BUTT OPET DOBIO IDEJU!

Haris napisao:Mene ovo nimalo ne impresionira. Da sam neutralan gledaoc, velike pare bih smio uložit da nam je Frankfurt prodao ovu utakmicu.
anton 1983 napisao:Haris napisao:Mene ovo nimalo ne impresionira. Da sam neutralan gledaoc, velike pare bih smio uložit da nam je Frankfurt prodao ovu utakmicu.
E jebiga Harise srećo pobro, ti neš bit zadovoljan dok ne uzmemo LP!![]()
Da je danas Eintracht bio loš, bio je, ali to ne znači da mi nesmijemo biti dobri. Nije sad da je ova tekma pokazala neku fantaziju ili brutalnu formu, ali da je pokazala napredak i da samo danas odigrali jako dobro, je pokazala.
Mi se neamo ćega sramit, satrali smo ih, oni su nam oko toga "pomogli", pobjeda u niti jednom trenutku nije bila upitna - danas nismo mogli više tražiti....

Haris napisao:U svakom slučaju, proslavit lagano večeras i već sutra počet pripreme za Stuttgart i Bordeaux.

anton 1983 napisao:Haris napisao:U svakom slučaju, proslavit lagano večeras i već sutra počet pripreme za Stuttgart i Bordeaux.
nakon jako dugo vremena ja neću slaviti! Ja sam danas očekivo pobjedu, ovo je za mene bila tekma za koju sam znao da ćemo dobit, ali ju treba odigrat i pogledat, ništa više...
A Stuttgart, to će biti drugi par cipela...

, borme tip je lud, znam da je eintracht igral na slabom nivou, ali čoek se snašel ko u najboljim danima...Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

Murta napisao:Jel se to van Gaal opametio pa krenuo s dva prava napadača?

Speedy napisao:E sad fakat ne znam sto si htio s tim reci? Pa vec nekoliko tekmi igramo s dvije spice...

Murta napisao:Speedy napisao:E sad fakat ne znam sto si htio s tim reci? Pa vec nekoliko tekmi igramo s dvije spice...
Igramo, ali većinu je Klose odigrao povučeno iza Tonija, a po highlightsima mi se čini da su ovaj put zajedno u napadi.

doro napisao:anton 1983 napisao:A Stuttgart, to će biti drugi par cipela...
Ak tu vreču za napucavanje sad ne dobimo lahano nek se steramo u racku
Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost