23.01.2010. - Werder Bremen - Bayern Munchen

Ishod utakmice koji predvidjate je

Anketa je završila: 23 sij 2010, 14:43.

Werder uništava Bayerna i spušta ga na zemlju;
0
Nema glasova
Werder pobjeđuje na jedvite jade;
1
10%
Neriješeno;
1
10%
Bayern pobjeđuje na jedvite jade;
1
10%
Bayern gazi Werdera;
4
40%
U prvom poluvremenu Werder povede, a u drugom gledamo "Rib&Rob Show" i "Golić party", te 3-4 komada u mreži Werdera
3
30%

Ukupno glasova : 10

Re: 23.01.2010. - Werder Bremen - Bayern Munchen

PostPostao/la katsche » 23 sij 2010, 23:29

uf kako volim kad pobjedimo te Fischköpfe !!!
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la werder13 » 23 sij 2010, 23:47

katsche napisao:
werder13 napisao:bili ste puno bolji :bravo: ali sudcu možete zahvaliti na pobjedi

nepostojeći prekršaj na Robbenu nakon kojeg je pao gol i poništeni čisti gol Marina

hej....
ono je čisti ofsajd tog Marina !
pogledaj malo bolje snimku !

ne može biti ofsajd kad mu protivnički igrač doda loptu :roll:
werder13
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la The Scarface » 24 sij 2010, 00:04

werder13 napisao:
katsche napisao:
werder13 napisao:bili ste puno bolji :bravo: ali sudcu možete zahvaliti na pobjedi

nepostojeći prekršaj na Robbenu nakon kojeg je pao gol i poništeni čisti gol Marina

hej....
ono je čisti ofsajd tog Marina !
pogledaj malo bolje snimku !

ne može biti ofsajd kad mu protivnički igrač doda loptu :roll:

Nene.

Balun su udrili Bommel i Ozil ali je Ozil usmjerio kuda da ide tako da je zaleđe.

Tako bar kažu Švabe.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TulE » 24 sij 2010, 00:32

Od 1000000000 sansi moraju 3 uci :mrgreen:
TulE

PostPostao/la sch0ll7 » 24 sij 2010, 00:56

Odlicna utakmica

po mome igraci utakmice

1. Schweini
2. Muller
3. Robben [da se nije ispromasivo bio bih na 1. mjestu]

Takticki smo ih ubili...bilo mi je malo cudno zasto nismo krenuli sa loptom u nasim nogama pa polako naprijed....ali LVG je znao da cemo ih na kontre ubijati i doduse je i bilo tako...kad bi pola iskoristili bilo bi 3-4 gola razlike.

malo slabiji igraci:

1. MVB ...vidi se da starac ne moze vise trcati...covjek igra defenzivnog veznog a Schweini iz suprotnog 16-erca trci nazad drzati igraca koji bjezi bommelu.
2. Demichelis ... taman pomislio covjek se vratio kad opet pocne srati po terenu al inace solidna igra
3. Olic covjek se borio i zabio ali malo ga zajebava tehnika
sch0ll7

PostPostao/la Speedy » 24 sij 2010, 09:00

Kad nam bavarac ovako docara nasu igru covjek jednostavno ostane bez rijeci i ne zna vise sto da napise... :mrgreen: :bravo:

bavarac napisao:al onda novi dar -mar Robbena (xavijeva lopta MvB :shock: :shock: :shock: )...Robben ubacuje,Gomez malo odbija do prve stative...a tamo Ola....umalo promašuje malu mrežicu....

Uostalom, ispravak netocnog navoda, nije Robben asistirao kod drugog gola vec Lahm! 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la bavarac » 24 sij 2010, 09:54

Speedy napisao:Kad nam bavarac ovako docara nasu igru covjek jednostavno ostane bez rijeci i ne zna vise sto da napise... :mrgreen: :bravo:

bavarac napisao:al onda novi dar -mar Robbena (xavijeva lopta MvB :shock: :shock: :shock: )...Robben ubacuje,Gomez malo odbija do prve stative...a tamo Ola....umalo promašuje malu mrežicu....

Uostalom, ispravak netocnog navoda, nije Robben asistirao kod drugog gola vec Lahm! 8-)

muchos gracies..... :mrgreen: ...mislim da ovakve tekme zaslužuju detaljniju analizu od one....svaka čast dečkima,Rooobeeen koji gol.....i sl.....ovo je bila najbolja tekma Bayerna ove sezone....uz dakako kidanje kući vukova iz Wolfsburga....

morti sam malo pretjerao...ali kad ne znam drukčije pisat.... :mrgreen:

p.s. :bravo: jest vala Lahm je asistirao za Olića.....meni je još Robben u glavi od jučer....na toj strani.... :lol:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la I_Love_Bayern » 24 sij 2010, 10:52

bavarac napisao:ovo je bila najbolja tekma Bayerna ove sezone....uz dakako kidanje kući vukova iz Wolfsburga....

Nevjerovatno kako se brzo zaboravlja zemljotres u Torinu....cccc....

Nema sta, Werder je jucer bio osudjen na propast, steta samo sto nismo uvalili jos koji gol, ovako za nekoga ko nije gledao utakmicu rezultat 2:3 izgleda kao da se Bayern mucio, sto uopste nije bilo....
Svi su jucer odigrali dobro, naravno, niko ne moze bez greske odigrati, ali su se te greske svele na minimum.....

