dosta je toga rečeno ali jedno mi neide u glavu.....jebeni gaalonja...pazi on u tekmi sa HSV-om ide eksperimentirat sa obranom....sa najefikasnijm ekipom u ligi....
prvih pola sata igra
lahm------brenno----buyten----badstuber------
drugih 15min igra.......3-5-2...
------brenno-------buyten--------badstuber-----
lahm--------------------------------------------bastian--
s tim da je Lahm bio više lutalica u ekipi....
da bi završio sa
brenno--------buyten------badstuber--------lahm------------
i sad mi netko krivi Lahma za primljeni gol....pa lik se pogubio u silnim rotacijama jučer....
ali kad sam se već dotakao tog gola krivaca ima koliko oš.....Robben nije ispratio Ze-a....Brenno se pogubio....ušao u sredinu kao treći stoper (nije navikao igrat beka

)...Buyten čuva prvu stativu.....Badstuber ne čuva nikog....Butt ne hvata loptu...on je to morao poklopit...jer mu je Buyten čuvao bliži kut....

...a Lahm spava....
Dalje....Ottl za Tyma.....u pitanju je bila ozljeda ukrajinca i zato ga je Gaal vadio van....

...u jednom trenutku je pokazao prema klupi gestu ukrajinca da traži izmjenu.....
Olić kao centralni napadač u 4-3-3 formaciji....

koji kur. nije se sastao s loptom...nezna se ogradit....upada u zaleđa svako malo.....iako svaka čast Labadiji što je s našim brzancima riskirao s tako daleko postavljenom obranom i igranjem na ofsajd zamke....
Mi smo u ovoj tekmi morali igrat s dve mrcine u napadu....Klose i Gomez...jer su oni u stanju ogradit loptu...navući na sebe dva stopera...otvorit prostor krilima....i što je najvažnije zabit nakon silnih centar šuteva....
Ovaj poraz ide na dušu Gaalu i jebat ću mu ma....ako bude vs Juve igrao sa jednom špicom....