12.12.2009. Bochum - Bayern Munchen

Koji ishod utakmice Bochum - Bayern ocekujete?

Anketa je završila: 13 pro 2009, 19:16.

Pobjedu Bochuma
1
8%
Nerijeseno
0
Nema glasova
Pobjedu Bayerna "na jedvite jade"
5
38%
FC HOLLYWOOD nastavlja svoj SHOW i gazi Bochuma
7
54%

Ukupno glasova : 13

Re: 12.12.2009. Bochum - Bayern Munchen

PostPostao/la anton 1983 » 12 pro 2009, 21:03

TulE napisao:Antone mnogo si simpatican sa tim avatarom sto ti je efenberg pipremio :mrgreen: :lol

Nije to avatar to je potpis ;) A Avatar ću morat promijeniti ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la sch0ll7 » 12 pro 2009, 21:04

Mogo je bolje i prije bez pol frke, zato je to i Haris reko.

mene sad živo zanima kaj znači to sa Brenom..

Ali nista ni ne fali sto je vako mjenjao?

A nakon 5:0 je dao malo predaha Van Buytenu jer je glavni igrac u odbrani i mozda da se odmori a mozda da ne pokupi neku ozljedu...ali i da Breno dobije malo minuta na terenu
sch0ll7

PostPostao/la anton 1983 » 12 pro 2009, 21:06

sch0ll7 napisao:Ali nista ni ne fali sto je vako mjenjao?

A nakon 5:0 je dao malo predaha Van Buytenu jer je glavni igrac u odbrani i mozda da se odmori a mozda da ne pokupi neku ozljedu...ali i da Breno dobije malo minuta na terenu

Fali, jer je Tymo mogo odigrat cijelo poluvreme pa i Breno ak je to već htio radit, za Robbena me iskreno zaboli, on je mogo uć u 69-toj.

Čoeće vodili smo 3:0 na poluvremenu. Moglo se lepše mjenjati, al nije bitno to sada...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la sch0ll7 » 12 pro 2009, 21:11

heh...dok mi pobjedjujemo sa 5:1 radi mene da ne menja do kraja sezone sve dok rasturamo po terenu.
sch0ll7

PostPostao/la anton 1983 » 12 pro 2009, 21:14

sch0ll7 napisao:heh...dok mi pobjedjujemo sa 5:1 radi mene da ne menja do kraja sezone sve dok rasturamo po terenu.

Kod mene baš nije tak, jer ja očekujem da dobijemo Bochuma... ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 12 pro 2009, 23:34

Nisam gledao nažalost(šljaka) al vidio sažetke...nemam ništa drugo za reči nego svaka čast svim dečkima na trudu,srcu i trpanju ;) :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TulE » 13 pro 2009, 01:29

anton 1983 napisao:
TulE napisao:Antone mnogo si simpatican sa tim avatarom sto ti je efenberg pipremio :mrgreen: :lol

Nije to avatar to je potpis ;) A Avatar ću morat promijeniti ;)

Sorry je u pravu si nije avatar vec subscribe :mrgreen: my fault. Kak god mocan je :mrgreen:
Iako ti mrzis LvG on ce dugo ostati. Tak da ces ga morati zavoliti.
TulE

PostPostao/la bavarac » 13 pro 2009, 09:59

evo i mene....i naravno opet idu kritike na staru adresu.....Luis Van Gaal.....kak bi mu ja slijepio šamarčinu...uh al bi pukla..... :D

Dakle igramo tekmu predobro...zabijemo kad je to potrebno....odigramo onako kako treba igrati.....4-4-2...vodimo u 50min....0-4 i on vadi Bastiana ,a uvodi Robbena......i naravno padamo u igri.....igramo jebenih 4-3-3 i nema više one čvrstine i oranizacije u igri...Bochum je opasan po naš gol....Robben se ne vraća.....Ola je umoran kao i Muller...Pranja se ne snalazi na novoj poziciji u sredini terena.....i njemu treba čitavih pola sata...da skuži da Bayern nezna igrat jebenih 4-3-3....i uvodi Tyma i odmah opet nema straha...Pranja ide na staro mjesto....Robben desno i mir na terenu.....posjed lopte opet naš....

a sad izmjene...u 50 vadiš Olića ubacuješ Klosea....lik je umoran...vratio se tek nakon ozljede....ne treba nam sad njegova ozljeda kad je počeo udarat.....

vadiš MvB uvodiš Tyma.....lik je najlošiji igrač na terenu Bayerna....simulator,nepotrebni prekršaji,kria dodavanja,premalo trke...pun mi ga je kur.....više....Ulli steraj to u ..... :D

i ostavljaš za kraj Robbena umjesto Mullera....negdje oko 70min....

tak se rade izmjene po Bayernovom i nogometnom zakonu..... :D ...čak su prikazali i Ullija i Rummeniggea na tribinama više puta kako negoduju na našu igru nakon prvih izmjena...pa i slijepac to vidi...ali ne Gaal je kreten svjetskih razmjera...i mora bit jebeno tvrdoglav.....

MvB igra cijelu tekmu ....kad ulazi Robben ti moraš na centru imat Tyma seljačino...a ne MvB na 8-ci.... :roll:

Bastian- ključni igrač izlazi van prvi....padamo nakon toga u svim segmentima igre...ne držimo sredinu terena....Robben se na vraća kao ni Muller više nazad...nemamo kompaktnost.....

Olić.....bezveze se trošio zadnjih pola sata kad je bilo vidljivo da nezna gdje treba igrat.....nit je opasan po gol Bochuma ...nit odvllači stopere za Gomeza.....

Zaključak.....Ulli reci Gaalu da Bayern ne smije igrat 4-3-3 taktiku ni 20 min.....i schluss....

Btw čestitke ekipi na sjajnoj predstavi u prvih 60min....i čestitke Gaalu na glupim izmjenama i očajnoj izvedbi zadnjih pola sata..... :mrgreen:

p.s. MvB dobio namjerno žuti da se očisti uoči nastavka sezone....ak to nije bilo očito onda u kurki.... :lol: :lol: :lol:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 13 pro 2009, 10:04

Ja imam osječaj da LvG prije tekme ima 2. verzije naših izmjena !

1.) Ako vodimo

2.) Ako gubimo

On ne mjenja prema potrebi, nego prema svojoj bilježnici i gotovo, moš ga jebat!

Jučer je trebo mijenjat Olića, Mullera i Schweinija - jer su dečki več krepali nakon zadnjih par tekmi!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 13 pro 2009, 10:07

Slika

Bochum - FC Bayern 1:5

Kod: Označi sve
http://www.megaupload.com/?d=E6CB2A01
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la bavarac » 13 pro 2009, 10:15

anton 1983 napisao:Ja imam osječaj da LvG prije tekme ima 2. verzije naših izmjena !

1.) Ako vodimo

2.) Ako gubimo

On ne mjenja prema potrebi, nego prema svojoj bilježnici i gotovo, moš ga jebat!

Jučer je trebo mijenjat Olića, Mullera i Schweinija - jer su dečki več krepali nakon zadnjih par tekmi!

al to nije dobro...redcimo da smo jučer igrali u LP-a...i recimo vodimo 3-0 i on ide opet u jebenih 4-3-3 i dopušta protivnika da se stabilizuje...umjesto da zgazi do kraja protivnika...a znaš i sam koliko znači gol u gostima u kup takmičenju.....

ak je već morao vadit Bastiana onda je trebao ovako napravit. izmjene.....

---------tymo-----muller-----------

robben------------------------pranja

---------Klose-----Gomez------------

a ne igrat ovako....

--------mvb--------pranja---------

---------------muller---------------

robben-----gomez--------ola------

koji je to kur.....jel to ima veze s vezom..... :twisted:

i pazi ovo on mjenja Buytena.....kao stoperi su nam umorni....od čega od stajanja na centru..... :roll: ....idi ti u kurki majmune.....ak nisi mu do sad davao prilike nemoaš ni sad izigravat dobričinu neku....
:shock:

Sve u svemu vidi se koliko smo lošiji kad igramo 4-3-3...i sad zamisli kad u ekipi budemo imali Robbery i budemo igrali tako.....igrat će mo kao Real.....nit glave nit repa....a sredine nigdje.....a u defranzii propuha koliko hoćeš...još ak dopeljamo desnog beka ofanzivnijeg sa Badstuberom na stoperom (zelenim).....užas..... :( :cry:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 13 pro 2009, 10:19

lVG je "PROCES" trener i nemreš očekivat da će on odjedanput prestat glup bit. To ide postepeno! :lol: Do 1/8 finala LP bit će on puno manje gluplji! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 13 pro 2009, 10:28

anton 1983 napisao:lVG je "PROCES" trener i nemreš očekivat da će on odjedanput prestat glup bit. To ide postepeno! :lol: Do 1/8 finala LP bit će on puno manje gluplji! :D

ajde iz tvojih usta u "njegove" uši.....:mrgreen:

zapravo neke stvari je već promjenio.....kad malo bolje razmislim... :D

1.Gomez mu igra svih 90 min...bez obzira na rezultat.....

2.Nema lijevog stopera......

3.igra 4-4-2 barem dok ne riješi tekmu rezultatski..... :mrgreen:

4.ne mijenja ekipu koja dobija...(nema silnih rotacija kao na početku sezone)

5.MvB ne igra na 6-ci...iako je rekao da je to njegovo mjesto.....

6.bastianu daje više slobode u igri.....

možda i nije sve tako izgubljeno :shock: ...ali svejedno bih mu slijepio jednu preko uha.... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 13 pro 2009, 10:32

bavarac napisao:možda i nije sve tako izgubljeno :shock: ...ali svejedno bih mu slijepio jednu preko uha.... :D

Sad nije, sad se more ovak delati!

Čak niti svemogući LvG nije tolko kvalitetan da sjebe snagu ovog našeg kadra, kadra koji "nevalja ništa i zbog kojeg Uliju treba jebat mater". Ajde fala kurcu da se pokazalo kakav nam je Uli kadar složio i da su svi shvatili da je LvG trebo i sa ovim po nekima krnjim kadrom, udarat mrkvicu! 8-)

Kad bi bar onaj Badstuber bio pokretljiviji, al to je panj od igrača, rođen za štopera! u 1. poluvreneu je htio jedan dribling napravit, ja krepo od smijeha i sebe i protivnika je sjebo! Ima dobar (jeben) ubačaj al to je sve kaj se tiće njegovih kvaliteta da bude bek!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 13 pro 2009, 10:41

anton 1983 napisao:
bavarac napisao:možda i nije sve tako izgubljeno :shock: ...ali svejedno bih mu slijepio jednu preko uha.... :D

Sad nije, sad se more ovak delati!

Čak niti svemogući LvG nije tolko kvalitetan da sjebe snagu ovog našeg kadra, kadra koji "nevalja ništa i zbog kojeg Uliju treba jebat mater". Ajde fala kurcu da se pokazalo kakav nam je Uli kadar složio i da su svi shvatili da je LvG trebo i sa ovim po nekima krnjim kadrom, udarat mrkvicu! 8-)

Kad bi bar onaj Badstuber bio pokretljiviji, al to je panj od igrača, rođen za štopera! u 1. poluvreneu je htio jedan dribling napravit, ja krepo od smijeha i sebe i protivnika je sjebo! Ima dobar (jeben) ubačaj al to je sve kaj se tiće njegovih kvaliteta da bude bek!

jep.....sam što nam trener pali na guranje...de si zamislite vi koji podržavate Gaala... :mrgreen: ...da je bez Robbery-a da se razumijemo...stalno igrao Gomez svih 90min.....dva desna stopera.....nebitno koja....Bradfonja na desnom beku.....bastian stalno na istom mjestu...u sredini terena.....Muller na krilu...ne na krilnom napadaču....Ola u napadu ne na krilnom napadaču....igrali 4-4-2 ne 4-3-3...koliko bi sad bili ispred konkurencije u prvenstvu...i koliko bi imali bodova na kontu u LP-a....ali ne Bavarac,Anton,Speedy...i ekipa su glupi...nemaju oni pojma i sl...prodavanje magle.... :lol: :lol: :lol:
bavarac
Vječiti optimist

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.