12.09 15:30 BVB - Bayern

Ishod utakmice

Pobjeda BVB
0
Nema glasova
Neodlučeno
1
11%
Pobjeda Bayern
8
89%

Ukupno glasova : 9

Re: 12.09 15:30 BVB - Bayern

PostPostao/la Murta » 12 ruj 2009, 17:50

Gomez-3 gola u 4 kola, dovoljno. Kad dovodiš Paola Maldinija ne očekuješ da će on zabijat golove. Isto tak kad dovodiš Gomeza moraš znat da ne dovodiš kreatora igre nego čovjeka koji će golove zabijat s par metara, neće previše sudjelovat u igri i koji će kupiti "otpatke" i prevarati ih u golove.
nokia napisao:Vidjeli ste kakav je ono gol, dao bi ga svaki prosjecni napadac

Al bi li se svaki prosječni napadač "znao naći" u toj prilici za gol.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 12 ruj 2009, 17:53

nokia napisao:Nemam se ja sta argumentovati, pogledaj njegov ucinak, ili konkretno danasnju utakmicu, do je dovoljan argument. speedy rece da je dao gol, i da je to dovoljno. Vidjeli ste kakav je ono gol, dao bi ga svaki prosjecni napadac.

ček malo, pa on je napravil ono kaj se od nejga tražilo - u 45 minuta on je zabil gol! Kaj to sad znači kakav je on bio? kaj tom golu fali? Pa onda su svi golovi od Inzaghija i Tonija užas Božji i oni su smeće od napadača - on je pospremil kaj je trebal i schluss - on ima 1, 90 + i neki drugi napadač kak si ti reko to nebi zabio sam tak - to se zove Schanze za gol 8-) .

Nadalje jesi ti vidio kako je naša ekipa igrala - pa on je sam bio okružen sa 5 BVB igrača - on nemre sam ništa, tu njemu zamjeraš što on nije napadač ko RONALDO nekada - e to mu nemreš zamjerat jer mi smo ga doveli da točno zabije ono kaj je danas zabio ;)

nokia napisao: Koliko se je samo ispomasivao u prva cetiri kola, to je za pricu. Svojim trenutnim igrama uopste ne opravdava 30, HALOOOO 30 MILIONA EURA koliko je dato za njega. I ne, ne ocekujem 2 gola po utakmici, ali ocekujem malo vise borbenosti, malo vise truda i zalaganja.

E to je to - vi vidite tih 30 milja i mislite da Gomezu iz guzice moraju sijevati munje - spustite se na zemlju - statistika je jako dobra - kad bi on zabio sve kaj on po vašem "MORA" zabit - pa nogomet kao igra nebi smjela postojati - TO NIKO NE ZABIJA. Zaboravite da on MORA ZABIT 135 golova u jednoj sezoni zato kaj je tolko plačen, jer nerazmišljate sa svojom glavom nego mlatite gluposti. Kolko god to nekim bilo mutavo on nas zasada vadi iz govana, a kad će cijeli Bayern igrat kak treba mene je uopće strah pomisliti kolko ćemo mi sa njim u vrhu napada zabijat - trenutačno me je strah da će nama do kraja sezone prosjek biti 5 golova po tekmi - jel tak da zvučim kao idiot kad tak nekaj napišem - a po vama kojima bi od Gomeza htjeli munje iz njegove guzice Bayern bi sa Kloseom, Gomezom, Robbenom i Riberyem najmanje trebo 5 golova po tekmi zabit - NEMOGUĆE!!!!

Vrsta napadača nema veze sa zalaganjem na terenu - pa poglete Olića on je trop al trči, a trči zato kaj je mutaf - to nije Gomezova kvaliteta, njegova kvaliteta je nekaj čisto drugačije ;)

nokia napisao:Sto se tice Mullera to je bilo vise figurativno, vodeci se speedyjevom logikom. Gomez dao gol- odlican. Muller dao dva gola, dakle duplo bolji od Gomeza? Golovi nisu neko mjerilo forme i igre.

Da samo što si ti sebi tu logiku prilagodio, al sa tvojeg gledišta ona nedrži vodu a iz Speedyevog da jer on nije po Mulleru pljuvo ;)

To ti je koda da ja tebi sad kažem da Lell treba igrat jer se on jebeno zalaže na terenu :lol:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ankujund » 12 ruj 2009, 17:59

upravo ovo sta je nokia reka sam mislio i ja rec.
usporedjivat gomez-toni,ja nemogu jer to ne moze nikako bit objektivo(s moje strane) pa necu ni pokusavat.
da,gomez je da 3 gola,sad sa 1.5m na praznu branku,prosli put s 1m na praznu branku (3. se ne sjecam)

kritiziram njegovu igru,jednostavno kad mu dodas loptu,on je izgubi..amo to tako rec.puno krivih dodavanja,protiv vukova je moga 5 golova dat,jednostavno udarci nisu precizni ni jaki,uvik se nesto speklja.i danas je ima sut glavom na gol,nitko oko njega on je dobaci golmanu u ruke,igrac takva klase je mora,ako nista,bar u stranu poslat,ne mora svaki udarac bit gol,al sa 6m glavom dodat golmanu,ja ga ne mogu pohvalit za to
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ankujund » 12 ruj 2009, 18:05

komentirate ono sta ja nisam nikako spominja i ulazite u usporedbe koje nisu upitne...niko ne ocekiva od njega da daje 100 golova,nit ga ja usporedjivam sa bilo kojim drugim igracem,ja vrlo dobro znam sta je njegov posa u bayernu.
ja kritiziram upravo to sta je njegov posa,u situaciji kad dobije loptu,ne napravi nista! svaka cast mu za nos koji ima da se nadje gdje treba biti,al s loptom nije dobar,on mora bit igrac poteza,takni-gol,takni.gol.nit on ima puno ni mjesta ni vremena ni prostora. al on se uvik nesto speklja i to meni smeta,on ne mora imat tehnicku za pric petoricu,on mora imat prva dva dodira s loptom strasno dobra,a on ih mozda ima,al ih meni nije jos pokaza
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Haris » 12 ruj 2009, 18:31

Nemam vremena puno pisat o utakmici, dovoljno ste naprdili. :mrgreen:

Samo bih usput dodao da se potpuno slažem sa "ankujundom" u vezi Gomeza.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 12 ruj 2009, 19:27

Toni i Gomez su ko dva brata blizanca, kaj se tehnike s loptom tiče naravno....
Isti su, možda je Gomez za dlaku brži, ali je Toni tolko glavom bolji...
Po tehnici je Klose bolji od obojice, a Olić je priča za sebe...brz, donekle udarac, ali tehnika na slabom nivou...
Muler će za godinu dana biti daleko ispred svih... :)

:avogp1:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la katsche » 12 ruj 2009, 21:11

gol Gomeza je bio zaleđe, jer mu je
van Byten dodao glavom a u putanji se našao Subotić....

da se i nama malo osmješe greške sudaca

:mrgreen:
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nokia » 12 ruj 2009, 22:09

Koji smo kurac onda placali Gomeza 30 miliona, kad imamo jos jednog za "otpatke".Od kada se za takve napadace daje 30 miliona eura. Mozete vi okretati vodu na svoj mlin, i pokusaviti da ne vidite ocigledno. Uhvatili se statistike kao pijan plota, zabio 3 gola u 4 utakmice. Hajde pogledajte koliko ih je realno mogao zabiti, a nije. Ako je prema vasem misljenju opravavdao 30 miliona, mnogo ste skromni i imamo razlicite poglede na njegovu igru. Kako sezona bude odmicala, vidjecemo ko je u pravu. Volio bih da ja nisam, da me Gomez demantira.
nokia

PostPostao/la Haris » 12 ruj 2009, 22:17

nokia napisao:Koji smo kurac onda placali Gomeza 30 miliona, kad imamo jos jednog za "otpatke".Od kada se za takve napadace daje 30 miliona eura. Mozete vi okretati vodu na svoj mlin, i pokusaviti da ne vidite ocigledno. Uhvatili se statistike kao pijan plota, zabio 3 gola u 4 utakmice. Hajde pogledajte koliko ih je realno mogao zabiti, a nije. Ako je prema vasem misljenju opravavdao 30 miliona, mnogo ste skromni i imamo razlicite poglede na njegovu igru. Kako sezona bude odmicala, vidjecemo ko je u pravu. Volio bih da ja nisam, da me Gomez demantira.

:zivio:
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Vedo » 12 ruj 2009, 22:20

Pa nije nitko ni rekao da Gomez realno vrijedi 30 milja jer ne vrijedi, ali je plaćen toliko zato što je Nijemac prvenstveno. Isto je tako točno da nismo imali potrebe ga dovodit, ali njegov transfer je već odavno zgotovljen(predugovor) pa je bilo šteta ga prepustit nekome drugome. Trenutno se ne umire od ljepote njegove igre, ali ako zabija, neka tako nastavi i nitko mu neće ništa prigovorit. Vidjet ćemo na kraju sezone statistiku...
Karl-Heinz Rummenigge :“We’ve had plenty of outstanding players, Steffan Effenberg, Lothar Matthäus, but for our sporting and public image, Kahn has always been the most important. He personifies this club’s genetic make-up.“
Vedo
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Speedy » 13 ruj 2009, 07:14

Vedo napisao:Trenutno se ne umire od ljepote njegove igre, ali ako zabija, neka tako nastavi i nitko mu neće ništa prigovorit. Vidjet ćemo na kraju sezone statistiku...

:bravo:

Nece mu niko nista prigovorit, tu se ne bi slozio s tobom! :lol: Treba malo baciti pogled i na proslu sezonu, narocito na prvi dio sezone gdje nije nimalo briljirao i pri tome pokupio je neke ozljede i tko mu je onda davao sanse da ce biti među vodecim strijelcima lige. U drugom djelu sezone je proradio i doslo je sve na svoje, dovoljno govori cinjenica da je zabijao i cetiri gola po utakmici. Ali to se ne moze ocekivati da ce raditi i kod nas...

Meni fakat jedno nije jasno, vi koda nikad tog napadaca niste gledali prije nego sto je dosao kod nas. Morate imati na umu da je on sada pod povecalom upravo zbog toga sto je potpisao za nas i da stvar bude gora u najvecem transferu u povijesti Bundeslige.

I da odmah nesto rascistim, ni ja ne mislim da on vrijedi tih 30 milja. Ali danas je takvo trziste i cijene igraca su postale vrtoglavo velike, pogotova kada je rijec o napadacima. Ti danas ne mozes kvalitetnog igraca koji je pod ugovorom dobiti za kikiriki... :mig:

Ali dosata o tome, mi bi trebali slaviti nasu pobjedu a ne prepirati se oko gluposti...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Murta » 13 ruj 2009, 08:32

Slika
Di to Luis drži ruku... :lol:
Al on je stvarno legenda:"LvG über Ribérys Torjubel beim 3:1: „Ich freue mich immer, wenn ein Spieler ein Tor mit mir feiert. Aber es war schwer, stehen zu bleiben. Franck hat heute gezeigt, dass er diesen Trainer liebt.“
ili u prijevodu:"Drago mi je kad igrač slavi gol samnom. Ali bilo mi je teško stajati.(nije da si to ja nisam pomislil, al da to govori u medijima) :lol:"
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Vedo » 13 ruj 2009, 09:10

@Speedy

U pravu si, malo sam se krivo izrazio. Trebalo je pisati slijedeće: "Nitko mu ne bi trebao prigovarati." ;)
Karl-Heinz Rummenigge :“We’ve had plenty of outstanding players, Steffan Effenberg, Lothar Matthäus, but for our sporting and public image, Kahn has always been the most important. He personifies this club’s genetic make-up.“
Vedo
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 13 ruj 2009, 10:39

Murta napisao:Slika
Di to Luis drži ruku... :lol:
Al on je stvarno legenda:"LvG über Ribérys Torjubel beim 3:1: „Ich freue mich immer, wenn ein Spieler ein Tor mit mir feiert. Aber es war schwer, stehen zu bleiben. Franck hat heute gezeigt, dass er diesen Trainer liebt.“
ili u prijevodu:"Drago mi je kad igrač slavi gol samnom. Ali bilo mi je teško stajati.(nije da si to ja nisam pomislil, al da to govori u medijima) :lol:"

Meni je tu najebenije bilo kad se Ribery na njega zaletavo a ovom pune ruke! Reko ak ga neuloviš i on se ozlijedi ja te nabije,

PS. Katsche - gol je čist , nema zaleđa 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 13 ruj 2009, 11:23

Speedy napisao:[Meni fakat jedno nije jasno, vi koda nikad tog napadaca niste gledali prije nego sto je dosao kod nas.

Doslovce - imam osječaj da njega niko nikada u stuttgartu nije gledo...Bez brige deca, morate imat na umu da je ovo najlošiji Gomez kojeg morete gledat tj. on je izvan forme a frajer trpa - pa kaj bu tek bilo kad bu dao 5 od 5!
:mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.