nokia napisao:Ne gledam tekmu, pratim rezultat na livescoru. Hoce li mi neko reci koji je kurac ovom Van Buytenu?????
![]()
Ribery je htio da bude "Abwehrschef"" i eto ti ga na!
nokia napisao:Ne gledam tekmu, pratim rezultat na livescoru. Hoce li mi neko reci koji je kurac ovom Van Buytenu?????
![]()

katsche napisao:van Byten totalno poludio....
katsche napisao:stvarno me čovjek iznenadio....igra odlično

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
..drago mi je kaj je Buyten zabil, a i velite da je dobar u obrani!? Treba to vidjet protiv jakih klubova.....

TulE napisao:Meni je samo zao sto je Bayern dao onoliko puno para za Gomeza, mogli su boljeg i brzeg igraca dovesti za te novce. Danas je se milion puta spetljao i unistio napad. Previse je truntav i spor.

anton 1983 napisao:A onaj Altintop, koja je to truba od igrača. Onaj pas Gomezu UŽAS!!! Prvo nije mu uopće smio dodavat nego sam završit, a drugo ak mu je već išo dodavat onda mu je mogo dobro u noge dodat a ne da mu da loptu koju nemre stić, pa da neko veli da je Gomez tu bio kriv...

Speedy napisao:Tu bi se slozio, bas smo sinoc ja i lijeni cigan Scare to komentirali, kako i velis, pas prema Gomezu je bio uzas zivi! Si vidio samo facu od Gomeza nakon toga!

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost