nokia napisao:Vidjeli ste kakav je ono gol, dao bi ga svaki prosjecni napadac
Al bi li se svaki prosječni napadač "znao naći" u toj prilici za gol.
nokia napisao:Vidjeli ste kakav je ono gol, dao bi ga svaki prosjecni napadac

nokia napisao:Nemam se ja sta argumentovati, pogledaj njegov ucinak, ili konkretno danasnju utakmicu, do je dovoljan argument. speedy rece da je dao gol, i da je to dovoljno. Vidjeli ste kakav je ono gol, dao bi ga svaki prosjecni napadac.
nokia napisao: Koliko se je samo ispomasivao u prva cetiri kola, to je za pricu. Svojim trenutnim igrama uopste ne opravdava 30, HALOOOO 30 MILIONA EURA koliko je dato za njega. I ne, ne ocekujem 2 gola po utakmici, ali ocekujem malo vise borbenosti, malo vise truda i zalaganja.
nokia napisao:Sto se tice Mullera to je bilo vise figurativno, vodeci se speedyjevom logikom. Gomez dao gol- odlican. Muller dao dva gola, dakle duplo bolji od Gomeza? Golovi nisu neko mjerilo forme i igre.

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

nokia napisao:Koji smo kurac onda placali Gomeza 30 miliona, kad imamo jos jednog za "otpatke".Od kada se za takve napadace daje 30 miliona eura. Mozete vi okretati vodu na svoj mlin, i pokusaviti da ne vidite ocigledno. Uhvatili se statistike kao pijan plota, zabio 3 gola u 4 utakmice. Hajde pogledajte koliko ih je realno mogao zabiti, a nije. Ako je prema vasem misljenju opravavdao 30 miliona, mnogo ste skromni i imamo razlicite poglede na njegovu igru. Kako sezona bude odmicala, vidjecemo ko je u pravu. Volio bih da ja nisam, da me Gomez demantira.

Vedo napisao:Trenutno se ne umire od ljepote njegove igre, ali ako zabija, neka tako nastavi i nitko mu neće ništa prigovorit. Vidjet ćemo na kraju sezone statistiku...

Murta napisao:
Di to Luis drži ruku...![]()
Al on je stvarno legenda:"LvG über Ribérys Torjubel beim 3:1: „Ich freue mich immer, wenn ein Spieler ein Tor mit mir feiert. Aber es war schwer, stehen zu bleiben. Franck hat heute gezeigt, dass er diesen Trainer liebt.“
ili u prijevodu:"Drago mi je kad igrač slavi gol samnom. Ali bilo mi je teško stajati.(nije da si to ja nisam pomislil, al da to govori u medijima)"
Speedy napisao:[Meni fakat jedno nije jasno, vi koda nikad tog napadaca niste gledali prije nego sto je dosao kod nas.
Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost