08.08.2009 18:30 Hoffenheim - FC Bayern

Hoffenheim : Bayern

pobjeda Hoffenheima
0
Nema glasova
remi
2
25%
pobjeda Bayerna
6
75%

Ukupno glasova : 8

Re: 08.08.2009 18:30 Hoffenheim - FC Bayern

PostPostao/la The Scarface » 08 kol 2009, 19:48

anton 1983 napisao:
The Scarface napisao:Ono sto mene brine je da nema kreativca koji bi tu zvijer nahranio.

Tjeraš me da se ponavljam:

Čekaj da se ON vrati 8-)

Pomalo.

Koliko je lud ovaj Gaal ko zna kad ce zaigrat.

Muller mi je isto odigra lose danas. Je da je dobia samo 15-ak minuta al opet.

Braafheid panjina. Odsad ga zovem ruckpass Edson.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 08 kol 2009, 19:57

Dueli :

van Buyten: 50% gewonnen (2/4)
Badstuber: 58% gewonnen (7/12)

Simunic: 100% gewonnen (6/6)
Compper: 67% gewonnen (6/9)

Moj van Buyten ti bi triba bit abwehrchef ? :mrgreen:

Bravo za Joea. Nadam se da moze ponovit proslogodisnju sezonu.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la katsche » 08 kol 2009, 20:25

utakmicu nisam gledao...ne da mi se sidit ispred kompa....
ja rezultat pratim preko Livetickera na Bayernovom sajtu....tako sam manje nervozan....

1:1 je ok rezultat

zato oni Werderi iz Bremena u slijedećem kolu moraju nastradat....
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Haris » 08 kol 2009, 20:57

The Scarface napisao:Dueli :

van Buyten: 50% gewonnen (2/4)
Badstuber: 58% gewonnen (7/12)

Moj van Buyten ti bi triba bit abwehrchef ? :mrgreen:

Uf, vidi to. Znao sam da Van Buyten bježi od duela uvijek, ali da će u ovakvoj utakmici ukupno 4 "odradit", e nek se ubije. Još gora mu je sramota Badstuber sa svojih 12 i opet boljim procentom osvojenih. Džaba, momak je zbilja talentovan, to sam se danas definitivno uvjerio.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la bavarac » 09 kol 2009, 13:14

ekipa evo i mene sa svojim esejskim komentarima....

ali prvo malo mi je nekaj nejasno...kak vas jebe slika na monitoru kad toliko kanala prenosi bundesligu.... :mrgreen:

eurosport 2,Digi sport Ro,Digu sport Hu,čak i jedan turski kanal koji se može gledat na satelitu Free....u pitanju je TRT 1.....

u svakom slučaju da krenem.....

sastav

kanhsing

lahm------buyten--------badstuber------pranja

-----------------mvb-------------------------

--hamit---------------------------bastian------

------------------boumjohan-------------------

------------gomez-------------ola-------------

dakle prvo poluvrijeme počinje i ja vidim odmah po igračima i njihovoj kretnji....mi smo osvojili turnir Audi cup i ovo ćemo lakoćom dobit.... :banned: .-...i naravno u takvoj igri (prvih 20min.) mi smo pod velikim pritiskom domaćina i samo sreća (nepriznat gol Šimunića nakon kornera)....nepreciznost Ibiševića (šut glavom)....i petljanje Obasi-ja su nas spasili da ne krenemo sa zaostatkom.....nakon što smo preživjeli tih uvodnih 20min.... :haha: :haha: :haha: ...konačno smo počeli igrat i odmah prva akcija gol....Bastian za MvB...ovaj gura Oliću na krilu....koji ostavlja loptu....zagrađuje Becka i poušta pranji loptu i odlazi u sredinu gdje dobija povratnu loptu i bam....0-1.....ludnica kod Bavarca dva slavonca zaslužna za 1.gol Bayerna u novoj sezoni...... :cool: :yeee: :good:

i onda smo nakon tog gola samo mi postojali na terenu....jednostavno Hoffenhaima nije bilo nigdje...svi napadi su im se završavali na rubu 16m Rensinga...ili su pokušavali sa udarcima izvana....

u tom prvom poluvremenu treba još spomenuti odličan lažnjak Gomeza i sjajan udarac ali je Ši jmunić blokirao....te sjajnu asistenciju bastiana za gomeza koji iz mrtvog kuta pogađa stativu hildebranda....u drugom poluvremenu smo bolje također stajali na terenu i ekipa Hoffenhaima nam nije ozbiljnije priprijetila ...dok smo mi imali nekoliko sjajnih prilika za ponovno vodstvo....kontra 2-2 boumjohanna i Bastiana...ali je ovaj ili da doda svinji ili da puca dao si jak for u obilaženju vratara i propala šansa...također je i Bastian imao jedan udarac ali je hildebrandt vrhunski intervenirao....sve u svemu....uzevšiu obzir početak sezone....preoštar kriterij Rafatija...MvB je morao dobit 4žuta najmanje i jedan crveni..... :hehe: :hehe: :hehe: ...i činjenicu da su igrači ušli u tekmu nedovoljno nabrijani....moram reći dobar rezultat....

Što se tiče pojedinaca

....Boumjohann katastrofa..... :neee: :neee: :neee:
...MvB....previše nabrijan..... :haha: :haha: :haha:
...T.Muller....................malac je zagorio.....brijem da je očekivao da starta od prve....stajao na terenu 15min... :banned: (zamjenio Gomeza u 75....)....

i sad suma sumarum....

...Oni koji su zaslužili prolaznu ocjenu su:

--- Ola....stepao gol...imao par sjajnih ubacivanja po lijevom krilu,požrtvovan,borben...nesebičan...

----Svinja....kad je u drugom poluvremenu više ulazio u sredinu onda je i Bayern bio opasniji....par sjajnih lopti je podijelio ali napadači nisu bili precizni ili je njihov zadnji pas bio blokiran...

----Badstuber.....malac je samo jednom zakazao...i to kod pokušaja glavom vedada...sve ostalo je odradio za 5.... :good:

u narednom kolu treba se regrupirat i ući ozbiljno u tekmu(napaljeno) kao s Milanom i Werder će platit cijenu betz pobzira jel nama u sastavu igrao Ribery ili ne....sa ovakvim stavom kao prvih 25 min...i većinu tekme u Hoffenhaimu se ne osvajaju trofeji.... :neee: :neee: :neee:
bavarac
Vječiti optimist

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.