Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:Ribery nam je najveća kočnica, još nije u svojoj formi....u napadu i u obrani nas koči..
Praktički on ne igra krilo nego napad, pa izgleda ko da imamo tri špice, a da bi se vratio na našu polovicu pomoć obrani, vjerojatno bi mu noge otpale.....opet ga bu smjenil Gaal i opet bu nezadovoljan i ne sluti mi na dobro.. :neee:

FCB m@niac napisao:Ribery nam je najveća kočnica, još nije u svojoj formi....u napadu i u obrani nas koči..
Praktički on ne igra krilo nego napad, pa izgleda ko da imamo tri špice, a da bi se vratio na našu polovicu pomoć obrani, vjerojatno bi mu noge otpale.....opet ga bu smjenil Gaal i opet bu nezadovoljan i ne sluti mi na dobro..![]()

anton 1983 napisao::lol:
Kak možete htjet Riberya izvadit? Pa jel vi oćete da mi imamo šanse osvojiti LP ili ne? Pa nije to smeće od igrača tipa, Bommel, Olić, Badstuber, Muller koji su zamjenjivi
anton 1983 napisao::lol:
Kak možete htjet Riberya izvadit? Pa jel vi oćete da mi imamo šanse osvojiti LP ili ne? Pa nije to smeće od igrača tipa, Bommel, Olić, Badstuber, Muller koji su zamjenjivi

doro napisao:..imam dojam koda se hoće pokazat da je bolji od robbena i to na silu...to nije dobro

doro napisao:DAj ne dripljaj...radi danas sranja i curi radi njega za popizdit...po 3-4 igrača krpaju stalno za njim a niš nije napravio...danas nezna ni dodat!
FCB m@niac napisao:doro napisao:..imam dojam koda se hoće pokazat da je bolji od robbena i to na silu...to nije dobro
...točno to!![]()
anton 1983 napisao:doro napisao:DAj ne dripljaj...radi danas sranja i curi radi njega za popizdit...po 3-4 igrača krpaju stalno za njim a niš nije napravio...danas nezna ni dodat!
Pa naravno -al njega moraš forsirat jer mora doć u formu jebote, kak vam to nije jasTno, pa nismo mi danas loši zbog njega, loši smo zato kaj nam je obrana u kurcu i gradnja igre ne valja. - Ne krečemo se uopće... Riberya vadit, jebote kaj još neću čut od Bayernovog navijača...
Effenberg23 napisao:antone ti nisi bayernov navijač ti si ribery navijač![]()
FCB m@niac napisao:antone, tak si kaj malo dete, bog te mazo, ako igrač nevalja, onda nevalja....nije došel u formu, neće dodat loptu, radi faule bezveze....a kaj se tiče LP mi moremo i bez njega!!

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost