pravi pothvat uhvatit i treće mjesto..... :(
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Speedy » 26 tra 2009, 11:13

@ bavarac

Otkud sad na jedanput takva promjena misljenja o nasem bajnom treneru? :lol:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la bavarac » 26 tra 2009, 11:18

Speedy napisao:@ bavarac

Otkud sad na jedanput takva promjena misljenja o nasem bajnom treneru? :lol:

kao grom iz vedra neba mi došlo..... :doh: ...iz pete u glavu..... :smil42:

jeb.jučer sam gledao tekmu i ni u jednom trenutku nisam vidio (osim malog Sose,Ze-a i Lucia ),želju za preokretom kod igrača....svi sebična govna :( ....trke nema ni od korova.....jer kad ja gledam Bayern (švabski klub )...i igrači se jegovi šetaju po terenu....onda sam ljut kao pas....a onaj H.Fundel....najbolji njemački sudac my ass..... :neee: :neee: :neee:

ne da bih napravio čistku u svlačionici već masakr.....počevši od trenera..... :doh:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Speedy » 26 tra 2009, 11:22

Znas sto mene kod Klinsmanna fascinira?

Sto nakon svakog novog poraza laprda jedno te isto i ama bas nikad ne svali krivicu na sebe te prizna da je on napravio nesto progresno! :neee:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la bavarac » 26 tra 2009, 11:35

Speedy napisao:Znas sto mene kod Klinsmanna fascinira?

Sto nakon svakog novog poraza laprda jedno te isto i ama bas nikad ne svali krivicu na sebe te prizna da je on napravio nesto progresno! :neee:

gle ja sam bio oduševljen kad je on doveden i kad smo dobili modernog trenera koji preferira napadački stil...jer stvarno mi je bio pun kur. bunkera i ziheraškog bayerna koji je redovno ispadao iz LP-a zbog takve igre....mislio sam evo novo lice Bayerna se sprema....kad ono :( ......puno toga fascinira...kako netko od 4 na svijetu po skupoći igračkog kadra može učinit da izgleda kao ekipa koja ima manju plaću od mene.... :neee: :neee: :neee: ......dalje od jedne ekipe koja je bila strah i trepet u bundesligi napravio je ruglo da nam se smiju gdje god dođemo u goste.... :banned: ...i šlag na kraju jučer ona rupa od vratara Schalkea je isprdavala Kahna na prepunoj Allianz Areni....tako je on uzeo korner zastavicu nakon remija u Hamburgu 2001.....prestrašno....teraj se u tri pi.....Klinsmane.....
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la I_Love_Bayern » 27 tra 2009, 01:03

Eto ti ga sad, ne znam bil se smijao ili plakao.....Wolfsburg izgubi od Cottbusa......mogli smo konacno na prvu poziciju, ali ne...........
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la bavarac » 27 tra 2009, 13:47

I_Love_Bayern napisao:Eto ti ga sad, ne znam bil se smijao ili plakao.....Wolfsburg izgubi od Cottbusa......mogli smo konacno na prvu poziciju, ali ne...........

i da mo dobili nebi bili prvi jer vukovi imaju još uvijek bolju gol razliku.... :sick: ...osim ako ne misliš da smo nabili 5-0 Schalke.... :hehe: :hehe: :hehe:
bavarac
Vječiti optimist

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.