FC Bayern - Werder SV

Re: FC Bayern - Werder SV

PostPostao/la anton 1983 » 15 kol 2009, 20:08

Ne znam kaj bi sad reko osim da nisam zadovoljan... Tek je počelo prvenstvo al to neznači da mi nakon 10 kola smijemo imati i 10 bodova zaostatka. Wolfsburg je jako gadno krenuo a mi več 4 boda zaostajemo. Danas se u našoj igri vidlo da imamo užasTno slab kadar tj - brutalno nam fali desni bek jer Lahm mora igrati lijevo i taj Ze Roberto - jadna nam majka bez njega jer to je bio jedini igrač na kojeg smo se mogli osloniti ako Riberyu nije išlo, danas više takvog igrača neamo i neznam kak ćemo sa Altintopom, Schweiniom i njima sličnima izvuč sezonu...

UžasTno me naživciro današnji gol Ozila jer smo ga primili ne zbog indi vidualne greške nego našeg načina igranja obrane - jednostavno je nedopustivo da ozil onako slobodan može biti tako blizu našeg gola!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Vedo » 15 kol 2009, 20:57

Moram priznat da se pomalo počinjem pribojavat što bi se možda moglo dogodit jer ovo nije baš krenulo kako smo zamišljali. Znam da će se to još sve popravit, ali je i meni glupo da trošimo Lahma na desnom beku kada je očigledno da je tamo puno lošiji nego na lijevom. A zbog koga? Zbog Pranjića koji osim onog asista u prvoj tekmi nije pokazao ništa vrijedno spomena. Taj Pranjić možda može biti dobar jedino i isključivo kao desni veznjak i ništa više. Nisam bio za da se on dovede u Bayern jer smatram da je on nije kalibar za Bayern i bojim se da sam imao pravo. Dao Bog da me demantira u narednim utakmicama. Kao što je i Antun spomenuo, bez Franka smo kita i to treba imati na umu.Trebamo samo molit Boga da se ne ozljedi jer u suprotnom ćemo opet biti topovsko zrno. Što se obrane tiče, Badstuber nije loš kada se uzme u obzir koliko godina ima, ali smatram da kraj njega bi bilo jedino prolazno da imamo jednog klasnog stopera od kojeg bi taj malac mogao ponešto naučit i koji bi ga mogao ponekad pokriti u, za njega, kritičnim situacijama. Demichelis i pogotovo Van Buyten to nisu.

Ima tu još puno posla kako za Van Gaala tako i za struku koja brine oko dovođenje novih igrača.
Zadnja izmjena: Vedo; 15 kol 2009, 21:06; ukupno mijenjano 2 put/a.
Karl-Heinz Rummenigge :“We’ve had plenty of outstanding players, Steffan Effenberg, Lothar Matthäus, but for our sporting and public image, Kahn has always been the most important. He personifies this club’s genetic make-up.“
Vedo
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 15 kol 2009, 20:59

Jao, sad sam tek u depresiji!!! Kad Vedo odluči napisat post onda nije dobro NIKAKO!!!! :neee:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Vedo » 15 kol 2009, 21:13

Dobro, nemojmo još dizat paniku, ali oprezan treba biti po meni. Baš čitam na službenom webu Van Gaalovu izjavu i čovjek je zadovoljan sa igrom, samo je problem u realizaciji. Ne znam, možda smo mi prezahtjevni, ali ovo dobra igra nije. Kada bi ta igra bila dobra, možda bi i Gomez kojeg pospremio, a ne da se moramo oslanjat na neke isforsirane golove i krumpire.
Karl-Heinz Rummenigge :“We’ve had plenty of outstanding players, Steffan Effenberg, Lothar Matthäus, but for our sporting and public image, Kahn has always been the most important. He personifies this club’s genetic make-up.“
Vedo
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la katsche » 15 kol 2009, 21:35

polako ljudi....
bit će sve ok....

treba vjerovati u Gaala.....
i ajde prošle godine smo izgubili, sad smo bar izvukli bod
:yeee:
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 15 kol 2009, 22:08

katsche napisao:polako ljudi....
bit će sve ok....

treba vjerovati u Gaala.....
i ajde prošle godine smo izgubili, sad smo bar izvukli bod
:yeee:

Ma znate kaj, lako je to za reč! I ja to tupim celo vreme i onda je sve dobro do loše tekme ili di mi nekaj nije po volji i onda se suočim sa činjenicama!

Pazite vi sad ovo

Pranjić-Badstuber-Buyten-Lahm

Pa kaj je to??? Kaj je to obrana jednog Bayerna?!?! More LVG bit čudotvorac, ali niti on od smeća nemre napravit igrače

Pranjić - spobljuvo sam se kad smo ga doveli, pa nekak srce prevagne i pondam se da on može igrat za Bayern a onda vidim dve njegove šugave tekme i zlo mi je!

Badstuber - A prodan je Lucio!!! More on bit potencijal ali kak da ja vjerujem u klinca kojem je ovo bila 2. službena tekma u karijeri, mi u biti pojma neamo kak će on igrat i kad će kiksat, lako je još u BL , ali kaj jad nalete raznorazne, barce i reali????

Buyten - kaj se nekaj dogodilo u zadnja 2 mjeseca da je on posto kvalitetan igrač?

Lahm- Ma kupuj desnog beka, Meči Lella na desnu stranu al ja ga tam nikad više neželim vidjet!!!

Ja neznam kak smo se mi uspjeli dovest u ovakvu situaciju da individualno gledamo imamo igrače tako loše kvalitete u obrani!!!

I onda još uz to PRODAMO LUCIA!!!!

A ja moram vjerovat i strpit se....U ovakvim trenucima mi je to jako teško...Neželim ja da mi ubijamo Mainzeve i Bochume, oču da ubijamo i ove jače ekipe tipa Werder HSV itd...

Pa onda veza - dat Ze Roberta nam je fatalna pogreška - neamo NIKAKVU zamjenu za njega, trebali smo mu dat ugovor 2 godine pa i spušit pare ak treba - neznam koji je tu kurac zašteko ali bljuje mi se kaj smo ga OPET pustili...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Vedo » 15 kol 2009, 22:32

Što reći, umjesto da u obrani imamo jednog klinca i tri klasna igrača, mi imamo klinca, klasu i dva panja. Bože mi oprosti!

Stvarno mi nije jasno zašto se bilo gdje spominje da Lahm može igrat desno jer to jednostavno nije istina. On je lijevi bek i tu nema priče.

Najviše me smeta što smo opet počeli dobivat jeftine golove, momčad je bez Riberya izgubljena na terenu, ne znamo kako bi došli do gola, onaj Pranjić nabacuje kao luđak i kada treba i kada ne treba, valjda misli da imamo trometraša u 16tercu, one klase koje imamo u momčadi izgledaju trenutno kao drugorazredni igrači.... Od Van Gaala sam očekivao neki sustav igre s kojim bi možda i bez Franka uspjeli napravit neki kvalitetniji i duži pritisak na protivnički gol, ali to sam vidio samo u tragovima. Ne znam u čemu je problem, da li se te igrače to ne može naučit ili su blesavi jednostavno... :neee: Bojim se da neću puno toga ni vidjet jer me ovo sve podsjeća na prošlu sezonu. Više ne možemo otići smireni na gostovanje, doma nam otkidaju bodove kako se sjete....ma ne znam...dao Bog da se ovo sve popravi, ali..... :sick:
Zadnja izmjena: Vedo; 15 kol 2009, 22:39; ukupno mijenjano 1 put/a.
Vedo
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 15 kol 2009, 22:39

A kaj je najgore mi sad moramo u Mainz di MORAMO pobjediti jer zna se kaj će se dogoditi ak nedobijemo, a ja mrzim kad moramo u MAINZ po pobjedu!!!

Naravno trebamo mi dat vremena LVG itd...Ali i dok mu dajemo vremena da se to posloži mi nemremo ispast iz utrke za naslov!

Evo recimo kaj nama znači Ribery - kad je tam Fritzu potrgo kičmu i dao loptu u sredinu ali je Olić puco u Wiesea i problem je u tome kaj to samo može Ribery, dok je to prošle mogo i ZE a sad bu ovaj onjko sve moro sam...

Jedina nam je šansa da se pretvorimo u Liverpool, za takvu igru imamo kadar pa kaj bude bude...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Vedo » 15 kol 2009, 22:49

Istina, moramo strepit i od Mainza. Pa na što smo mi spali...:(

Ma sve to štima sa davanjem vremena Gaalu, ali se nadam da on vidi ovo s Lahmom na primjer. Pa ovaj kronični nedostatak kreativaca u ekipi. Moram priznat da me nije baš uvjerio u to da on to vidi pogotovo nakon one farse sa Van Bommelom. Lik je u prvoj tekmi potrgao i pretukao sve po redu. On treba prvo posjetit psihijatra, pa tek onda probat odigrat koju tekmicu.

