Bayern München: Rensing - Lell, Lucio, van Buyten, Lahm - van Bommel, Demichelis - Schweinsteiger, Zé Roberto, Ribery - Podolski
Karlsruher SC: M. Miller - A. Görlitz, Nives

Haris napisao:Ma koji k**** više igramo i sa ta dva razbijača na zadnjem veznom, i to kući, i to protiv jadnog Karlsruhera!?
anton 1983 napisao:Haris napisao:Ma koji k**** više igramo i sa ta dva razbijača na zadnjem veznom, i to kući, i to protiv jadnog Karlsruhera!?
AL ZAŠTO TO TEBE MUČI!!!! Daj nam to reci - pa neznači to da se mi njih bojimo ili da će mo igrat defanzivno!!!!

anton 1983 napisao:Ljudovi moji, pa oće li ovo bit kao u filmu GOL!!!!!!!
SOSA!!!!
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

.Samo da to rješimo prije CL
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
anton 1983 napisao:Ovu bundesligu prije nego kaj ideš gledat moraš uzet maramica - paket - gledaš i udaraš![]()
Kaj se sad u zadnjoj sekundi tekme Bayern - KSC dogodilo - drking. A znate kaj je smiješno - Bayernovi navijači fučkaju sada Bayernu jer KSC nije poginul i zato kaj smo odigrali malo slabiju tekmu tj. KSC nam je bio ravnopravan protivnik koji nam je mogo uz malo sreće naštetit - e sad će tu svi se skoncentrirat na to kako pljuvat po Bayernu i njihovoj lošoj igri - mislim na medije.
A sad poglečte razliku - MUTD i Fulham će odigrat sličnu tekmu koju možda Fulham dobije i niko neće niti pisnut o lošoj igru MUTD-a , a ti stvarno moraš odigrat kao zadnje smeće da te Fulham napuca, pa neće oni dobit valjda zato kaj su tak dobri - kaj nije tak pussy ( koln 8) )- I nakon takve tekme će cijela engleska drkat kako je tekma bila jebena napeta itd - jer sad vidite kako vam oni govno u celofanu prodavaju!
Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost