Werder Bremen - Bayern

Ishod tekme

Pobjeda
3
75%
Remi
1
25%
Poraz
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 4

Re: Werder Bremen - Bayern

PostPostao/la ankujund » 01 ožu 2009, 19:03

ja sma zadovoljan...nisam bas detaljno pratio utakmicu,al imali smo sto sansi,sto znaci da je igra bila dobra...a gola nije bilo...jebiga,previse smo ih zabili Sportingu :D tu se vidi nedostavak Tonia,koji to ne bi falio...
Bayern je ipak Pizzarov klub,nije jednostavno moga... :D
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nokia » 01 ožu 2009, 19:07

ankujund napisao:ja sma zadovoljan...nisam bas detaljno pratio utakmicu,al imali smo sto sansi,sto znaci da je igra bila dobra...a gola nije bilo...jebiga,previse smo ih zabili Sportingu :D tu se vidi nedostavak Tonia,koji to ne bi falio...
Bayern je ipak Pizzarov klub,nije jednostavno moga... :D

Da si detaljno gledao utakmicu, vjerovatno ne bi bio zadovoljan.
nokia

PostPostao/la Speedy » 01 ožu 2009, 19:11

nokia napisao:Da si detaljno gledao utakmicu, vjerovatno ne bi bio zadovoljan.

Ma ja zivce pogubio! Morat cu ja prestati jedno vrijeme gledati tekme, lose je to po moje zdravlje! :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 01 ožu 2009, 19:17

Ja sam znal da bu bil da je to strašno - al nemoj da bude ovakav x! Plakal sam se skoro od muker - reko di je Toni da im izjebe tu kevu - a onu pičku od Podolskog neželim više vidjet u Bayernovom dresu. Nek dopela nekog klinca iz B ekipe - on bu se barem trudil ak niš drugo!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 01 ožu 2009, 19:29

Ma jebiga, ako protiv ne može s igračem više za cijelu utakmicu zabit gol ovako šupljoj ekipi kakav je Werder, goni ga u vraga više!
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Francky boy » 01 ožu 2009, 19:50

Prije utakmice sam bio zadovoljan i sa bodom, ali kako se odvijala utakmica i sobzirom da smo igrali čitavu tekmu sa više igrača ovo smo morali morali morali dobiti.Pa prosipamo bodove da bog sačuva.Neshvatljivo kako loše igramo u Bundesligi i kako sve gazimo u Lp-u.Brijem da ćemo prije Lp osvojiti nego BL.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Haris » 01 ožu 2009, 20:20

Ali skužite ako osvojimo LP, a ne osvojimo Bundesligu, barem možemo hvaliti Bundesligu da je mnogo jača nego što se misli. :fcb:
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 01 ožu 2009, 20:23

Al ja neam kome kaj zamjerit, nas jednostavno gol neće i možemo se ubit, al to je preteško za gledat, neznam kaj bi reko, jednostavno se nakon ovakve tekme osječa bespomočno, al dobro ni sve tako crno - da mi je neko ponudil ovakav razvoj događaja uzel bi ga objeručke - jer ja sam računo da će HSV dobit i ako mi nedobijemo razlika će narast - al sad zaostajemo OPET za prvim mjestom 4 boda tako da!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 01 ožu 2009, 20:45

Ma mene pomalo pocinje nervirati sto iz tekme u tekmu propustamo prilike pribliziti se na bod zaostatka ili pak zasjesti na vrh! To postaje vec pomalo iritirajuce! :cry:

Ajd ako nista drugo, nismo danas primili gol iako smo igrali skoro cijelu tekmu s igracem vise! :D
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 02 ožu 2009, 08:48

Čitam ja te švapske medije - i oni na silu žele potrest Bayern, nametnut im krizu - al nije to tak loše. Kreteni jedni medijski - koga briga sa kolko bodova razlike ćemo mi osvojit BL (ak osvijimo) tu se tak i onak igra za 3 boda. Pa kaj nas boli kurac kaj se niko nemre odlijepit - pa samo je bitno da mi uzmemo naslov, pa makar na gol razliku - nigdje nepiše da mi moramo sa 15 bodova prednosti osvojit. Tak i onak je bitno kak mi igramo u LP. A valjda ćemo se u BL postrojit - konkurancija nam daje šansu i vremena...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 02 ožu 2009, 11:27

Bome je Uli bia ljut posli tekme na medije. Nije se još od one JHV onako naljutia.
Šteta što nismo zabili nijedan gol. Ribery je danas bia odličan i pomalo se vraća u staru formu.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ankujund » 02 ožu 2009, 12:56

da,nakon par losih tekmi,spojio je dvi dobre....tocnije,nezaustavne :D
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 02 ožu 2009, 13:30

ajde ljudi takav nam je jednostavno dan bio....Vander je uzeo doping i lik je bio nasavladiv.... :doh:

kaj reći nakon ovakve tekme....klose nije zabio ni jedan ,a mogao je najmanje 3 :? ....ako ništa drugo barem smo ustalili obranu i Micho je odigrap vrhunski....jednostavno nije bilo talijana da spakuje to u mrežu...malo smo bili i sebični u završnici...ali događa se to....trka se nastavlja,vukovi su isprašili HSV u gostima i zaostatak za njim je 3boda...Herthu ne smatram kandidatom za naslov... :mrgreen:

Poldie je još jednom razočarao...bolje da je ostao u Munchenu,nego što je ušao na poluvremenu....mislim d aje tu Klinsmann pogriješio jer je Bastian bio dosta dobar na terenu i ako ništa drugo trebao je sačekati s tom izmjenom barem do 65min...
bilo kako bilo sad nam sljede tri lakše tekme (kući vs Hannover i KSC ) i u gostima vs Bochum...treba očekivat bolje dane i lijepše rezultate za nas....

ali prije toga treba proći neverkusen u srijedu..... :prvi: :navijac:
bavarac
Vječiti optimist

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.