katsche napisao:polako ljudi....
bit će sve ok....
treba vjerovati u Gaala.....
i ajde prošle godine smo izgubili, sad smo bar izvukli bod

Ma znate kaj, lako je to za reč! I ja to tupim celo vreme i onda je sve dobro do loše tekme ili di mi nekaj nije po volji i onda se suočim sa činjenicama!
Pazite vi sad ovo
Pranjić-Badstuber-Buyten-Lahm
Pa kaj je to??? Kaj je to obrana jednog Bayerna?!?! More LVG bit čudotvorac, ali niti on od smeća nemre napravit igrače
Pranjić - spobljuvo sam se kad smo ga doveli, pa nekak srce prevagne i pondam se da on može igrat za Bayern a onda vidim dve njegove šugave tekme i zlo mi je!
Badstuber - A prodan je Lucio!!! More on bit potencijal ali kak da ja vjerujem u klinca kojem je ovo bila 2. službena tekma u karijeri, mi u biti pojma neamo kak će on igrat i kad će kiksat, lako je još u BL , ali kaj jad nalete raznorazne, barce i reali????
Buyten - kaj se nekaj dogodilo u zadnja 2 mjeseca da je on posto kvalitetan igrač?
Lahm- Ma kupuj desnog beka, Meči Lella na desnu stranu al ja ga tam nikad više neželim vidjet!!!
Ja neznam kak smo se mi uspjeli dovest u ovakvu situaciju da individualno gledamo imamo igrače tako loše kvalitete u obrani!!!
I onda još uz to PRODAMO LUCIA!!!!
A ja moram vjerovat i strpit se....U ovakvim trenucima mi je to jako teško...Neželim ja da mi ubijamo Mainzeve i Bochume, oču da ubijamo i ove jače ekipe tipa Werder HSV itd...
Pa onda veza - dat Ze Roberta nam je fatalna pogreška - neamo NIKAKVU zamjenu za njega, trebali smo mu dat ugovor 2 godine pa i spušit pare ak treba - neznam koji je tu kurac zašteko ali bljuje mi se kaj smo ga OPET pustili...