26.9.2009 subota / 18:30 / Hamburg HSV vs. Bayern Munchen

Bayern ce pobijediti HSV?

Da
11
92%
Ne
0
Nema glasova
Rasturiti ce ih Bayern
1
8%
Nerijeseno
0
Nema glasova
Ne znam
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 12

Re: 26.9.2009 subota / 18:30 / Hamburg HSV vs. Bayern Munchen

PostPostao/la ankujund » 27 ruj 2009, 12:10

mislim da svi mogu priznat da je tymo ima priliku i da je nije bas najbolje iskoristio...uvik je on bio solidan,al to je sve "nit smrdi nit mirise" i mora bolje.sa ovakovom napadackom ekipom,moramo imat DMC-a koji dere guzove,a ne koji je prosjecan
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 27 ruj 2009, 12:50

dosta je toga rečeno ali jedno mi neide u glavu.....jebeni gaalonja...pazi on u tekmi sa HSV-om ide eksperimentirat sa obranom....sa najefikasnijm ekipom u ligi.... :lol: :lol: :lol:

prvih pola sata igra

lahm------brenno----buyten----badstuber------ :shock:

drugih 15min igra.......3-5-2... :shock: :shock:

------brenno-------buyten--------badstuber-----

lahm--------------------------------------------bastian--

s tim da je Lahm bio više lutalica u ekipi.... :lol: :lol: :lol:

da bi završio sa

brenno--------buyten------badstuber--------lahm------------

i sad mi netko krivi Lahma za primljeni gol....pa lik se pogubio u silnim rotacijama jučer.... :lol: :lol: :lol:

ali kad sam se već dotakao tog gola krivaca ima koliko oš.....Robben nije ispratio Ze-a....Brenno se pogubio....ušao u sredinu kao treći stoper (nije navikao igrat beka :( )...Buyten čuva prvu stativu.....Badstuber ne čuva nikog....Butt ne hvata loptu...on je to morao poklopit...jer mu je Buyten čuvao bliži kut.... :x ...a Lahm spava.... :(

Dalje....Ottl za Tyma.....u pitanju je bila ozljeda ukrajinca i zato ga je Gaal vadio van.... :( ...u jednom trenutku je pokazao prema klupi gestu ukrajinca da traži izmjenu..... :(

Olić kao centralni napadač u 4-3-3 formaciji.... :lol: :lol: :lol: koji kur. nije se sastao s loptom...nezna se ogradit....upada u zaleđa svako malo.....iako svaka čast Labadiji što je s našim brzancima riskirao s tako daleko postavljenom obranom i igranjem na ofsajd zamke.... :shock:

Mi smo u ovoj tekmi morali igrat s dve mrcine u napadu....Klose i Gomez...jer su oni u stanju ogradit loptu...navući na sebe dva stopera...otvorit prostor krilima....i što je najvažnije zabit nakon silnih centar šuteva.... :D

Ovaj poraz ide na dušu Gaalu i jebat ću mu ma....ako bude vs Juve igrao sa jednom špicom.... :twisted:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la The Scarface » 27 ruj 2009, 12:51

Čudi me kako niko ne komentira kriminalnu igru Schweinia,Mullera i Lahma.

Katastrofa jučer.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 27 ruj 2009, 13:08

The Scarface napisao:Čudi me kako niko ne komentira kriminalnu igru Schweinia,Mullera i Lahma.

Katastrofa jučer.

po meni Svinja je odigrao dosta dobro...prema naprijed.....dakako.....a za lahma sam već napomenuo...i ja bih bio kriminalan kad igraš 20min. jedno,pa pola sata drugo...pa narednih pola sata na trećem mjestu u ekipi.... :twisted:

A Muller...kmica je jednostavno bio odsječen..a Ze mu je bio stalno na leđima...respekt...... :mrgreen:

nego ono što je mene najviše smetalo jučer je što smo mi igrali sa Badstuberom na beku....a Ribery je igrao vs 1-3 uvijek... :( ....i drugo što mi ovaj Olić pomalo počinje dizat tlak sa njegovim stilom igre.....trka za braničem...i vratarom...a kad treba u poziciji za gol...on je kod korner zastavice i ubacuje u 16.... :( ....

Ako već moramo igrat 4-3-3 onda želim za centralnog napadača Tonija ili Klosea....i schluss.... 8-)
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Rekord » 27 ruj 2009, 16:39

Jbg,idemo dalje !
Rekord

PostPostao/la anton 1983 » 29 ruj 2009, 09:03

Louis van Gaal: Vrlo razočaran. Mislim da smo mogli pobjediti, ustvari siguran sam u to. Imali smo velike prilike ali ih nosmo iskoristili, i umjesto neriješenog rezultata protiv HSV-a sada zaostajemo šest bodova za njima. Igrači i ja smo zaista jako razočarani.

fcbayern.de: Kako bi ocijenili vašu momčad, što vam se svidjelo a što ne?

Louis van Gaal: Negativna stvar je ta što nismo iskoristili svoj šanse. Mislim da smo stvorili više prilika od HSV-a ali ih nismo iskoristili. Imali smo niz prilika u prvom djelu ali ih nismo realizirali. Pokušavali smo proći kroz sredinu terena a nismo iskorištavali bokove gdje je bilo više prostora. To je bila greška, stoga mislim da nismo napadali kako smo trebali. Međutim, u obrani smo igrali vrlo dobro.

To je ono kaj i mene jebe, jer zato i imamo napad koji košta milijardu eura i trebali bi manje šansi da zabijemo gol nego druge ekipe!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.