Bayern München - Hannover 96

Ishod utakmice?

Pobjeda
1
25%
Nerijeseno
0
Nema glasova
Poraz
3
75%

Ukupno glasova : 4

Re: Bayern München - Hannover 96

PostPostao/la ankujund » 07 ožu 2009, 16:03

ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ankujund » 07 ožu 2009, 16:19

srica da sam se vratio na prijenos....nakon sta smo primi gol poludio sam,ugasio sam i reka necu gledat vise...nakon par min,nisam vise moga,mora sam upalit i nisam pozalio :D

drago mi je za buytena,dobro je i igra u obrani,ovo mi je drago vidit...kako je schweini proigra kad je glavni u ekipi,kad je on motor momcadi....
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 07 ožu 2009, 16:20

Uffff- sve ide zasad kak sam i očekvo, samo kaj mi nažalost niko za ovo neće platit :D

Jel se uopće kaj da tu sad komentirat - nema Ribery , Schweini predobar ali kaj kad nebu tak uvijek igro - obje strane prodbr uopće nemoramo kroz sredinu i to je pohvalno. A na grešku Lucia se samo možemo nasmijat. Momčad je pokazala moral, sad treba ić i završit posao. Ajd fala kurcu da se i Poldi zbudil, nadam se da će danas gol dat...

A poglećte Tabljic!

1 Hertha BSC-------46
2 1899 Hoffenheim--42
3 VfL Wolfsburg-----42
4 Bayern München--42
5 Hamburger SV----42
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ankujund » 07 ožu 2009, 16:22

jos je 45min igra,svasta se da prominit,jos hertha stigne izgubit hahaha
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Bayern08 » 07 ožu 2009, 16:25

aaaaa Herta gubila ali preokrenu...kako bi nam odgovaralo da ona izgubi bodove danas...a sta reci Schweini danas predobar sad dolazi do izrazaja kako njega Ribery sputava jer mu uzima "ulogu glavnog" igraca...i dalje se nadam da ce se Schweini staviti u sredinu i to lijevo pored Riberya...sad u drugom poluvremenu treba utrpatjos dva gola jer kakvo je stanje na tabeli mozda ce i gol odlucivati o sampionu...
Bayern08

PostPostao/la nokia » 07 ožu 2009, 16:28

ankujund napisao:jos je 45min igra,svasta se da prominit,jos hertha stigne izgubit hahaha

Dade ga Voronjin pred kraj poluvremena, kako odvratna ekipa ova Herta. Zelim im sve najgore.

Kad sam vidio na livescore da gubimo, pomislo sam to je to- ode Klinsman. Pogledam opet za 5-6 minuta, vidim 2:1, mislio sam da je greska u pitanju :yes: :fcb:
nokia

PostPostao/la anton 1983 » 07 ožu 2009, 16:28

Bayern08 napisao:aaaaa Herta gubila ali preokrenu...kako bi nam odgovaralo da ona izgubi bodove danas...a sta reci Schweini danas predobar sad dolazi do izrazaja kako njega Ribery sputava jer mu uzima "ulogu glavnog" igraca...i dalje se nadam da ce se Schweini staviti u sredinu i to lijevo pored Riberya...sad u drugom poluvremenu treba utrpatjos dva gola jer kakvo je stanje na tabeli mozda ce i gol odlucivati o sampionu...

ma je da Ribery njega sputava, ali Schweini nije tak dobar kak je danas - nebi on ovako u konstanti igro to je problem, danas igra jebenu utakmicu, u tom je kvaka - sledeću bu pak smeće. Sam kaj me jebe kaj sad opet Hleb nije tema, ali treba imat na umu da Schweini danas igra lijevo 8-)

nemojte zaboravit da Schweini i kad je Ribery tu izvađa te slobodnjake - nije schweini danas predobar u igri nego iz prekida ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Bayern08 » 07 ožu 2009, 16:30

maa danas je Schwieni dobar i u igri odavnooo ga nisam vidio ovakvog od pocetka sezone kad nije igrao Ribery...vidi se u njemu ona zestina tric radi po terenu...a ne ona sporost tromost kao do ove tekme....

Hamit...Ze....Schweini....Ribery idealan vezni red po meni....
Bayern08

PostPostao/la anton 1983 » 07 ožu 2009, 16:32

Bayern08 napisao:maa danas je Schwieni dobar i u igri odavnooo ga nisam vidio ovakvog od pocetka sezone kad nije igrao Ribery...vidi se u njemu ona zestina tric radi po terenu...a ne ona sporost tromost kao do ove tekme...

Ma dapače nije loš u igri, samo kaj mu bljeskovi dolaze iz prekida - abš me zanima kak ste komentirali ono kad je puknul izvan stadiona loptu :haha:

Bayern08 napisao:Hamit...Ze....Schweini....Ribery idealan vezni red po meni....

Preofenzivno, o tom možemo posle a sad satrat Hannover :prvi:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 07 ožu 2009, 17:18

Bolje im ide glavom nego nogom. :avogp1:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Bayern08 » 07 ožu 2009, 17:21

auuu konacnooo...samo mi zao sto ga donovan i klose pred kraj ne dadose pa da bude 7 komadaaa...aaa donovan ludjak slomi ruku enkeu iz onog volea...ne znam da li je sosa bio na klupi danas ali ako je trebao mu je dati priliku nakon povrede Hamita(nadam se da nije ozbiljno nista) ali sad je velika dilema za klinsia kako posloziti vezni red jer ovaj danas je bio mnogo bolji nego neki do sada ili je to samo bio njihov dan...
Bayern08

PostPostao/la Speedy » 07 ožu 2009, 17:23

Napokon ta prijeko potrebna pobjeda i to jos kakva! Najvaznije da su nova tri boda upisana. Nadam se da ce ova pobjeda biti daljnji poticaj pri dizanju samopouzdanja u momcadi...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 07 ožu 2009, 17:30

He he he i Poldi ga je stepo, napokon a i u ovoj tekmi je zaslužio taj gol. Momčad je pokazala da ima karakter i to mi se jako svidjelo. Ono kaj sam zamjetio je da nam je igra bez Bommela puno, puno brža,sad dal bi to tak bilo uvijek neznam jer danas smo trčali, otvarali prostor, igrali točno onako kako znamo i kako nam doliči - ipak je to Bayern.

Malo sam bio razočaran sa Klinsijevim izmjenama - trebo je stavit sosu umjesto Ottla, a već kad je stavil Ottla onda je kasnije trabo stavit Sosu umjesto poldija i nikako ne ovog Donovana.

Par dobrih stvari se u ovoj tekmi dogodilo

Momčad je pokatala moral i karakter - ipak smo gubili 0:1

Poldi je dao gol - to je jako dobro jer kolko god on u kurcu bio i već nam se svima krvi napio mi ćemo trebat tog 3. napadača ove sezone.

Micho je dao gol - to me jako razveselilo jer valjda će mu sad bit lakše - befreingschlag kak bi se reklo. Samo je napravil jednu grešku koja nas je mogla koštat gola ali je tekma već onda bila maltene odlučena - znal sam da bu igro u vezi i fantastično je obavil zadatak - da Bommel nije kapetan pitanje je dal bi se vratio u obranu u slijedećim tekmama.

Dobili smo tekmu bez Ribery i Tonija.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 07 ožu 2009, 17:30

napišem ovaj post i stisnem pošalji i vidim ja nekaj kaka i sva sreća da sam ga u zadnji tren kopiro!!!

2. SMO!!!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la mladjo_dj » 07 ožu 2009, 17:34

ljudi al ono sto je najbolje mi djelimo drugo mjesto s hoffenhaimom, a za prvim zaostajemo samo 4 boda i sada dolaze lagane utakmice za nas valjda cemo zasjest na prvu poziciju :naprijed:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.