E moj Rensingu!

Bayern08 napisao:adiooooo Klinsman ovo je kap koja je prelila casu....ako ga sad ne otpuste onda mozemo gledati ligu prvaka na Tv-u sljedece godine....

The Scarface napisao:Bože sačuvaj. A št sve neću ove sezone vidit.

Speedy napisao:The Scarface napisao:Bože sačuvaj. A št sve neću ove sezone vidit.
To je tek pocetak. Imam osjecaj da s Klinsijem igramo igru bez granica!

Frank Ribery napisao:Mislim da sad već možemo da otvorimo temu ko će biti novi trener Bayerna, jer ovo je ambis.
Moj favorit je Hitzfeld
The Scarface napisao:Speedy napisao:The Scarface napisao:Bože sačuvaj. A št sve neću ove sezone vidit.
To je tek pocetak. Imam osjecaj da s Klinsijem igramo igru bez granica!
Samo da ne završimo ko Toše.

Bayern08 napisao:nadam se da tu igru necemo igrati jos dugo, bar ne sa Klinsmanom na celu....a treba nama trener koji ce biti autoritet a ne koji ce ih maziti i pokusavati sa nekim budinim kipicima da ih procisti....ma dajjjj
Bayern08 napisao:nego treba upregnuti malo da vide sta je autoritet... ja bih volio Rajkarda posto sumnjam da ce Hicfeld doci ponovo da spasava Titanik tj...Bayern....

anton 1983 napisao:I pod hitni - stavit demichelisa natrag u obranu i vratit Bommela u vezu pa kud koji mili moji!

anton 1983 napisao:Jedini razlog zakaj bi trebali mjenjat trenera je zato kaj nemremo niš drugo, ali da je klinis za ovo kriv - NIKADA!!! Pa on im ziher nije reko - stojite na terenu i budite idioti!![]()
Mamu ti, pa nema plaće slijedećih 2 tjedna!
I pod hitni - stavit demichelisa natrag u obranu i vratit Bommela u vezu pa kud koji mili moji!
Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost