1.FC KOLN - Bayern Munchen

Re: 1.FC KOLN - Bayern Munchen

PostPostao/la The Scarface » 13 ruj 2008, 16:24

Odlična utakmica.

Čak je i Poldi danas jednog uvalia. Moglo je 5-0 završit, ali glavno je da su 3 punkte tu. :naprijed:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 13 ruj 2008, 16:25

ISUSOVA MAJKO!!!

Presretan, presretan!!

Pa toga ima samo u BL - Poldi zabije gol i navijači KOLNA ga slave!!!!

PLAKAL BI OD SREĆE
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 13 ruj 2008, 16:29

A sta reci nego odlicna tekma, Schweinsteiger me je ponovo fascinirao, odlicna tekma za njega! Za Đuku ne treba previse trositi riječi, jednostavno danas su svi bili na razini koja se od njih ocekuje!

Naprijed Bayern! :navijac: :fcb:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Bayern_fan » 13 ruj 2008, 16:38

Bravo za bayern,nisam mogao gledati tekmu alipo vasim komentarima vidim da smo bili odlicni

toni standardno odlican a drago mi je da je poldi dao gol i da je schweini proigrao :navijac: :cool: :cool: :cool: :cool:
Bayern_fan

PostPostao/la anton 1983 » 13 ruj 2008, 16:55

LU LU LU LUKAS DRKING :D

Prvo poluvreme povuci potegni, Schweini udara mrkvicu ali je igral doslovce sam - neznam kaj bu to bilo kad se Ribery vrati :šta??? . Ma kolko god ljudi htjeli Bayern pretvorit u Bayern = Ribery, ni to tak, kad još i ovog majmuna zaustavite onda imate teoretske:

Slika

Čovjek kao takav je jednostavo strašan i nezaustavljis, grdosina!

Naravno prvi gol zabil je na asistenciju Schweinija. Lahm - brutalan drking! Strašno je kak ta dva igrača sad trenutačno igraju a ni Poldi nije daleko koji ulazi umjesto Klosea.

gol za 2:0 također daje Toni, na asist Ze Ronija, al kad ćete vidjet akciju , gol pripada Poldiju. Još smo mogli zabit -4-5 komada, ali neznam kaj je bilo kasTnije Đoka Toreu i pogotovo Ze Robertu.

I naravno za 3:0 iako nije bil pobjedonosni gol, kak sam i rekel, svemir je moral dat Poldiju gol. Iako je zašel kod 1:0 on je odigral maestralnu tekmu i teško mi se u ovoj tekmi odlučit za igrača tekme.

Nek to ovaj put bude

http://www.youtube.com/watch?v=koFOz6gMgtU

I dobro da je Klisni izvadio Schweinija - čuva ga za LP . I da treba zapljeskat Oddu - jako je dobro djelovo , čak su mu i nabaci imali smisla!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 13 ruj 2008, 17:52

ajmo redom:

ova 3-5-2 formacija je strah...nebi dobili gola do sutra...bravo za Klinsija... :navijac:

Rensing...bravo za Kahnovsku paradu kod 0-1 ...

Lahm...kakva lakoća driblinga,promjena pravca,drskost...perfekcija... :naprijed:

3-ka nazad bez greške i posla...

Lell - kaj reći dečec se vraški trudi ,ali centaršutevi ( nula bodova ),bit će bolje

Ottl - mali ima potencijala,možda Klinsi i razvije ga u igrača...(i da MvB bi danas dobio karton a Ottl nije iako je trebao...)

ZeRobi - kako taj 30-godišnjak trči kontre i polukontre...strah...sjajan danas,šteta kaj nije mlađi malo...jedina zamjerka mu je kontra 1-3 kaj nije dao Toniju da kompletira hat-trick...

Bastian - bez premca moj najdraži igrač...malo je nepotrebno gubio lopte na našoj polovici ali pregled igre,stajanje na loptu,okretanje strane,asist za prvi gol... :legendo:

Miro - igrač koji uvijek ostavi srce na terenu...

Toni - kaj reći prejeb. investicija Bayerna....ljudi doveli ga 12 mil...

Poldi - kad on uđe a Bayern vodi već to je strah kako iskoristi prazan prostor...veza Lahm-ZeRobi-Poldi je danas uništila Koeln u 2pol.

Oddo - potez dana uplašil je brečka i lik izbacio loptu u aut... :lol: :lol:

Timbo - dobro se snašao i imao par izvrsnih dodavanja...

rezultat - trebao bit 0-6 po prikazanom...

a u idućem kolu Ribery show u Munchenu od prošle sezone...
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Francky boy » 13 ruj 2008, 21:39

Za one koji nisu vidjeli golove
http://www.youtube.com/watch?v=t9uHPQuwZfE
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Speedy » 14 ruj 2008, 09:08

Jucer su jednostavno svi bili na visini zadatka! :bravo:

Da krenemo redom:

Rensing: Ne znam sto jos misliti o tom golmanu, jucer me nije nimalo impresionirao, iako mnogi kazu da je on veliki potencijal ja uistinu sumnjam u to, al dobro vrijeme ce reci svoje, nadam se da grijesim...

Lell: kad sam gore napisao da su svi bili na visini zadatka to se onda odnosi i na Lella :lol: jucer je odigrao solidnu utakmicu ali nadam se da ce nam on biti samo opcija za Bundesligu a Oddo za ligu prvaka, sad da ne pisem zasto, mislim da je to jasno ko dan!

Lahm: Sta reci za tog beka nego da je jednostavno svjetska klasa, jedan od najboljih bekova na svijetu, nisam napisao koji jer moze igrati i lijevog i desnog, takva lakoca igranja, promjene smjera u kretanju se rijetko viđa kod beka, uistinu impresivni, jedina mana je njegova skok igra ali Boze moj nitko nije savrsen...

Lucio: Mislim o njemu ne treba previse trositi rijeci, po meni jos uvijek najbolji nas stoper i nije mala stvar da spada jos uvije u tom deset stopera na svijetu, jucer je sve lopte kupio u zraku, izasao par puta onim svojim korakom u kontru ali se znao kontrolirati isto mi se uistinu svidjelo...

Demichelis: Prosle sezone nas najbolji stoper, jucer odigrao stvarno dobro, sjecam se jedne oflicne reakcije u prvom dijelu, uglavnom na visini zadatka...

Buyten: Taj ce mi igrac uvijek biti i ostati smotan :lol: ali dobro je odigrao jucer, solidno djeluju njih trojica kao stupovi obrane...

Ze Robi: Sta reci za tog covjeka nego da zalim sto ima vec 33 god., impresivna igra, uistinu impresivna igra, kako taj covjek trci kontre da je to strahi, skidam kapu! :legendo: Jedan od najboljih igraca jucer na terenu...

Schweini: Uff, impresivno izdanje, asist kod prvog gola Tonija, svuda ga je bilo na terenu i ocito mu pase ta pozicija koju trenutno igra i ocito je to i Klinsi primjetio...

Ottl: Bome zabrinuo bi se da sam na mjestu Bommela jer je ovaj vec dvje tekme odigrao vrlo dobro a Bommel nije u nekoj formi a i jos ti zuti i crveni kartoni, uglavnom za Ottla dobra prilika da istisne naseg kapetana...

Toni: O njemu ne traba puno govoriti, jednostavno Đuka Tore! 8-) Odlicno snalazenje u sesnaestercu, odlican ulazak u prostor, covjek jednostavno ima nos za gol...

Kolse: Odigra je dobro, kao i uvijek puno se kretao i dolazio po loptu, nije uspio zabiti ali vjerujem da ce i on proraditi kad tad...

Uglavnom izgleda da nam pase ta formacija 3-5-2 i nadam se da cemo nastaviti nju preferirati! :bravo:

Eto toliko od mene za sada... 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la The Scarface » 14 ruj 2008, 15:58

Utakmica gotova. Laganini pobjeda. Imamo pred vratima utakmicu LP-a nakon 2 godine pa ovo ide u lock.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.