TulE napisao:Antone mnogo si simpatican sa tim avatarom sto ti je efenberg pipremio:lol
Nije to avatar to je potpis
TulE napisao:Antone mnogo si simpatican sa tim avatarom sto ti je efenberg pipremio:lol
Mogo je bolje i prije bez pol frke, zato je to i Haris reko.
mene sad živo zanima kaj znači to sa Brenom..
sch0ll7 napisao:Ali nista ni ne fali sto je vako mjenjao?
A nakon 5:0 je dao malo predaha Van Buytenu jer je glavni igrac u odbrani i mozda da se odmori a mozda da ne pokupi neku ozljedu...ali i da Breno dobije malo minuta na terenu
sch0ll7 napisao:heh...dok mi pobjedjujemo sa 5:1 radi mene da ne menja do kraja sezone sve dok rasturamo po terenu.

anton 1983 napisao:TulE napisao:Antone mnogo si simpatican sa tim avatarom sto ti je efenberg pipremio:lol
Nije to avatar to je potpisA Avatar ću morat promijeniti

anton 1983 napisao:Ja imam osječaj da LvG prije tekme ima 2. verzije naših izmjena !
1.) Ako vodimo
2.) Ako gubimo
On ne mjenja prema potrebi, nego prema svojoj bilježnici i gotovo, moš ga jebat!
Jučer je trebo mijenjat Olića, Mullera i Schweinija - jer su dečki več krepali nakon zadnjih par tekmi!
anton 1983 napisao:lVG je "PROCES" trener i nemreš očekivat da će on odjedanput prestat glup bit. To ide postepeno!Do 1/8 finala LP bit će on puno manje gluplji!
bavarac napisao:možda i nije sve tako izgubljeno...ali svejedno bih mu slijepio jednu preko uha....
anton 1983 napisao:bavarac napisao:možda i nije sve tako izgubljeno...ali svejedno bih mu slijepio jednu preko uha....
Sad nije, sad se more ovak delati!
Čak niti svemogući LvG nije tolko kvalitetan da sjebe snagu ovog našeg kadra, kadra koji "nevalja ništa i zbog kojeg Uliju treba jebat mater". Ajde fala kurcu da se pokazalo kakav nam je Uli kadar složio i da su svi shvatili da je LvG trebo i sa ovim po nekima krnjim kadrom, udarat mrkvicu!![]()
Kad bi bar onaj Badstuber bio pokretljiviji, al to je panj od igrača, rođen za štopera! u 1. poluvreneu je htio jedan dribling napravit, ja krepo od smijeha i sebe i protivnika je sjebo! Ima dobar (jeben) ubačaj al to je sve kaj se tiće njegovih kvaliteta da bude bek!
Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost