Eintracht Frankfurt - FC Bayern 28.10.2009 20:30

SIS ILI POBEDA?

Anketa je završila: 27 lis 2009, 11:01.

Bayern uvjerljivo pobjeđuje i polagano sve ide na bolje
5
63%
Bayern se izvlači u 92' pogotkom van GHNOJTENA
0
Nema glasova
Produžeci - pobeda u 119 minuti
1
13%
PENALI - BUTT POSTAJE GOTT
1
13%
PORAZ
1
13%

Ukupno glasova : 8

Re: Eintracht Frankfurt - FC Bayern 28.10.2009 20:30

PostPostao/la doro » 29 lis 2009, 13:53

anton 1983 napisao:
doro napisao:
anton 1983 napisao:A Stuttgart, to će biti drugi par cipela...

Ak tu vreču za napucavanje sad ne dobimo lahano nek se steramo u racku :lol:

Izgleda doro da ti još nisi upoznat sa famoznim zakonom BUNDESLIGE! :D :(

Jedini igrač s kojim sam ja jučer bio nezadovoljan je Braafheid - on mi je stvarno truba. Mislim da bi se nejga najbolje dalo opisati ovako: Kolko para tolko muzike. Čudan je to bek, on je prema naprijed čista nula, pa čak i jedan lell zna probiti stranu. Sad opet dal je Pranjić bolji i to je pitanje. Nemoramo mi na beku sad imat nekakvu zvijezdu, al mi je žao što LvG nije iščupo nekog "Badstubera" za lijevog beka...

Zakoni postoje i da ih se zaobiđe a sad je taj presudan trenutak jer mislim da če 4-ka ispred nas kiksat i izgubiz po koji bod i tu je prilika za totalno priključenje......švabe i žabare se mora sad dobit pod mus.....sve dalje je legenda ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 29 lis 2009, 13:55

...po ovoj se utakmici vidi kako i koliko može odigrati ova ekipa!

zaj*bano je igrati redovno protiv bunker-kontre... :mudrac:

a vidili smo kako je sad bilo, igra se za sve ili ništa, frankfurt je ipak morao odigrati DOMA kakvu-takvu utakmicu, i naravno, tek se tu pokazalo koliko mi možemo/koliko protivnici ne/mogu protiv nas.

doduše, nije Eintracht Bordeaux ili Juve ili HSV itd. ... al ipak....

FCB će igrati puuuuuuno puno kvalitetnije i uspješnije kad se protivnici žele nadigravati, mislim, pod broj 1 je igranje RIBERY-a, a ovo navedeno je pod br. 2!!!

Kužiš?! :)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la sch0ll7 » 29 lis 2009, 14:23

1. Muller i Klose najbolji igraci utakmice
2. Van Bommel pravio sranja po terenu jedino dobro onaj pass za kloseja
Tymo nista nije uradio za RMC poziciju
3. Schweini odigrao solidno
4. Toni..iako je zabio mi nije nista pokazao osim par dobrih skokova...ali ti skokovi nista ne znace ako ne doda svom igracu vec glavom dodaje drugim igracima
5. odbrana dobro defenzivno...off je bio slab..Lahm se nije ni vidio...Braafheidu bi ja rekao ako jos jednom vrati nazad loptu i ne krene prema napadu da cu mu pobiti familiju..pa da vidim kako igra prema off golu
6. Demichelis se malo privikavo na teren..bio malo izgubljen
sch0ll7

PostPostao/la katsche » 29 lis 2009, 17:58

sch0ll7 napisao:1. Muller i Klose najbolji igraci utakmice
3. Schweini odigrao solidno
4. Toni..iako je zabio mi nije nista pokazao osim par dobrih skokova...ali ti skokovi nista ne znace ako ne doda svom igracu vec glavom dodaje drugim igracima
5. odbrana dobro defenzivno...off je bio slab..Lahm se nije ni vidio...Braafheidu bi ja rekao ako jos jednom vrati nazad loptu i ne krene prema napadu da cu mu pobiti familiju..pa da vidim kako igra prema off golu
6. Demichelis se malo privikavo na teren..bio malo izgubljen

više manje se slažem sa tobom, ali
van Bommel je jućer odigrao po meni jednu od boljih svojih utakmica u Bayernovom dresu....bilo ga je svugdje....odlično dodavanje za Bytena i Klosea.....stvarno je odigrao :bravo:
pravi kapetan ! neka baš mi je drago !
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la katsche » 29 lis 2009, 18:19

u nedjelju je izvlačenje 1/4 finala

u bubnju su ostali:

Schalke
Fürth
Hoffenheim
Augsburg
Osnabrück
Bremen
Köln
Bayern
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TulE » 29 lis 2009, 21:12

sch0ll7 napisao:1. Muller i Klose najbolji igraci utakmice

Jbt si ti gledao tekmu... svaka lopta od Bomela je bila tacna i precizna. Ja sam bio zadivljen.

A za tymoschuka se slazem. Njegov tip igre mi se ne svidja al et.... nije zanimljiv kad ima loptu. POLOVNJAK COJEK kao i pola nase ekipe, 50% player-a su polovnjaci :mrgreen:
TulE

PostPostao/la anton 1983 » 29 lis 2009, 22:12

TulE napisao:
A za tymoschuka se slazem. Njegov tip igre mi se ne svidja al et.... nije zanimljiv kad ima loptu. POLOVNJAK COJEK kao i pola nase ekipe, 50% player-a su polovnjaci :mrgreen:

Nije baš tak, nego on se mora prilagodit da igra neku za njega čudnu poziciju!

Ja sam sve više dojma da je Bommel zaboravio igrat tu osmicu i da se on sad pretvorio u šesticu i da nema povratka! Jel se sječate kad smo pisali o dolasku Tyma pa smo govorili da će to bit bolje jer će Tymo igrat ko zadnji vezni a Bommel će sada moć igrat ofenzivnije, al on očito to više "ne zna".
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 30 lis 2009, 09:52

dakle evo i mene s komentarima....ali kakav bi bio Bavarac da ne kritikuje Gaala i kad dobijemo čak sa 4-0....prvo što mi se nije sbvidjelo u tekmi je to što je Bastian opet trčao za Mullera.....drugo što je to malom slava popila mozag i svaku tekmu je živčan do zla boga....primjer...svađa se sa sucem nakon udaraca na gol(odbijena u korner koji nije dosuđen)...puca iz prilika u kojima ima samog drugog napadača(toni,klose ) bolje postavljenog....ne prelazi centar više od triput u tekmi....treće...jer MvB igra svih 90min...(drugu tekmu zaredom )...iako je vidljivo pao u zadnjih pola sata....otvarall su njegovi krivi pasevi polukontre za Eintracht....baš se vidjelo da diše na škrge....jednostavno nedozvoljava Gaal Tymu da igra na 6-ci ni min. iako je spremniji od kapetana....

nakon poguda idu pohvale,dakako....

1.Klose je naš glavni napadač....ima lik probojnost,agresivnost,brzinu,ne boji se duela i najspremniji je naš napadač za 90min....
2.Muller ugledaj se na Miru i bit ćeš duplo-bolji igrač....
3.MvB....imao je u prvih 50min...odlična dubinska dodavanja....dosta je osvojio lopti bez prekršaja....ali nakon 60min...bio je naš najlošiji igrač na terenu...
4.Bradfonja je čist O.K. odigrao u obrani...ali u napadu....nekak mi se čini da se najbolje sporazumjeva sa Ribery-em....

5.Odlično što je Tonija ostavio na terenu svih 90min...i što je vadio KLosea...i dao MIchu 45min...jer je Buyten kažnjen i neće moći igrati vs Bordeaux....također je dobar potez što je Robben dobio još 3dana odmora i nije bilo potrebno za njegovim uvođenjem....

sve u svemu sad nakon ovih zicera u kupu očekujem u 1/4 finalu jednu špek tekmu...recimo Werder Bremen....
bavarac
Vječiti optimist

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.