26.9.2009 subota / 18:30 / Hamburg HSV vs. Bayern Munchen

Bayern ce pobijediti HSV?

Da
11
92%
Ne
0
Nema glasova
Rasturiti ce ih Bayern
1
8%
Nerijeseno
0
Nema glasova
Ne znam
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 12

Re: 26.9.2009 subota / 18:30 / Hamburg HSV vs. Bayern Munchen

PostPostao/la ankujund » 26 ruj 2009, 20:01

neznam tule da li si gleda utakmicu (il ti sta ti se smiju) al stanje na terenu nije bilo ni priblizno tome.

sistem se raspao onog trenutka kad smo primili gol i meni je to razumljivo(premda nedopustivo)
cijelu utakmicu napadas,bolji si protivnik i onda primis (glup) gol i normalno da je sve palo u vodu.da smo mi kojim slucajem dali gol,uvalili bi im 5 komada.
ja nemam sta previse za prigovorit,utakmica je bila dobra,imali smo inicijativu,igrali smo i napadali.sansi je bilo,nismo dali gol,primis ga i eto.mislim da se ne treba dizati prasina oko ove utakmice i bacati na pod sve sta smo zadnjih tjedana napravili,pa nemojte ljudi ocekivat da cemo mi svakog pobjedit pogotovo derbije BL i to u gostima,pa nisu ni drugi jucer poceli igrat nogomet.

ono sta mene zabrinjava je.... (reci cu to sad u drugoj temi :D)
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la katsche » 26 ruj 2009, 21:12

ankujund napisao:mislim da se ne treba dizati prasina oko ove utakmice i bacati na pod sve sta smo zadnjih tjedana napravili,pa nemojte ljudi ocekivat da cemo mi svakog pobjedit pogotovo derbije BL i to u gostima,pa nisu ni drugi jucer poceli igrat nogomet.

:bravo:
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TulE » 26 ruj 2009, 23:10

Je jesam gledao, al nasa odbrana je bila rupa u mnogo trenutaka.
Najvise je kriv LAHM za ovaj gol.

Al ajd biti ce utakmica, mada ovo je bila vazna jer nam sada HSV bjezi 3 boda. A mogli smo ga stici i biti drugi na listi umjesto sada 6-ti. Zbog toga mi je najvise krivo, a i zbog drustva koje je gledalo tekmu (prcali su me da je supacki tim :mrgreen: )

I zadivio je me Butt onim odbranama. Svaka mu cast dobar golman.

mislis na juve? 8-)
TulE

PostPostao/la ankujund » 27 ruj 2009, 08:08

TulE napisao:

mislis na juve? 8-)

ne bojim se ja te utakmice ni pobjede...napisa sam u temi o bayernu
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 27 ruj 2009, 08:24

Jučer nam se opet dogodio HSV. Izgubili smo tekmu koju nismo trebali izgubiti, ta tekma je trebala završiti X ali jedan black out naše obrane košto nas je sva 3 boda. Nenakvog direktnog krivca u ovom porazu baš i nema jer niko nije baš podbacio a gol je više bio PEH. Jebiga Petrić je jeben napadač i fino se ubacio iza obrane i stepo nam gol. Mislim da je tu največi problem bio kaj je u tom trenutku baš Gomez moro biti taj koji je pokrivao Ze Roberta a niko mu nije došo u pomoč i jedna genijalnost Ze Robija, Naša obrana zaspala i BUM evo Petrića. HSV je jučer odigrao jako dobru tekmu, bolje su od nas ušli u drugo poluvreme, posebno bi pohvalio ELIU i Boatenga, mislim da su oni dvojica bili najbolji kod HSV-a.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 27 ruj 2009, 09:28

Da i ja nesto napisem o jucerasnjim dojmovima.

Sveukupno gledajuci nismo sinoc zasluzili taj poraz, mi smo u prvom djelu bili bolji a HSV u nastavku. Sto mene jako zabrinjava je da mi i nakon sedmog kola nemamo igru i jos uvijek se trazimo. Sto se tice taktike koju Gaal preferira ona mi se uopce ne sviđa, iskreno nikad je nisam ni volio. Ali ako vec igras tu taktiku onda Olic nema sta traziti u napadu. To mora biti mrcina od igraca tipa Gomez ili Toni. Brijem da je jucer Gomez poceo od pocetka da bi se u prvom poluvremenu zgnojio barem jedanput, spremio bi neki odbijanac u mrezu. Ne kazem da Olic nije zasluzio da igra u prvih 11 nego da bi se Gomez ili Toni tu puno bolje snalazili.

Međutim, sto je najgore, mi tu taktiku jednostavno moramo igrati iz vrlo jednostavnog razloga a on je Robbery od kojeg kako i sam Haris kaze nismo jos nista specijalno vidjeli od utakmice s "vukovima".

E sad da se dotaknem i Tyomschuka, istina je da nije jucer briljirao i da je "popio" zuti ali ne mozes mi njega vaditi iz igre i ubacivati mulca Ottla! :neee: Iako se ne vidi na terenu njegov ucinak on puno posla odrađuje i pomaze obrani. Nakon njegovog izlaska vezni red je oso u kurac a da ne pricam da smo nestali s terena nakon primljenog gola.

I onda se tu pljuje po Gomezu i sl. Pa covjek nije dobio kvalitetne lopte a ruku na srce mi nismo uspjeli sloziti akciju kako spada.

I na kraju moram pohvaliti Brenu, odigrao je cisto solidno sinoc i brijem da bi u nastavku prvenstva trebao dobivati priliku ispred "Lost in Space" ili ti Pranjica.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la ankujund » 27 ruj 2009, 09:54

neznam kako se breno snalazi na boku,al on mi se cini kao solidan za u poziciju,ne mora ic naprid ako nezna...

da ribery-olic-robben jednostavno ne ide.ne mozes imat 3 brza napadaca,onda nemas nekog ko ce stat tu i davat golove,olic mora igrat livog il desnog napadaca,srednjeg nikako,pored takvih napadaca,on kao srednji je najgora opcija.

mozda je rijec o ozljedi il necem drugom,al vadjenje tyme nije bio dobar potez
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 27 ruj 2009, 09:59

Naša početna postava je jako čudno izgledala - Badstuber lijevi BEK. To nisam očekivao. To baš nije bio dobar potez LvG kaj se tiče napada jer je Ribery dosta puta osto sam i bez potpore na svojoj strani te nije imo beka na svojoj strani koji bi mu odvlačio igrače. Ali u prvom poluvremenu obrana je bila na mjestu - treba pohvalit Brenu, dobro je odigro i smatram da je on bolji igrač od Badstuber - znam da će sad neki reč nemoj sudit po jednoj tekmi, ali previše iskustva ja imam da to ne bi vidio. Razlika između Brena i Badstubera je ta da Breno traži duel i ima više muda kod rješavanja situacija, a tu i tamo zna potegnut prema naprijed dok kod Badstubera vidim da se boji. Olić je prvo poluvreme dobro odigro samo u ovakvoj tekmi i u ovoj taktici on nama ko solo špica nije paso - ja sam očekivo zamjenu odmah na poluvremenu ali to se nije dogodilo, u ovoj tekmi nama "nije trebalo" Olićevo zalaganje na terenu nego nos za gol koji ima Gomez ili Klose. Butt je imo dve brutalne intervencije, sve manje se moramo zamarati sa "problemom" golmana. Imali smo dosta šansi u 1. poluvremenu i kontrolirali tekmu sam je problem u tome što Bayern sa takvom individualnom kvalitetom iz tih šansi jednostavno mora dati gol, to je jedan od razloga zašto mi jučer nismo dobili utakmicu.

