24.10.09 15:30 FC Bayern München : Eintracht Frankfurt

Rezultat utakmice

Anketa je završila: 24 lis 2009, 18:16.

Bayern uvjerljivo pobjeđuje, izlazi iz krize i korača prema naslovu
5
29%
Bayern se izvlači u 94' i nastavlja niz neuvjerljivih utakmica pod van Gaalom
10
59%
Remi na žalost svih, i pobornika i protivnika sadašnjeg trenera
0
Nema glasova
Frankfurt igra bunker i jednom kontrom riješava utakmicu, sudbina trenera upitna
1
6%
Frankfurt pobjeđuje s 3 razlike i van Gaal dobiva otkaz
1
6%

Ukupno glasova : 17

Re: 24.10.09 15:30 FC Bayern München : Eintracht Frankfurt

PostPostao/la anton 1983 » 24 lis 2009, 16:28

ankujund napisao:da, nit njega nit gomeza ne moze neic gol stalno,jednom kad krene,ko ce ih zasutavit,samo je problem sta bayern ne moze cekat
a lahm je bio krivo postavljen,stajao je iza njega,a kakve koristi ako stojis iza njega,isto koga te i nema,zato ga i nije uspio zaustavit...

bommela nisam nesto primjeciva ni pozitivno ni negativno bas danas,nisam ni obraca paznju na njega:D

Neće niti trebat čekat, samo neka im da jednu tekmu otpočetka!

Lahm je najmanje mogo napravit kod tog gola, mogli su Badstuber i Bommel
;) Bommel i nije bio loš, delal je prljavi poso, al mi se gadi! :evil:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 24 lis 2009, 16:33

Ovakve tekme a pogotovo doma mi nemožemo igrat sa dve 6-ce čak bi rekao skoro 3 jer je gujda isto poludefanzivac....tu se opet javlja problem kaj ova munja ne voli tymu a forsira svog cigana....da je igrao umjesto bommela(smeče) 1 ofenzivniji i kreativniji igrač(sosa,baumjohan) mi bi dali gol u 1 pol. i pobjedili sa više razlike....a ovak smo se jedva izvugli iako se mora priznat zalaganje u 2pol. i vidlo se u zraku da bu se ta tekma preokrenula....međutim kaj bu sa jačim klubovima od eintracha :?: :!:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ankujund » 24 lis 2009, 16:33

al vidilo se koliko smo samo opasniji kad robben igra,on nema straha,on odma u primanju slomi jednog i ide pravo na drugog igraca,nema straha nit kruzenja il da bizi u aut il nesto,ide punim sprintom na tebe,pa se ti misli sta ce napravit,odma je unio nered u ekipu,cim je usao.iskreno,da ga nije bilo mislim da bi ostalo 0:1.

meni je bommel drag upravo zbog tog sta lomi sve,nema toga koga nece,premda cesto ispadne glup i dobije zuti bezveze,al sve je to dio posla :D

mislim da demichelis nece dugo igrat u prvoj momcadi,jer ja ne bi minja ovu dvojicu dok su ovako dobri
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 24 lis 2009, 16:37

MICHO ni nebu igral u start elfu..nema šanse,prošlu sezonu je bio užasan a sad je došo poslje teže ozljede...klupica je za njega sve dok radi kartona ili nedaj bože ozljeda budy i buyti ne ispadnu iz elfa ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 24 lis 2009, 16:39

....jebenti....

nisam gledal 1 jebenu minutu :cry: :cry: :cry: :cry:

Ovaj stream kaj ga je netko stavil, sve radi savršeno, uvod u tekmu, pregled na postave i taman da počne lopta s centra, ŠTEKMAJZLIN!!!!!!!!!
Što sve nisam opsovo, Bože mi oprosti.......ali to mi se nije prvi put dogodilo.......

Ajde bar mogu biti sretan radi pobjede, al evo igru nebrem komentirat.... :? :cry: :cry: :cry: :roll:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la ankujund » 24 lis 2009, 16:41

bilo je stream-ova koji su radili,samo si se treba malo potrudit i bit strpljiv kad prekidaju da nastavis gledat
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 24 lis 2009, 16:43

Sad ispada da moramo plakat za Olićem. Napadači nam nisu zabili gol od ko zna kad. Klose propao, al totalno. Gomez, što reći, da taj 1000 puta gađa gol, kad mu ne ide, ne ide. Toni se trudi, bori, al mu ne ide ko Gomezu. Međutim pored svih ovih propaliteta nek igra. Šta ovaj van Gaal lupit i ostat živ strašno je. Nek Buyten igra u napadu, pa prvi nam je strijelac. Napad Toni-Buyten-Gomez. :yeee: Nemojte mislit da ja ovo ozbiljno. :mrgreen:
Muller totalno izgubljen, odsutan duhom, a k tome još igra na groznoj poziciji. Onog Lowa treba pošteno natuć. Lijepo su KHR i UH govorili, al ne, njemu treba opravdanje da ne zove Kiesslinga. :neee:
Kak bi ja rado vidio Kroosa umjesto MvB-a. :D
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Haris » 24 lis 2009, 16:57

Ajmo sad malo ozbiljno. Šta je to toliko dobro bilo u našoj današnjoj igri. Ništa.

Kada su u 60-oj minuti izvršene dvije izmjene dogodile su se dvije velike stvari. Prva, odmah se moglo vidjeti da Van Bommel na zadnjem veznom nije ni za kurac. Od tog momenta kada je ostao bukvalno sam na toj poziciji, rusvaj. A druga stvar, čim je Robben podigao tempo ove naše neopisivo trome i bezidejne igre, postali smo opasniji po gol.

Što se tiče Gomeza, moram spomenuti jednu sitnicu. Nepunih 10 sekundi nakon što je ušao u igru, Toni mu namjesti fenomenalnu loptu da je samo zakuca u gol sa 5 metara, a ona se njemu od prsa odbije kao od silikonske sise veličine E. I on se pri tome naravno smondrlja na pod kao da je na ledu trčao.

Kod nas su danas najlošiji bili Schweinsteiger, Van Bommel i Klose. Svinjko je bio najgori, apsolutna katastrofa u svakom pogledu. Van Bommel je defanzivno kao i uvijek bio loš, pogotovo se pasivnost i loše pozicioniranje pokazalo kobnim za nas kod primljenog gola. Ofanzivno je briljirao u pogrešnim dodavanjima. Mislim da mu je procenat bio ispod 50% što je za jednog zadnjeg veznog - UŽAS-T-NO. Klose je bio nevidljiv kao i inače i potvrdio da mu nije mjesto u prvih 11, pogotovo sada kada nam pod hitno trebaju GOLOVI,GOLOVI i GOLOVI.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Effenberg23 » 24 lis 2009, 17:00

jbmti ja propustio tekmu, ali važno je da smo dobili :twisted:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Robit » 24 lis 2009, 17:10

ja sam se htio plakat kad ja van buyten postigo gol, od srece i naravno kad su prikazali van gaala kako slavi,kao da je sovojio ligu prvaka a ne samo 3 boda na domacem terenu. igra uzasna , svinja me vise nemoze iznenadit,mislim da nemoze nize pasti njegov nivo igre. katastrofa. ako se nesto brzo ne promijeni necemo mi dalje od skupine u LP.
Robit

PostPostao/la sch0ll7 » 24 lis 2009, 17:27

Toni ko Toni...šmokljav igrac koji nemere pogoditi gola...2-3 super sanse i nista od njega...vec samo maše rukama kao da su svi drugi krivi sto on nezna zabit golcine...

Klose katastrofa

Gomez ima previše treme...prvi dodir sa loptom i napravi komediju iz 100% sanse..ali ipak mislim da je bolji od Tonija.

Robben nam je dobio utakmicu kad je usao ekipa igrala puno bolje.

Odbrana je bila dobra pa cak i Pranjic nije bio slab:)...onaj gol jebiga desi se kad trazis u napadu gol a zaboravis da ti ekipa koja nije 20 min presla polovinu terena moze zabiti gol...opustis se i mislis na napad...jer jebiga ipak je to eintracht koji nam "nemoze" nista.

Na pocetku sezone smo pokazivali prstom u golmana i bocnog branica...ali sad mislim da nam je najgore u sredini terena...schweini, van bommel, tymo...sta da kazem...to su igraci koji neznaju dodat dobre 3 lopte za redom...nikakvog playmakinga...nikakve organizacije...ama bas nista od njih.

Necu reci da su Sosa, Altintop, Baumjohann i ostali vezni koji cak nisu ni na klupi..bolji ali kad vidis da ti sredina nezna sastaviti 3 passa onda bi trebalo razmisljati o drugim igracima...
Cak i kad su Robbery u offenzivi na bokovima nema nista od njih jer jebiga nema nikoga da im ubaci loptu za utrcavanje...tako da njihova brzina nema potenciala sa ovom sredinom...
Kao sto je neko gore napiso...

Kroos umjesto van bommela...I jos nekog da zamjeni Schweinija u sredini ...tymo nek igra šesticu i to je to...

Dosta mi je vise gledati nase "playmakere" koji nemaju pojma vec samo gube lopte i dodaju nazad van buytenu i holgeru umjesto da idu prema off golu.
sch0ll7

PostPostao/la ankujund » 24 lis 2009, 17:47

mislim da je svinjino misto najcrvsce misto u ekipi,mislim da ce prije i lahm na klupu nego on...zbog tog sta je on njemac,igra za repku,bayernova skola bla bla....tako da se nemojte nadati da ce on ici na klupu,jedino mozda nekad zbog neke takticke varijante,al nenadajte se tome da cemo igrat bez njega i po meni je on nas najbolji vezni trenutno,a to sta su sad svi lagano u krizi je jedan drugi problem
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 24 lis 2009, 17:51

..dajte čim prije sažetke na site!! :D :) :D :)
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la TulE » 24 lis 2009, 18:12

Klose je bio rupa.

Tony je bio dobar al nije imao srecu. Pogodio je stativu... jbg nije htjela lopta da udje.
I mislim da bi Gomez i Tony trebali biti startni napadaci dok Olica nema.

Volio bi kada bi bayern prodao trenutne napadace i doveo nekog malo boljeg igraca poput van persie ili eto'o :)
Da su brzi i da ih odbrana ne moze stici.

Jebo ovaj napad kada stoper (Van buyten) daje vise golova od napada :mrgreen:

Frankfurt je imao 2-3 sanse i dali su sretan gol. Bayern je bio ubjedljivo 10 x bolji u 2 poluvremenu sa manje srece
Sreca pa imam susjeda koji ima satelitsku pa mogu uzivati u pobjedama :mrgreen: i pratiti Bayern
TulE

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 24 lis 2009, 22:18

TulE napisao: doveo nekog malo boljeg igraca poput van persie

8-)
Čeki Fabregnoj

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.