FC Bayern - 1. FC Köln, 03. 10. 2009.

Re: FC Bayern - 1. FC Köln, 03. 10. 2009.

PostPostao/la anton 1983 » 08 lis 2009, 09:54

bavarac napisao:jebote ova tema još nije zaključana.... :shock: ...ma nema su tu više što napisati....ova tekma je bila u rangu sa onom u wolfsburgu...sam što smo tamo bili pregaženi jer nismo zabili kad smo mogli...a s Koelnom nismo stvorili ni jednu priliku...a uz to nismo ni mogli zabit.....najlošija tekma u zadnje dvije sezone Bayerna...definitivno...to sve govori....lock this.... :D

Pusti ti to! :D

Ja sam čeko da neko napiše jednu pametnu, ali izgleda da ću to opet morat ja! :lol:

Največi problem kod rezultata ove tekme, je DOMINO EFEKT!

Ovo je bila treća tekma zaredom koju mi nismo dobili i naravno da se na nju drugačije gleda nego kaj bi se uistinu trebalo.
Pretjeruje se oko nekih stvari, pogotovo što se tiće naše gnjiloće. Problem je u tome što je LvG iskorisio svoj bonus izgubljenih bodova na poćetku sezone i mi si sada nemremo više protiv nikog dopustit da gubimo te bodove - posebno ne protiv nekog tamo Kolna.

Kada bi se ova tekma izuzela van iz sveukupne sadašnje situacije - mi bili malo "zadovoljniji" nego kaj sad jesmo, ali pošto je ovo bila 3 tekma zaredom bez gola, pobjede i pošto zaostajemo sada 8 bodova, mi smo u ovoj tekmi vidli "apokalipsu" Bayerna...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: FC Bayern - 1. FC Köln, 03. 10. 2009.

PostPostao/la bavarac » 08 lis 2009, 10:17

ma istina je u stvari negdje između.... 8-) ....dakle recimo ovako.....

Hoffenhaim je bio početak....

1.kolo u gostima.....dobar rezultat s obzirom na početak sezone....jak takmac...respekt....trebali dobit po prilikama

2.kolo kući vs Werder.....loša sreća.....nije lopta htjela u gol.....nezaslueni remi Werdera koji je u Munchen došao najprije ne izgubit...igrao s jednim napadačem...trebali ih unakazit.....

3.kolo u gostima Mainz.....katastrofa 1.poluvrijeme....u rangu s Koelnom....Ribery nevidljiv na terenu...ušli lako u utakmicu.....njih razbijamo....stoperi pre smiješni...Buyten se još uigravao....bio naskakakn u ovoj tekmi milion puta...zasluženo izgubili.....ž

4,kolo...Najbolja partija naša....ponižen prvak na Alianz areni...dobro su i prošli....(ozljeda MvB ).....debi Robbena....digli nas u visine....

5.kolo....Trebali gubit 2-0 na poluvremenu...stoperi smiješni opet....ali napad je zabio i proradio u nastavku...potop Dortmunda....

6.kolo..u prvom poluvremenu realizacija slaba...morali osigurat 3boda u 1.poluvremenu....u nastavku gosti izjednačili i Buyten nas spasio nove blamaže...pobijedili...bitnis u punkti...

7.kolo...u gostima HSV-u lideru....loša realizacija nas je opet koštala bodova....ovaj put nismo bili u stanju zabit ni jedan koji bi nam vjerojatno i osigurao mirniju svlačionicu....

8.kolo...kući vs Koeln...ponovilase tekma vs Mainz....ušli u tekmu mi smo Bayern...dobijamo to ziher....fenjeraš je to ipak....i što je bilo...nismo ni zabili ni stvorili priliku za zabit.....

9.kolo...vs freiburg u gostima...pitanje glasi....hoće li napad proradit,uspijet zabit na vrijeme,hoće li mo opet potcijenit protivnika i dali će Gaal opet palamudit sa izborom igrača.....ostaje da vidimo....ja se nadam porazu našem i da konačno mogu reći danke Luis i adios..... :D
bavarac
Vječiti optimist

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.