FC Schalke 04 - Bayern München

Ishod utakmice?

Pobjeda Schalkea
0
Nema glasova
Nerijeseno
1
33%
Pobjeda Bayerna
2
67%

Ukupno glasova : 3

Re: FC Schalke 04 - Bayern München

PostPostao/la The Scarface » 09 stu 2008, 18:56

3 punkte su tu. Šteta što Sosa na kraju nije zabia svoj prvijenac za Bayern.

Još su ovo kolo Hoffenheim i Leverkusen kiksali. :navijac:

:avogp1:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Haris » 09 stu 2008, 19:05

Zbilja mi se gadi ovaj način na koji smo odnijeli tri boda. Pa čestito centra nismo prešli u drugom poluvremenu. Samo nabijanje u prazno, nabijanje i nabijanje. Fuj! Praktički smo se od 50-te minue samo branili i razvlačili gdje god smo mogli. Zašto je Borowski igrao do kraja? Bog te pita, samo Klinsman zna.

Napisat ću kasnije malo detaljnije o pojedincima, dok se malo ohladim.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 09 stu 2008, 19:09

Haris napisao:Zbilja mi se gadi ovaj način na koji smo odnijeli tri boda. Pa čestito centra nismo prešli u drugom poluvremenu. Samo nabijanje u prazno, nabijanje i nabijanje. Fuj! Praktički smo se od 50-te minue samo branili i razvlačili gdje god smo mogli. Zašto je Borowski igrao do kraja? Bog te pita, samo Klinsman zna.

S ovim se slazem sto si napisao, ni sam ne znam kako smo se uspjeli obraniti ali sumnjam da je Klinsmann rekao na poluvremenu da se samo branimo a sto se tice Borowskog djelim misljenje s vama!

Haris napisao:Napisat ću kasnije malo detaljnije o pojedincima, dok se malo ohladim.

Sam se ti ohladi kolega, bolje je nekad komentirati hladne glave! :D
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Haris » 09 stu 2008, 19:59

Ma na kraju je bitna pobjeda i ta tri boda i da smo opet tu u vrhu. Međutim, šta me najviše smeta i preko čega ne mogu preći je ta neshvatljiva igra koju smo danas pokazali. Pa apsolutno nismo 2-3 dobra pasa sklopili, osim te dvije akcije iz kojih su ta dva gola i pala. Jednostavno ne mogu shvatiti šta se događa u glavama igrača, da li oni vide da loše izgleda to konstantno nabijanje u prazno i visoke lopte od kojih nema ništa. Ni Klinsmana ne razumijem, pa šta je prvo bilo u opisu načina igre koji on želi, "brzo i dominantno". Danas nije bilo ni traga nečemu normalnom, a kamoli dominantnom.

Posebno bih se osvrnuo na Tima Borowskog. Kao što je Ant već napisao, taj lik zbilja izgleda kao muha bez glave. Njegove kretnje su loše i spore, najjednostavniej rečeno. On nema nikakvog uticaja na igru osim što smeta našim igračima. On se pri svakom našem posjedu ko' mamena krava zapiči u kazneni i tu čeka loptu. On nema pasa kojim sa pozicije zadnjeg vezngo može započeti napad. Šta je defanzivno danas radio bilo je zaista amaterski. Naivno gubio loptu, u dvobojima samo puštao igrače, ni jedno lijepo uletanje, ništa, nula. Još uvijek se sjećam scene kad on dodaje Ribery-u loptu, Francuza već udvojili, treći mu prilazi sa leđa, a naš Tim Borowski trči onako ležerno prema sredini terena, boli njega KURA* šta se tamo događa kod usamljenog Ribery-a. A kruna svega je konstantno razmahivanje i pametovanje prema našim igračima. E od toga mi se povraća. Hajd kad igrač ne zna igrati i kad je loš, ali kad uzme pametovati drugim, ma kako bih štosom spucao tek onda ne bi znao gdje se nalazi.

I pun mi je k.... naših igrača kojima je sve što rade na terenu sljedeće: prijem lopte i što brže dodaj najbližem našem igraču, a dalje me boli kita, makar ovaj pogino. To us klasični primjeri Schweinsteigera, Ottla, Borowskog, Lella. Boli njih za sve, dodaj Ribery-u nek se on sa njom zajebava ili nabij Toniju možda se odbije dobro.

I fakat ne znam više koje je govno ušlo u glavu Demichelisa. Pa danas je bio isto kao loš odbrambeni na ISS-u kad igrate automatsku odbranu (R1+X). Ono, ide prema pritvniku i samo prokliže pored njega, protivnik se samo pomakne drugi smjer i ovaj već ispao. Pa naivno skroz izgleda. Kao da nije ozbiljno shvatio ni utakmicu ni nikoga. Gdje su ona njega prekrasna uletanja iz prošle sezone. Nenadjebiv u skoku i igri glavom? Samo ga vidiš iza napadača i narednom momentu taj napadač više nema lopte u svom posjedu, izbijena je. Ništa, toga više nema jednostavno...

I šta nam Sosica ono promaši na kraju jebemu...Vidjelo se koliko mu je žao bilo, vala je trebao to spremit u mrežu da barem probamo otpočeti nešto s tom nesretnom bajkom FC Bayern i Južnoamerikanci.

I da, pohvale i kritike za Rensinga. Siguran na liniji, ali u istrčavanjima loš. Jednostavno ga ne razumijem.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la bavarac » 10 stu 2008, 10:02

prvo jesmo uzeli 3punkte... :yeee: ...drugo nekad treba igrati i loše i pobjediti (odnjeti bodove)...to je odlika velikih klubova a mi to sigurno jesmo... :avogp1:
treće...svi bi vi uglavnom potpisali bod iz tekme ,a sad "kvocate" o nekoj lošoj igri i katastrofalnoj obrani.... :neee: :neee: :neee:

vidiš tu se ne slažem s vama,jer Klinsi je danas probao i drugačiji pristup igri ( obrana + munjevita kontra ) i to je po meni bila uvertira za tekmu s Lyonom ,jer Lyon igra na isti ili sličan način kao Schalke...samo što ćemo za tu tekmu imati i Bastiana i Lahma i ZeRoberta na svojoj poziciji... :cool: :navijac: :yeee:

Budite realni i napišite mi koju je to Schalke nama 100% priliku napravio...ni jednu...po meni...sve se svodilo na pokušajima iz daljine i ubačajima u 16m gdje je naša obrana sve s lakoćom riješavala... :bravo: ,a što se tiče naše igre prema naprijed ja imam osjećaj da možemo zabit kad god želimo gol samo što to danas nije bilo potrebno jer je Schalke bio nemoćan da učini nešto prema naprijed...i s toga se Klinsman odlučio isprobat i drukčiju taktiku...a da smo primili ja sam siguran da bi zabili 3gol... :navijac: :naprijed: :yeee:

jer pogledajte izmjene...ZeRoberto,Toni,Kroos za Lell,Ottl,Sosa...vidi se da iz njih da je uprava bila zadovoljna i s bodom iz ove tekme a sve više od toga je šlag na torti...što se na kraju vidjelo kad je tekma završila na licima svih u Bayernu...

i ja sam s današnjom tekmom dobio ono što sam se nadao da Bayern može odigrati...a to nešto će nam itekako dobro doći u nokaut fazi LP-a.... :avogp1: :avogp1: :avogp1:

Naravno da Bayern neće ovako igrati kući ili u narednom kolu s Borussijom ,ali lijepo je znati da se kad je to potrebno znamo i obraniti...jer po meni da smo igrali kao s Fiorentinom u Munchenu danas mi bi možda osvojili bod ....zato :bravo: :bravo: :bravo: za KLINSMANNA
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 10 stu 2008, 13:39

Ljudi moji mi se previše opterečujemo a neznam zašto i neznam čime. Pa nanizali smo 5 pobjeda zaredom iako ja iz ovih tekmi nisam očekivo 15 bodova nego 11. Da me jebete to nemre biti tak loše. Rensing nas vadi - pa neka i Kahn nas je vadio, sad barem vidimo da je mali potencijal kako se i za njega tvrdilo!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 12 stu 2008, 09:12

Lock!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.