Tada slijedi 2. poluvreme u koje je HSV bolje ušo i nekak je izgledalo koda oni više žele pobjedu a i sama činjenica da je odmah na početku poluvremena HSV izvadio braniča za napadača to potvrđuje. Makar je Bayern u 2. poluvreme ušo sa istom postavom LvG je promiješao obranu - sada je Lahm igro lijevo, Brenu je povuko na desni bek, a Badstuber se vratil u sredinu - dal smo sa tim kaj dobili neznam al brijem da to nije trebo radit. Valjda je tak htio dat potporu Riberyu na lijevoj starni, al mogo je onda rađe napravit nekakvu zamjenu. Ne znam kaj je to točno LvG htio sa zamjenom Ottl-Tymoschuk - sa tom zamjenom nismo dobili ama baš ništa - po meni totalno nepotrebna zamjena. Onda ulaze Gomez i Kose al prekasno i smatram da je krive igrače izvadil van. Po meni je jučer Robben trebo bit zamijenje – umjesto njega je trebo uć Gomez koji bi išo na poziciju špice a Muller je trebo zauzet poziciju Robbena. Bayern je nakon tih zamjena imo 3 napadača na terenu + Ribery i Robbena i jednog Ottla, to je po meni sve bilo na silu - zgužvaj sve u napad pa kaj bude bude. To od jednog LvG-a nisam očekivo. Iako Muller jučer nije stepo gol bio je jedan od najboljih na terenu. Bayern je u jednom trenutku imo 5 igrača iz svoje škole na terenu - Badstuber, Lahm, Schweini, Ottl, Muller - u jednu ruku pohvalno ali nismo dobili tekmu tak da to i nije neka pohvalna činjenica. Kad je Klose zabil gol koji je opravdano poništen poveselil sam se ali bezveze , ne znam zakaj Buyten nije puco, Klose je tu zajebo, al u žaru borbe nemremo mu zamjeriti...

Jučer sigurno nismo trebali izgubiti i baš zato je ovaj poraz loše sjeo. To je sam dokaz da nismo još u top formi i da to još treba popravit. Po meni ovo kaj LvG radi sa Gomezom nije dobro – ako nekom treba dati povjerenja to je on jer ovak ja nevidim načina da će to kod njega biti bolje – Gomez nije joker i on sa klupe sigurno neće promijeniti tijek utakmice i još kaj je meni sad glupo je to da se sad Gomez trudi da trči na terenu na Olićev način a to je glupo jer on nije takav napadač – Olić je vrsta napadača koji ti treba služiti ko joker i gotovo – Klose ili Gomez pa morti i oba dvojica su trebali startat tekmu i možda bi ishod tekme bio drugačiji. Ovu tekmu treba zaboraviti jer juve je pred vratima. Sigurno nismo odigrali loše i netreba sada padati u depresiju, nadam se da su igrači toga svjesTni i samo da ne dođe do nezadovoljstva kod nekih jer to nam sada ziher ne treba!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 27 ruj 2009, 10:04

Speedy napisao:E sad da se dotaknem i Tyomschuka, istina je da nije jucer briljirao i da je "popio" zuti ali ne mozes mi njega vaditi iz igre i ubacivati mulca Ottla! :neee: Iako se ne vidi na terenu njegov ucinak on puno posla odrađuje i pomaze obrani. Nakon njegovog izlaska vezni red je oso u kurac a da ne pricam da smo nestali s terena nakon primljenog gola.

ja to nebi tak reko - nije Ottl jučer bio loš nego ja nisam vidio razloga za tu zamjenu jer sa tim nismo dobili ama baš ništa - koda je zamijenio istog igrača za istog igrača, a u jučerašnjoj tekmi zamjene su trebale biti puno korisnije.

A kaj se tiće tvog komentara da se još tražimo, ja samo to još i prije reko, samo je to traženje puno lakše podnosti kada se osvajaju bodovi...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 27 ruj 2009, 10:13

Ma Ottl je bio smiješan jučer kad je ušao. Potpuno je tačno da ta sama izmjena Tymoshchuk-Ottl nije imala nikakvog smisla, ali jednostavno se u tih 20 minuta i vidjela razlika između te dvojice, jer koliko god loš bio Anatoly, Ottl je stvarno smiješan.

Inače, i mene je malo zbunila naša jučerašnaj početna formacija. Ne znam da li je zbilja bilo neophodno takve radikalne promjene radit u ovakvom derbiju. Što je najčudnije, ta formacija je i bila djelotvorna u prvom poluvremenu, ali onda je Van Gaal vratio sve na 4-4-2 i mi smo od tad pali. To mi malo nije jasno. Kao da je namjerno želio da nas ujebe i uništi incijativu koju smo do tad imali. Mislim da je zaista za jučerašnji poraz glavni krivac Van Gaal sa svojim nepotrebnim potezima, od promjene formacije do totalno promašenih izmjena.

Da se mene pitalo ja bih jučer prvo izveo Schweinsteigera i umjesto njega ubacio Gomeza u napad sa Olićem. Muller bio ostao u sredini, a leđa bi mu čuvao Tymoschuk.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 27 ruj 2009, 10:19

Yep - kak god da ga okreneš, mi se jučer možemo samo žaliti na zamjene koje nisu donjele ništa - nekak je to sve bilo napravljeno bez glave i repa. I opet slijedeću tekmu nećemo startati sa istom ekipom i još kaj je meni mutavo opet bu svaki igro drugu poziciju! Mogo je jučer recimo Sosu uvest umjesto Schweinija jer nakon prvih 15 minuta 2. poluvremena se je vidlo da nam je trebo u toj sredini "novi Schweini" a ne da se mjenja Tymo za Ottla. Da je on Ottla uveo za Schweinija onda mu nebi reko niš jer onda bi to bila taktička zamjena da se može igrati 4-2-4 il tak nekaj - ovak bezveze. Jeste li primjetili kako se Ribery trošio u obrambenim zadacima - nije to loše, dapače jučer je bio prejeben po tom pitanju - krao je lopte koda je zadnji vezni - neprelazan :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 27 ruj 2009, 11:16

Neak imam osječaj da nam je u jučerašnjoj tekmi baš falio Bommel koji bi u onoj fazi kad nam nije išlo u 2. poluvremenu, malo potrgo par nogi i malo digo moral ekipe. Lahm nosi tu vrpcu oko ruke al mi na terenu neamo kapetana... :(

Dečki surova je činjenica da mi zaostajemo 6 bodova za prvim, a meni to nije baš i nadam se da smo mi toga svjesni!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ankujund » 27 ruj 2009, 11:58

ja sam to vec reka,jadvo cekam kad ce se Bommel vratit.ko ce te nasmijat na terenu nego on :)

pa igraci se boje doc njemu blizu,znaju sta ih ceka,on kad pokupi dva puta Diega,mislis da ce mu ovaj opet doc? nece viruj mi,a tymo ce ga njezno pa ce ovaj opet :D :D

lahm je kapetan iz drugih razloga,al definitivno nije vodja na terenu,sto se tice vodje,Buyten je tu dobar,on se dere,vice,pokaziva drugima,to je vodja...

i sa gomezom se slazem,il ga stavi skroz na klupu il stalno u igru,s takvima se ne moze drugacije.on nije joker(kako ste vec rekli) on igra cijelu utakmicu i onda samo bum=gol,to se treba cekat i to trazi vremena....
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 27 ruj 2009, 12:02

Brijem da kad se Bommel vrati da bu Tymo na klupu...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 27 ruj 2009, 12:06

anton 1983 napisao:Brijem da kad se Bommel vrati da bu Tymo na klupu...

Pa to je jasno ko dan. Bez obzira kako Tymo odigro Bommel ce uvijek imati prednost u odnosu na njega...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.