P.S.1: Zna li iko sta je sa Butt-om?

P.S.2: Daj Tune, skini vise taj avatar, vidis da covjek polako usavrsava Bayern, sta ti vise treba od njega da bi skinuo to? Pocinjes nam lagano ici na ziFce s tim avatarom.... :mrgreen:
Jebote, zamisli da se juce Gaal slomio kad je pao, pa da je na putu do bolnice izdahnuo....ko bi bio kriv za to?

TI !!! :mrgreen: :mrgreen: :D :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Speedy » 24 sij 2010, 10:59

I_Love_Bayern napisao:P.S.1: Zna li iko sta je sa Butt-om?

Pise ti na sluzbenoj stranici, razlog zamjene je bio sljedeci: želučani i crijevni problemi...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la bavarac » 24 sij 2010, 11:13

@i love bayern

pogledaj moj avatar...ja isto želim vjerovat u Gaala...a za to mi treba konkretni dokaz....gaženje Viola kući....recimo 4-0 bi zadovoljilo Bavarca..... :D ...nakon toga mjenjam i seriju sa avatara....(X -files )...u nešto lijepše...recimo CSI (Peterson)...istraga je još u tijeku..... :mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la jozotg » 24 sij 2010, 11:29

oduševio me Bastian...nevjerojatna kontrola igre i trke ,bez pogrešnog dodavanja......čudo od igrača i nadam se da će biti još bolji(mislim da će pogoditi koji gol iz trka)

moramo biti ponosni što imamo takvog igrača..kad završi SP u 6 mjesec ako ovako nastavi bojim se da ćemo ga prodati za 30-40 milja nekom engleziću ili talijančiću

a još kad mu se umisto Bommela pridruži Krooooooos ,reka bi Anton SEX na KVADRAT
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 24 sij 2010, 12:35

Odigrali smo jednu stvarno dobru utakmicu. Svi su bili na nivou, a posebno treba istaknuti Robbena. Lik je bio motiviran kao nikad, ali ga lopta jednostavno nije htjela. Bježala je od gola kad god bi ju on dotaknuo. I onda :shock: :shock:-onaj gol iz slobodnog. :yeee:
Jadan van Gaal, kad je ovaj skočio na njega. :lol: Dobro smo posloženi, taktički, vidi se jedna disciplina. Nama je trebala doza samopouzdanja i ona pobjeda protiv Juvea je bila baš to. Uopće ne sumnjam u prolaz protiv Viola. 8-)
Ali, mislim da još nismo ni na 70% mogućnosti. :bravo:
I onaj Almeidin gol je isto predobar, da nije bilo Robbena sigurno bi bio gol mjeseca. :D
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 24 sij 2010, 13:00

Kad je Grleeb odlučio napisat post a da ga niko nije isprovociro onda je to dokaz da smo mi jučer razarali po kvartu i gledali jednu jebenu tekmu! :D

@Maniac

da malo pratiš znao bi kad se miće avatar

FIORENTINA musst zerstort werden! 8-)

Već sam objašnjavo, oni koji nisu svjesTni, nama LvG još duguje i još se nije iskupi za svoj idiotizam i to kaj me nije prije počeo slušat. Da je bili bi prvi u skupini LP, al dobro nije niti ovak loše :D Te bi imali 5-6 punkti više nego sada 8-)

@jozo - to kaj ti oćeš je nemoguće - evo ja bum ćak reko da ću ja rađe u formaciji 4-2-4, koju mi sad igramo, igro sa Bommelom i Schweinijem nego sa Schweinijem i kroosom

Kaj se tiće jučerašnje igre, mi smo jučer odigrali ne baš tipičnu tekmu za nas di smo igrali dosta otvoreno i moglo nas je to glave koštata, al dobro ipak rijetko ko tak ofenzivno stoji ko Werder pa onda imaju igrača viška u napadu.

Defenziva: baš sam obratil pozornost na to, naše dve najveće radilice u ekipi su Mulelr i Schweini, njih dva imaju zadatak da pokriju sve rupe na terenu. U trenutku kada se Lahm zaletava naprijed i ne stigne vratit naš Muller mora zauzet poziciju DESNOG beka, ja nisam mogel vjerovat kolko se taj igrač troši. Šteta kaj ovaj mutavi Robben NEĆE, ne da nemre malo istrćat koji defanzivni šprint, jer malo me zabrinula ta desna strana jučer kaj se tiće defanzive...

Al imajte na umu, ovo je kritika gledana sa aspekta osvajanja LP! 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la katsche » 24 sij 2010, 15:35

The Scarface napisao:
Balun su udrili Bommel i Ozil ali je Ozil usmjerio kuda da ide tako da je zaleđe.

Tako bar kažu Švabe.

tako je...
a ne samo Švabe....to su pravila Fife, Uefe, DFB-a, HNS-a, HDZ-a, SDP-a itd.itd.
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 24 sij 2010, 16:30

katsche napisao:
The Scarface napisao:

Tako bar kažu Švabe.

tako je...
a ne samo Švabe....to su pravila Fife, Uefe, DFB-a, HNS-a, HDZ-a, SDP-a itd.itd.

Ma mislia sam na Švabe sa tv-a. ZDF i ARD koji dobro polgedaju pravila prije nego nešta kažu.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.