12.09 15:30 BVB - Bayern

Ishod utakmice

Pobjeda BVB
0
Nema glasova
Neodlučeno
1
11%
Pobjeda Bayern
8
89%

Ukupno glasova : 9

Re: 12.09 15:30 BVB - Bayern

PostPostao/la ankujund » 13 ruj 2009, 11:34

anton 1983 napisao:najlošiji Gomez kojeg morete gledat tj. on je izvan forme a frajer trpa - pa kaj bu tek bilo kad bu dao 5 od 5!

pa o tom i pricamo cilo vrime jaooo :D

P.S.ugasite anketu
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la katsche » 13 ruj 2009, 11:37

anton 1983 napisao:PS. Katsche - gol je čist , nema zaleđa 8-)

prema komentatoru sportschaua nije....
jer van Byten šalje glavom balun prema Gomezu i neposredno nakon toga Subotić dodiruje to....

i prema pravilima, tako oni veli, ovo je trebalo biti zaleđe, jer je bitno od koga je krenuo udarac...

ali ko ga jebe....
bitno da smo ih naguzili s pet komada
:D
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 13 ruj 2009, 11:38

ankujund napisao:
anton 1983 napisao:najlošiji Gomez kojeg morete gledat tj. on je izvan forme a frajer trpa - pa kaj bu tek bilo kad bu dao 5 od 5!

pa o tom i pricamo cilo vrime jaooo :D

nebi se baš složil sa tobom da se o ovome priča jer ja velim da on i ovak "loš" nije uopće "loš" jer TRPA! Čim će Bayern bolje igrat i on će jer je takva vrsta igrača, isti kurac ko Toni - on nemre zabit gol ako ti njega negurneš u gol situaciju- Ni mi jasTno kak baš ti tak pričaš o Gomezu a znam da obožavaš Tonija, a on je u ovom svemu, kaj ti sad zamjeraš Gomezu, gori od njega 6 puta i kad JE u formi ;) Pa kad si ti vidio da Toni doda loptu il ukliže na terenu :lol:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 13 ruj 2009, 11:39

katsche napisao:prema komentatoru sportschaua nije....
jer van Byten šalje glavom balun prema Gomezu i neposredno nakon toga Subotić dodiruje to....

i prema pravilima, tako oni veli, ovo je trebalo biti zaleđe, jer je bitno od koga je krenuo udarac...

ali ko ga jebe....

Neshavtaš - stavri koje se nemogu vidjet prostim okom su regularne ;) :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la katsche » 13 ruj 2009, 11:48

anton 1983 napisao:
katsche napisao:prema komentatoru sportschaua nije....

ali ko ga jebe....

Neshavtaš - stavri koje se nemogu vidjet prostim okom su regularne ;) :mrgreen:

ma shvačam ja....
jebiga oni su to u super slow motionu pokazali i povečali....

ali recimo da je sudac svirao zaleđe, bilo bi isto ok

ali dosta o tome....
slavimo pobjedu !!!
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ankujund » 13 ruj 2009, 12:52

katsche napisao:ali dosta o tome....
slavimo pobjedu !!!

i ja cu se povest ovim,pa necu dalje nastavljat raspravu(ne svadju) oko gomeza...imamo svoja misljenja i to je to :D

pripremajmo se za LP
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Rekord » 13 ruj 2009, 13:06

Napokon Bayern kakvog svi hoćemo.
Rekord

PostPostao/la anton 1983 » 13 ruj 2009, 17:02

Al čudno mi je da niko od vas nespominje igru Buytena - pa jučer je bio CAR, ja nisam mogo vjerovat svojim očima!!!

Ovaj mali Badstuber mi se baš nesviđa, nekak imam osječaj da izbjegava duele - nikak da ga vidim da se nađe u nekoj ključnoj situaciji pa da ju riješi...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ankujund » 13 ruj 2009, 17:06

je bio je stvarno dobar,sta je je,mozda i ima nesto u tom gaal-u kad on nekog forsira,mozda ce i nekog jos tako izbacit u prvi plan.badstruber mi je nekako ovisan o utakmici,jedan put super,jedan los,nema konstantu...premda ide na dobro,smanjivamo broj pogresaka i broj glupih golova,to je dugotrajan proces,al ide na bolje,polako igraci se pocimaju isticat u ulazit u formu
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 13 ruj 2009, 17:50

evo i mene konačno s viđenjem tekme..... :D ....

prvo prije nego bilo što napišem moram se citirat nakon prošlog kola.... 8-)

I kaj da ja sad očekujem u Dortmundu.... :mrgreen:

i malo prije tekme.....

bavarac napisao:a nisam ni pitao jel starta...već jel na klupi.... 8-) ...nek bude spreman da napravi opet (slučaj WfL :D ) dar-mar na terenu kad se BvB stoperi malo umore,požute i sl.... :mrgreen:

mislim da je to dovoljno..... :mrgreen:

a sad o igračima.....u prvom poluvremenu smo bili očito impresionirani Westfalenom...jer neznem koji je drugi razlog onakve igre u prvih pola sata..... :? ...sva sreća pa je Buyten galamio na sve da se trgnui da izleti Butta nisu završili pogotkom....a onda se ukazao On.....Mario super fucking mašina za postizanje golova kad je to najpotrebnije.... :D ....i onda drugo poluvrijeme.....gledao sam ga barem 10puta.... :D ....onaj free kick....nakon Anderlechta u Kupu uefa nova majstorija....onako ispod oka gleda gdje je Waidenfeler.....ko da je to bitno...i onda trk...rekoh sebi kud će sad....a on onako naskočio na Gaala..... :cry: ...jebote led Ribery je sad bliži potpisivanju ugovora s Bayernom nego ikad prije....ja bih nakon gaženja Juvea u Munchenu to napravio...onako dok su još vrele glave.... :mrgreen:

ali da se vratim na tekmu....Super Swaini je bio po meni najbolji igrač na terenu...okretao je strane napada,povlačio kontre,gazio protivnike...igrao kapetanski....zabio gol...bio u dosta gol šansi....(jednu čak glavom :shock: ).....Robben je nizao dvojicu-trojicu u prvom...kad je ušao Ribery tad jeih je bilo i manje na njemu...sve u svemu raspašo na Sigmund Iduna Parku.... :D ...eh da nisam završio...Mulller.....mladac je mlad...može bit novi Ballack...novi Klinsman...ili novi Zickler (već je :D )...ovisi na koji način će se posvetit o njemu u Bayernu..... 8-)

Kaj sam zaboravio...ah da Show must go one ........ :fcb: :navijac: :logo: :naprijed: :fcb: :avogp1: :prvi: :navijac: :fcb: :naprijed: :logo: :avogp1: :naprijed: :logo: :prvi: :cool:

i da jedan zaključak.....

koja ekipa je nanjela najteži poraz kući BvB na Iduna Parku.....jučer je građena povijest a mi smo prisustvali u njoj....ovo ne da boli već ubija....sad će ekipa malo više imat respekta kad dolazi u Munchen.... 8-)

sljedeća postaja Koeln.....neću ništa očekivat samo ću se izvalit i uživat u tekmi bez imalo živciranja...a znate kad am se zadnji put tako osjećao....NIKAD..... :shock:
bavarac
Vječiti optimist

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.