The Scarface napisao:Speedy ja ne mogu pisat izvještaj. Tu se nema šta napisat.

I_Love_Bayern napisao:Bayern se moze opisati sa 3 NEVJEROVATNO:
1. NEVJEROVATNO je to da mi u poslednje 3 godine brdo para zgurasmo u kreativce (Riberry, Robben, Sosa, Pranjic, Tymoschuk itd) i napadace (Klose, Toni, Olic, Gomez itd) a u nasoj igri ni zrna kreativnosti ni trunke napadacke igre. Samo prosto nabijanje lopte. Tu i tamo se desi poneki flash pa nekoga nabusimo, ali sve u svemu NISTA.
2. NEVJEROVATNO je da jedan trener renomea Louisa Van Gaala moze biti tako tvrdoglav i tako slijep. Pa i corav vidi da Bayernu ne lezi igra 4-3-3. I nije mi jasno zasto treneri zele da bjeze od necega sto je godinama bilo prepoznatljivost Bayerna, a to je 4-4-2 formacija. Govorili smo za Klinsmanna da mu treba vremena da uigra nove igrace, pa prodje godina. Sad evo i Van Gaal "uigrava" igrace vec dva mjeseca i opet nista. GENERAL je u dva mjeseca ukomponovao 7 novih igraca i tu smo godinu odigrali maestralno. Pa zasto ljudi jednostavno ne poslusaju recept Ottmara Hitzfelda i igraju 4-4-2 kad im je covjek pokazao i dokazao da je ta formacija fatalna za nase protivnike. Sa njom smo u zadnjih 7-8 godina osvojili 6-7 titula BL, 4-5 kupova, Ligu prvaka. Sa eksperimentom smo prosle godine zamalo potonuli na dno, eksperiment nas i ove godine vodi istim putem. Ali sta ces, neki se ljudi nikad ne mijenjaju..........
3. NEVJEROVATNO je to da u ekipi imamo 5 KLASNIH NAPADACA i da ne mozemo dati gola vec trecu utakmicu! Mi smo u sezonu usli sa brutalno jakim napadom i truba odbranom. Strahovali smo od Buytena, Brena, Badsturbera... a za napad smo mislil da ako ne rade tri napadaca, ona dvojica ce biti u top formi. Medjutim, sad kao da se energija sa napadaca sa pocetka sezone, polako preliva u odbranu. Buyten nikad bolji, pravi komadant odbrane, a i ova djeca oko njega brzo uce, i ta odbrana stvarno pocinje da dobiva obrise jedne jako mocne odbrane ( u zadnjih 3 utakmice nismo primili gol). Ali napad - TRUBA. Sve sto veza na jedvite jade proslijedi do napada zavrsi tako sto se Gomez slomi preko lopte ili Olic zapuca nebu pod oblake ili Klose promasi loptu. Muller ponekad nesto i uradi ali u zadnje vrijeme i on zaostaje. A Toni..........
Bice ovo burna jesen.....

Haris napisao:Nemojte pretjerivati sa cmizdrenjima oko formacije kada smo danas igrali i 4-3-3 i 4-4-2 i vidjeli smo u oba poluvremena da nema nikakve jebene razlike. Problemi leže negdje drugo!
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

FCB m@niac napisao:Haris napisao:Nemojte pretjerivati sa cmizdrenjima oko formacije kada smo danas igrali i 4-3-3 i 4-4-2 i vidjeli smo u oba poluvremena da nema nikakve jebene razlike. Problemi leže negdje drugo!
..i ne samo to, nego sad serete po treneru, a da su Ribery, Muller i Klose kojim slučajem protiv Juvea zabili, a trebali su, sad bi Gaal bio Bog i batina!! Nisam gledal današnju tekmu i moram priznat da mi nije previše žao, ali sam siguran da smo bili daleko bolji od ovog gnoja Kolna, samo nismo mogli zabit te jebene golove, jer kolko sam vidio imali smo dosta udaraca po golu, puno nabačaja i neznam što sve ne... oču reći da igru imamo samo neznamo zabit gol, a za to nije trener kriv, nego ovi glupani kaj ih mi nazivamo napadačima Bayerna!!!

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju