20.03.2010 15.30 Eintracht Frankfurt - FC Bayern

Re: 20.03.2010 15.30 Eintracht Frankfurt - FC Bayern

PostPostao/la anton 1983 » 20 ožu 2010, 17:29

O jebem ti mater i sreći! Pa kak 100 tekmi neizgubimo i sad zgubimo 1 nakon 100 komada i tako bude bitna!!! :neee: Em nam se pol ekipe potrga, em je ovo užas za moral, em u ovoj fazi sezone to spušimo!!! UŽAS BOŽJI!!!

Baš Alaba mora vratit loptu golmanu i baš se tak morala lopta odbit!!! Da nepovjeruješ!!! Al uopće me nije bilo strah da ćemo primit gol ko neki puta, recimo ko portiv Fiorentine, jednostavno je Eintracht bio jalov i evo ti ga na! Sad mi samo ona prilika Tyme ide po glavi, kaj nije mogo biti Klose ili Muller na njegovom mjestu...A kaj je najgore ja sam htio da vadi Alabu van i to par minuta prije kraja jer Contento isto mora igrat, ali nam se potrga Buyten pa sranje, ali zašt se Gaal bojo 3 izmjene napraviti ja ne znam!

Svi znamo kaj ovaj poraz znači, nemoram pametovat previše....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la I_Love_Bayern » 20 ožu 2010, 17:34

Jebiga i to je fudbal.....danas je od 7. minute pa nadalje sve naopako islo i ja sam se samo pitao kad cemo primiti gol....I ne treba sad odmah drvlje i kamenje na Alabu, ipak je njemu 17 godina i treba ga ohrabrivati, a ne nabijati komplekse....svakom se moze desiti da pogrijesi....

I na kraju, najveci krivac za ovaj poraz su povrede....Tri povrijedjena igraca na tri najvaznija mjesta u timu....U napadu najmanji problem, tu je Klose, ali veza i odbrana po lijevoj strani.....jednostavno Riberyja i Demichelisa ne mogu mijenjati Alaba i Pranjic, Olic da, ali ova dvojica ne....

U narednu utakmicu treba uci hladne glave i umjesto Alabe ne uvoditi nikoga. Probati se prebaciti na 3-5-2, nesto ovako:

------------------Butt------------------

-----Lahm-----Buyten------Badstuber--

--------Bommel-------Tymoschuk------

---Robben-------Schweini-----Ribery(Muller)-

---------------Klose-------Olic-----

I ovo forsirati dok se ne oporave svi....Jer se protiv Leverkusena, Schalkea, Manchestera ne moze igrati sa Alabom i Contentom....
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la doro » 20 ožu 2010, 17:34

Nije mi jasno ovako bogat klub sa hrpu para,logistikom i mora se priznat nekoliko vanserijskih igrača i ovako da tone i to protiv koga(freiburg,koln,nurnberg,fiorentina i eintracht) znam svi su oni samo ljudi al ovo je previše...prvo s klinsamnom ona usrana sezona i sad se opet ponavlja...nemamo ni igru ni rezultat a spadamo u vrhunski klub i ono kaj je najgore više nikog nemremo ni dobit...užas...jebo bi mater svima od gaal pa do svih igrača..počnite igrat seronje preplačene :neee: :logo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 20 ožu 2010, 17:36

Kakav mrtvi 3-5-2??!!?!? I neznam koji kurac je sad sa Contentom, zakaj on neigra? Ovaj van Gaal se sad zaigro i to nam se odbija u glavu, ne znam zakaj on sa nekim stvarim jednostavo nezna sam prestat na vrijeme nego se nekaj ovak mora dogoditi...

Pa sad se bojim Schalkea u 3 PM...

Sutra će i Kusen i Schalke zginut na terenu da preuzmu vodstvo!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 20 ožu 2010, 17:40

Haha. :lol:

Kaže profesor Van Gaal prije utakmice kako se boji da će kolega Skibbe iz Frankfurta pripremiti bunker. I šta se desi? Frankfurt napada čitavu utakmicu, bolja je ekipa svih 90 minuta, a veliki Van Gaal u 60-oj minuti vadi ofanzivnog igrača i ubacuj defanzivca Tymoshchuka da zadnjih pola sata sačuva vodstvo od 1-0 (ostvareno preko izuzetno sumnjivog gola). I sve to protiv velikog Eintrachta iz Frankfurta. Profesor Louis Van Gaal!

Ni najmanje ne zamjerim Alabi. Kriv je za oba gola, bez dileme, ali on je treba na poluvremenu ostati van i umjesto njega ući Contento. Alaba je sam rekao da se ne osjeća ugodno na poziciji lijevog beka i više je nego očigledno bilo da ne igra dobro tu. Ali, bio je tu izvjesni profesor koji je uvjeravao ćorave narodne mase, i samog Davida, da je lijevi bek zaista njegova pozicija.

Contento je ovu utakmicu bio potpuno spreman i jednostavno je 100%-tna krivica Van Gaala što je njega koji je naučen za tu poziciju ostavio vani, a ubacio opet Alabu. A o tome da je trebao Alabu zbog očajne igre već u prvom poluvremenu izvadit, o tome nema diskusije.

Pohvalio bih i Mullera koji je uspio 90% utakmice glumiti Caspera.

Šta reći, osim tog muljavog gola (pohvale za Klosea ipak zbog lijepe realizacije) i prilike Tymoshchuka Bayern nije pristojne akcije sastavio za ostatak utakmice. Dobra najava za predstojeći odlučujući period.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la I_Love_Bayern » 20 ožu 2010, 17:41

anton 1983 napisao:Kakav mrtvi 3-5-2??!!?!? I neznam koji kurac je sad sa Contentom, zakaj on neigra? Ovaj van Gaal se sad zaigro i to nam se odbija u glavu, ne znam zakaj on sa nekim stvarim jednostavo nezna sam prestat na vrijeme nego se nekaj ovak mora dogoditi...

Pa sad se bojim Schalkea u 3 PM...

Sutra će i Kusen i Schalke zginut na terenu da preuzmu vodstvo!

Nemoj zaboraviti da smo sa 3-5-2 pobijedili Manchestera......Ne znam stvarno, trenutno ne vidim rjesenje za lijevu stranu, ali strah me i pomisliti sta se moze desiti ako se ubrzo ne vrate Ribery, Olic i Demichelis....stvarno katastrofa...

A i Contento nije nesto puno bolje rjesenje od Alabe jbg...prije 7 dana smo i Alabu u zvijezde okivali...Sve je to OK, oni obojica jesu dobri igraci i vanserijski talenti, ali nemaju ono najvaznije a to je iskustvo....oni mogu igrati u nekim lijevim utakmicama, ali u mecevima gdje se odlucuje sudbina sezone za njih nema mjesta...

Mada kad opet pomislim, koga staviti umjesto njih? Pranjica? Altintopa? FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJ..............

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la doro » 20 ožu 2010, 17:43

Gaal je dofuro 2 smeča(pranjić i braaf) i sad pokušava nasilu sa neiskusnim klincima(contento,alaba) neš napravit i ak bi uspilo onda je on genij..međutim sasvim suprotno oni nisu da se guraju u ovako važne tekme i debil ne posustaje da lahma stavi na tu bolnu lijevu stranu a desnog beka da kombinira sa nekim iskusnijim(altintop,gorlitz,tymo) a i mogli smo si odavno hapit desnog beka jer svi su na to upozoravali(boateng,rafihna i sl.) također je greška bila ostat na samo 3 stopera i to nam se sad osvetilo!
@anton

slažem se s tobom da debil gaal baš forsira sranje do ibera a može to popravit al ne :lol: :neee:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la I_Love_Bayern » 20 ožu 2010, 17:45

doro napisao:Gaal je dofuro 2 smeča(pranjić i braaf) i sad pokušava nasilu sa neiskusnim klincima(contento,alaba) neš napravit i ak bi uspilo onda je on genij..međutim sasvim suprotno oni nisu da se guraju u ovako važne tekme i debil ne posustaje da lahma stavi na tu bolnu lijevu stranu a desnog beka da kombinira sa nekim iskusnijim(altintop,gorlitz,tymo) a i mogli smo si odavno hapit desnog beka jer svi su na to upozoravali(boateng,rafihna i sl.) također je greška bila ostat na samo 3 stopera i to nam se sad osvetilo!
@anton

slažem se s tobom da debil gaal baš forsira sranje do ibera a može to popravit al ne :lol: :neee:

E da, na njega sam totalno zaboravio..... :bravo:

I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 20 ožu 2010, 17:56

nisam tekmu gledao(i prestao sam radio poslušat nakon prvog poluvremena), ali mogu reć ovo kaj sam čuo, frankfurtovci su nas stisnuli nakon gola da je to jednostavno bilo neizbježno...izgubili smo tekmu, ali ja nebi Gaala krivio...naravno nekoga se mora krivit, ali mi nismo bili tamo pa nemožemo točno znat kaj se događalo...krive su najprije ozljede igrača..neznam kaj bi drugo rekao pošto nisam tekmu gledao...vidjet ću snimku pa ću onda reći...
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Haris » 20 ožu 2010, 18:07

Jel znate da je Frankfurtu za ovu utakmicu falilo ukupno 8 igrača? Ne znači to odmah 8 prvotimaca, nego 8 registrovanih za Bundesligu.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la I_Love_Bayern » 20 ožu 2010, 18:12

Haris napisao:Jel znate da je Frankfurtu za ovu utakmicu falilo ukupno 8 igrača? Ne znači to odmah 8 prvotimaca, nego 8 registrovanih za Bundesligu.

Da samo sto jsu u Frankfurtu svi otprilike podjednaki, dok mi imamo strasan prvi tim i smece klupu, i cim se neko ozlijedi - problem....i to je ustvari nas problem, neadekvatne zamjene.......

I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 20 ožu 2010, 23:41

3:0!!! Dortmund nas spašava!!! Naravno sad samo još Shalke mora pasti i kao da se ništa nije dogodilo.

Ljepo zaboravit trebamo pod hitno ovu tekmu i nastavit dalje po mogučnosti sa pobjedama :lol:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la doro » 21 ožu 2010, 10:56

FCB m@niac napisao:3:0!!! Dortmund nas spašava!!! Naravno sad samo još Shalke mora pasti i kao da se ništa nije dogodilo.

Ljepo zaboravit trebamo pod hitno ovu tekmu i nastavit dalje po mogučnosti sa pobjedama :lol:

Istina imamo sreće kaj schalke i leverkusen imaju teške tekme i u sljedečem kolo međutim problem je kaj im mi dolazimo u goste i ako te 2 tekme zduvamo od njih bye bye prvenstvo :(
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 21 ožu 2010, 11:57

Jebote, dobiješ osječaj da je Bayern jedini klubna svijetu koji nesmije zgubit tekam! MUTD zgubi, barca, real , inter itd..Ali jedino kod nas je to apokalipsa! Koji kurac? Pa nemre to baš tak bit! Spušili smo i kaj sad, sledeća tekam je nova tekam i opet sve ide ispočetka!

IMMER WEITER MACHEN!!! 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 21 ožu 2010, 12:32

Zato što ti, kao uostalom i uprava Bayerna, ne uvidite probleme na vrijeme već ih shvatite tek kad se katastrofa doslovice desi.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.