FC Bayern - Werder SV

Re: FC Bayern - Werder SV

PostPostao/la jozotg » 16 kol 2009, 18:18

The Scarface napisao:Vidi se da je Tymo jos pun qurac nesiguran. Jednostavno ne isijava onu sigurnost na koju je navika. Treba zaigrat par tekmi i bit ce puno bolji. U defenzivnom smislu je bia dobar ali prema naprid slabo. Dok se jos malo upozna sa igracima i bit ce sve u redu.

Danas gledam onog Eliju i mislim si zasto mi nikad ne dovedemo takve igrace. Placen malo vise od Pranjica ali kmica razara.
Ima dribling i brzinu.

Koliko bi mi dovodenjem Srne profitirali to je nenormalno. Jedan igrac koji bi bar zna izvodit prekide a i Lahm bi moga nazad na livu stranu.

Realno gledajuci mi smo ove sezone potrosili 50 milja ali se nismo pojacali. Gomez je odlican igrac, ali bez kreativaca on moze samo dubit na glavi.

Jedino sto veseli je da je dosad najbolji igrac Ola Slavonska Lola.

ps. Zaboravia sam u prijasnjim postovima popljuvat Sosu. Sto brze potrat stvarno vise nema smisla

sve potpisujem i baš me taj Elia oduševio ,prvo jer je mlad i ima i brzinu i dribling i udarac , pa jeboga bolji je 1000000% od Pranjića

Ali moram pohvaliti Olu Lolu i samo zbog njega smo jači nego prošle godine i s obzirom da je mukte doveden mora se reći da smo i mi jednom pogodili.

A tog Sosu triba prodati pod hitnoo i Altintopa skupa s njim, a isto tako Lahm je skoro pa gori od Lella kad igra desno.A

Govorio sam
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.