jebem ti prokletu sreću - eto to je moj komentar na 1. poluvreme. Mislim da ne postoji sigurnija oklada na svijetu od one da će Bayern na poluvremenu odigrat X!
Moram priznat da sam oduševljen IGROM, nije to sad neka brutala ali nisam očekivo ovako dobar nastup i angažman igrača.
A sad slavlje!
Trebalo mi je 15 minuta da bi ja skužio koju mi taktiku igramo, kad pogle čuda igramo sa 2 napadača!!!!

LvG je došao pameti i mam se protivnička obrana lakše razbija - za one koji nisu skužili mi igramo u formaciji 4-1-3-2

. makar je ta formacija malo čudna s obzirom na igrače koji su na terenu jer Muller igra tog nekog lijevog ofenzivnog veznoga, Schweini u sredini a Tymo desno , pa to neizgleda simetralno, zbog Mullera i Tyme , jedan ofenzivan drugi defanzivan. Muller se malo teže snalazi na toj poziciji ili bolje rečeno "nema ga zasad na terenu" dok Tymo se premalo ubacuje u napada a i kad to napravi meni to izgleda presmješno jer on to ne zna. Imali smo jako dobru fazu od neke 15 do 25 i onda stali, to nas je sjebalo jer je ovaj zadnji pritisak došo prekasno!
A Toni, jebem ti Božića koji je to ŠPEK od igrača, njega nemreju čuvat da se ubija, ali neće ga i neće i neće!!! Ali mora do kraja tekme jedanput zasvirat BELLO IMPOSIBILE na Allianz Areni!
Dosta sam se naživcirao, imali smo dosta dobrih situacija ali lopta neće u gol...
Lahm razara po kvartu; nabacuje dodaje itd, Schweini se fenomenalno snalazi u ovoj poziciji, totalno je preuzeo odgovornost i obožavam kad ovak igra - mogo bi sada priliku po priliku nabrajat al se nema vremena
Najbolji igrač na terenu HOLGER BADSTUBER - u ovih 45 minuta on je odigro na razini braniča svjetske klase!

I sad kad sam to napiso , to znači da će on biti krivac za naš primmljeni gol
Dal bi kaj sad mjenjo ne znam ali čini mi se da ne.Ak do 60 bude ovakva reza vadio bi Bommela , na njegovu poziciju Tyma i ako je moguće ubacio Robbena na tu poziciju.
Kaj se tiće Bommela to je takav cigan od igrača da mi je u neku ruku žao šta igra za nas - kako se smeće primilo za glavu kad ga je navodno Frankfurtov igrač stepo sa kopačkom, al čim je vidio da je kod nas lopta, odusto je od glume!