08.05.2010. Hertha BSC Berlin - FC Bayern München

Re: 08.05.2010. Hertha BSC Berlin - FC Bayern München

PostPostao/la Red passion » 08 svi 2010, 18:05

Svaka čast majstorima. Gotovo da su šetali terenom i zabili 3 gola. Robben igrač godine, kako ih samo zavlačiti iza golmana... Velemajstor... :good: Ja sam isto mislio na početku sezone da bi ta njegova sebičnost mogla škoditi, ali dapače... Toliko je važnih utakmica odlučila i pokazala se svaki puta na kraju pravim potezom. 8-)

Van Gaal nije mogao bježati od neizbježnoga, Weißbier dusche gotovo nijedan trener nije izbjegao. :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 08 svi 2010, 18:06

Jedva čekam Werder, posebice kad vidim da ih jedan HSV namučio i umalo slavio. Samo da uzmu Pokal isto... :P :avogp1: :navijac: :prvi:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la werder13 » 08 svi 2010, 18:09

FCB_general napisao:Jedva čekam Werder, posebice kad vidim da ih jedan HSV namučio i umalo slavio.

SlikaSlikaSlikaSlika
werder13
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Red passion » 08 svi 2010, 18:10

werder13 napisao:
FCB_general napisao:Jedva čekam Werder, posebice kad vidim da ih jedan HSV namučio i umalo slavio.

SlikaSlikaSlikaSlika

Puno bolji ćete morati biti od ovoga danas... Ja sam očekivao da bi vi mogli sjesti i na 2. mjesto, ali ništa na kraju od toga...
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 08 svi 2010, 18:37

daaaaaaaaaaaaaaaaa

ljepotaaaa :D

pola sata smo slavili, pa to je bilo da se najezis :D koja sminkaaaaaaaaaaaaaaaa

shickeriaaaaaaaaaaaaaa (L) <3

kako mocno i jezivo,,

jestel vidili riberya sa zastavom bayerna, ogromnom, pred navijacima stoji i mase :D kako mocnooooooooooo :D

OSTAJEEEEEE :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la I_Love_Bayern » 08 svi 2010, 18:45

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

DEUTSCHEMEISTERRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!

:avogp1: :avogp1: :avogp1: :avogp1: :avogp1: :avogp1:

Gledati kako Gaal bjezi preko terena dok ga igraci progone sa kriglama piva: NEPROCIJENJIVO!!!!! :lol: :bravo:

Danas sam pored nase pobjede i osvojene titule uvidio jos dvije jako bitne stvari :mudrac: :

1. Shvatio sam definitivno da je Van Gaal veliki, ali zaista VELIKI trener, i sta god drugi mislili i govorili o njemu jednostavno nisu u pravu. A kako sam to zakljucio? Fino. Svi slave, svi se vesele, a Van Gaal uzima "Salataru" od igraca i sa njom trci i pronalazi malog Alabu, pokazujuci prstom na njega. Daje mu "Salataru" u ruke i mali je podize u zrak.....nikad vise srece u necijim ocima nisam vidio kao u tom trenutku kod malog Alabe....Stvarno Van Gaal zna kako i sta treba igracima i to se u ovakvim "sitnicama" pokazuje. Kapa dole MAJSTORE!!! :bravo:

2. Ribery definitivno ostaje u Bayernu. Nikad od kad je u Bayernu nije imao onako prisan odnos sa navijacima kao danas. Nikad nije pokazivao neke pretjerane emocije prema klubu, a danas je mahao KLUBSKOM ZASTAVOM! Covjece! Bio je najraspolozeniji nas igrac u proslavi i najvise je "kerefeka" izvodio, stavio je periku, nosio navijacima zajedno sa Hamitom "Salataru" da je pipnu, stavljao one neke lude naocale, prskao se sampanjcem, ganjao Van Gaala po terenu zajedno sa Schweinijem....To ne radi igrac koji ima namjeru sutra napustiti klub.... :bravo:

Jos jednom, BRAVO BAVARCI! Idemo po jos dvije titule.....
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la mladjo_dj » 08 svi 2010, 18:56

I_Love_Bayern napisao:[
1. Shvatio sam definitivno da je Van Gaal veliki, ali zaista VELIKI trener, i sta god drugi mislili i govorili o njemu jednostavno nisu u pravu. A kako sam to zakljucio? Fino. Svi slave, svi se vesele, a Van Gaal uzima "Salataru" od igraca i sa njom trci i pronalazi malog Alabu, pokazujuci prstom na njega. Daje mu "Salataru" u ruke i mali je podize u zrak.....nikad vise srece u necijim ocima nisam vidio kao u tom trenutku kod malog Alabe....Stvarno Van Gaal zna kako i sta treba igracima i to se u ovakvim "sitnicama" pokazuje. [b]Kapa dole MAJSTORE!!!
:bravo:

[/size][/b]

najezio sam se kad sam ovo procito... svaka cast na zakljucku i naravno van Gaalu. :bravo:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 08 svi 2010, 19:03

I_Love_Bayern napisao:JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

DEUTSCHEMEISTERRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!

:avogp1: :avogp1: :avogp1: :avogp1: :avogp1: :avogp1:

Gledati kako Gaal bjezi preko terena dok ga igraci progone sa kriglama piva: NEPROCIJENJIVO!!!!! :lol: :bravo:

Danas sam pored nase pobjede i osvojene titule uvidio jos dvije jako bitne stvari :mudrac: :

1. Shvatio sam definitivno da je Van Gaal veliki, ali zaista VELIKI trener, i sta god drugi mislili i govorili o njemu jednostavno nisu u pravu. A kako sam to zakljucio? Fino. Svi slave, svi se vesele, a Van Gaal uzima "Salataru" od igraca i sa njom trci i pronalazi malog Alabu, pokazujuci prstom na njega. Daje mu "Salataru" u ruke i mali je podize u zrak.....nikad vise srece u necijim ocima nisam vidio kao u tom trenutku kod malog Alabe....Stvarno Van Gaal zna kako i sta treba igracima i to se u ovakvim "sitnicama" pokazuje. Kapa dole MAJSTORE!!! :bravo:

2. Ribery definitivno ostaje u Bayernu. Nikad od kad je u Bayernu nije imao onako prisan odnos sa navijacima kao danas. Nikad nije pokazivao neke pretjerane emocije prema klubu, a danas je mahao KLUBSKOM ZASTAVOM! Covjece! Bio je najraspolozeniji nas igrac u proslavi i najvise je "kerefeka" izvodio, stavio je periku, nosio navijacima zajedno sa Hamitom "Salataru" da je pipnu, stavljao one neke lude naocale, prskao se sampanjcem, ganjao Van Gaala po terenu zajedno sa Schweinijem....To ne radi igrac koji ima namjeru sutra napustiti klub.... :bravo:

Jos jednom, BRAVO BAVARCI! Idemo po jos dvije titule.....

:naprijed:

Za Ribéryja više ne znam šta reći... Pokazao je puno toga na slavlju, još ostaje samo na novom papiru da stavi potpis i usreći sve Bavarce i sve one koji dišu i žive za Bayern. :navijac:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 08 svi 2010, 19:08

Ali kada sam gledao ta lica na proslavi... Niti jedan klub na svijetu nema tako nešto kao što Bayern ima...
Te emocije, prizori, zajedništvo... Svi šefovi su bili na terenu zajedno sa stožerom i ekipom.
Može Barca igrati naj nogomet na svijetu, može Real biti najbogatiji klub i trošiti, dovoditi... ManU imati Fergusona, Arsenal Wengera koji otkriva talente...

Ali nemaju jednog Hoeneßa, Rummeniggea, Hopfnera, Nerlingera, v. Gaala, Jonkera i legendarnog Hermana Gerlanda, Müllera-Wohlfahrta, sve njih na jednom mjestu. Da tako odlično rade, svi doprinose i pomažu cijelom klubu i momčadi... Ekipa iz snova. Uvijek na terenu bili, ali posebice na tribinama i u loži. Nema nitko takve kao mi.
:logo: :navijac: :avogp1: :prvi:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 08 svi 2010, 19:27

neznam jestel tjitali kad olitj kaze da nijedna ekipa nema taj duh kao Bayern, kaze kad su gubili protiv manchestra 3-0. kaze svi igraci govorili " neka, polahko, nema veze, idemo dati gol"

da se najezis jebote, zamisli koje je to samopouzdanje, duh, .... pih :)

JEDAN JE BAYERN
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la FCB m@niac » 08 svi 2010, 20:14

stvarno je ljepo vidjeti igrače kak slave....a i stvarno možemo mi navijači biti ponosni...Bayern je nevjerojatan klub... :hehe:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la doro » 08 svi 2010, 20:47

Ipak smo na kraju uvjerljivo 1-vi 5 bodeka više :lol:

Svima čestitke al tek ću ih cijenit kad dignu kantu u LP...al ovo je super za pouzdanje i dalje izgledamo močno na terenu!

Svima čestitke :navijac: :prvi: :naprijed:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 08 svi 2010, 22:01

al ovo je jedan od najboljih trenutaka
Slika
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Effenberg23 » 08 svi 2010, 22:28

CroCHEF napisao:al ovo je jedan od najboljih trenutaka
Slika

da bravo, to sam i ja mislio postaviti, ili napisati....jeste vidjeli kako čovjek ljubi grb :bravo: svaka čast!!!! :legendo: :legendo: :legendo: :legendo: :legendo: :legendo:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Red passion » 08 svi 2010, 22:35

CroCHEF napisao:al ovo je jedan od najboljih trenutaka
Slika

Nadam se da će stvarno zauvijek ostati u Bundesligi ko u onom intervjuu za Sport Bildu što je pričao. :navijac:
Stvarno ne znam da li je ikada ovakvu sezonu odigrao za Gronigen, PSV, Chelsea i Real. Možda samo u PSV-u onu zadnju kad je odlazio, dalje od toga ne bi rekao...
Stvarno je rođen da nosi Bayernov dres. :naprijed:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.