Cestitke Wolfsburgu, NOVOM PRVAKU NJEMACKE!

Bayern08 napisao:ovako je cini mi se i 2001 Schalke slavio titulu pa Linke ako se sjecam ga dade i mi prvaci...ima jos jedno kolo...iii dok sudija ne odsvira kraj na tim tekmama niko nije prvak...aaa kako kazu ovo su Bayernovi dani...dobro je pa danas nismo izgubili...
Bayern08 napisao:ovako je cini mi se i 2001 Schalke slavio titulu pa Linke ako se sjecam ga dade i mi prvaci...ima jos jedno kolo...iii dok sudija ne odsvira kraj na tim tekmama niko nije prvak...aaa kako kazu ovo su Bayernovi dani...dobro je pa danas nismo izgubili...

nokia napisao:Problem lezi u tome sto Vukovi moraju popusiti od Werdera, koji igra finale dfb kupa i finale uefa kupa, tako da se to najvjerovatnije nece desiti. Jos veci problem je taj sto bi pored pobjede Werdera, mi morali zabiti 7 komada Stuttgartu. lopta je okrugla, ali ovo je nemoguce.
nokia napisao:A da, pardon. Zaboravih da smo remizirali (isti osjecaj ko da smo i izgubili). Svejedno, jako tesko. Werder je odvratan, pogledajte zadnjih 4-5 utakmica i rezultate. Jebo me svak ako nisu prodali ovim sto se bore za opstanak. KSC im 3 komada na weseru uvalio.

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
Francky boy napisao:Jednostavno se moramo pomiriti da ne ćemo biti prvaci.Zaista je Wolfsburg zaslužio titulu, a nam ostaje da se uozbiljimo i da u zadnjem kolu ne bismo morali u Euroleagu.

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost