bavarac napisao:jebote ova tema još nije zaključana.......ma nema su tu više što napisati....ova tekma je bila u rangu sa onom u wolfsburgu...sam što smo tamo bili pregaženi jer nismo zabili kad smo mogli...a s Koelnom nismo stvorili ni jednu priliku...a uz to nismo ni mogli zabit.....najlošija tekma u zadnje dvije sezone Bayerna...definitivno...to sve govori....lock this....
Pusti ti to!
Ja sam čeko da neko napiše jednu pametnu, ali izgleda da ću to opet morat ja!
Največi problem kod rezultata ove tekme, je DOMINO EFEKT!
Ovo je bila treća tekma zaredom koju mi nismo dobili i naravno da se na nju drugačije gleda nego kaj bi se uistinu trebalo.
Pretjeruje se oko nekih stvari, pogotovo što se tiće naše gnjiloće. Problem je u tome što je LvG iskorisio svoj bonus izgubljenih bodova na poćetku sezone i mi si sada nemremo više protiv nikog dopustit da gubimo te bodove - posebno ne protiv nekog tamo Kolna.
Kada bi se ova tekma izuzela van iz sveukupne sadašnje situacije - mi bili malo "zadovoljniji" nego kaj sad jesmo, ali pošto je ovo bila 3 tekma zaredom bez gola, pobjede i pošto zaostajemo sada 8 bodova, mi smo u ovoj tekmi vidli "apokalipsu" Bayerna...
width="960"