U ovom trenutku ne bi mi bilo žao uopće da igramo kao Liverpool, ali i do toga smo trenutno jako daleko... :doh:
Taj Liverpool i sa takvim igračima kakve ima može napravit par brzih pasova, odigrat možda kakav dupli pas pa da ispadne obrana...itd...ja to kod nas baš i ne vidim...:(
Vedo
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 15 kol 2009, 22:53

Vidim da danas još niko nije Tyma spomenuo - nisam baš zadovoljan sa njime! Majke ti imo je samo 33% dobivenih dvoboja...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Vedo » 15 kol 2009, 23:02

Istina, utopio sa u sivilo cijele momčadi. I to mi nije jasno...Dovedemo njega, gledali smo ga nebrojeno puta i uvijek je djelovao profesorski, borio se kao lav, osvajao lopte, dijelio ih ponekad itd...Sada kao da je postao drugi igrač, gubi lopte, odbijaju se od njega kao od panja....Sa Gomezom slična situacija...Da li to igrači kada dođu u Bayern zaborave igrat nogomet ili je taj cijeli sustav trul? Ja više stvarno ne znam... :neee:
Vedo
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la The Scarface » 16 kol 2009, 02:01

Vidi se da je Tymo jos pun qurac nesiguran. Jednostavno ne isijava onu sigurnost na koju je navika. Treba zaigrat par tekmi i bit ce puno bolji. U defenzivnom smislu je bia dobar ali prema naprid slabo. Dok se jos malo upozna sa igracima i bit ce sve u redu.

Danas gledam onog Eliju i mislim si zasto mi nikad ne dovedemo takve igrace. Placen malo vise od Pranjica ali kmica razara.
Ima dribling i brzinu.

Koliko bi mi dovodenjem Srne profitirali to je nenormalno. Jedan igrac koji bi bar zna izvodit prekide a i Lahm bi moga nazad na livu stranu.

Realno gledajuci mi smo ove sezone potrosili 50 milja ali se nismo pojacali. Gomez je odlican igrac, ali bez kreativaca on moze samo dubit na glavi.

Jedino sto veseli je da je dosad najbolji igrac Ola Slavonska Lola.

ps. Zaboravia sam u prijasnjim postovima popljuvat Sosu. Sto brze potrat stvarno vise nema smisla
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 16 kol 2009, 07:05

Murta napisao:Po meni je Bosingwa drugi desni bek svijeta, Sneider je isto dobar igrač, al me *ebe ovaj P(r)anjić. :hehe:

Čim sam čuo informaciju znao sam da to nemre dobro završit. Ja sam puno više očekivao od momčadi, a sad da vam navedem pogreške našeg stručnog stožera:
1.Igrat ćemo kao Barcelona(4-3-3)

Da, igrat ćemo kao Barca. U nekom drugom svijetu. Ja sam očekivo da je Luis van Gaal ozbiljan trener, a ne ko Ivanković i sl. da mu je uzor Barcelona, a onda igra s nesposobnim veznim redom i panjevima u napadu.
2.Potpuno promašen kadar
Mislim da je sve jasno. Još se vraćamo na prvu temu:kako možemo igrat ko Barcelona, ako u momčadi samo 1(jedan) igrač zna pošteno predriblat igrača.+još Lahm. I to je to. Meni Bayern sve više lići na Newcastle prije propasti-zadovoljavamo se sa poluproizvodima. Uli baci još 20 milja i kupi Ozila i nekog poštenog beka. Ako mi vjerujete da bi ja da sad kupimo Rakitića slavil ko da smo osvojili LP, onda znate do kud je došlo. Onda Elija i P(r)anjić. Di ga nađe?! Elija je bolji tisuću puta. Čač bi i Braafhedia radije vidio na beku nego P(r)anjića.
3.4-1-2-1-2 bez playmakera u momčadi

Mislim da je sve jasno. Mi uopće nemamo klasičnu desetku. Jedini koji to može igrat je u Leverkusenu. Sosa je totalno nesposoban za bilokakav ozbiljan nogomet. Baumjohann nije extra klasa, ali može poslužit kao neki jocker s klupe. U ovom kadru je playu najbliži Schweini.
Ako se po jutru dan pozanaje onda imam samo jednu stvar za reći: Najebali smo.
Jedina pozitivna stvar je otkrivanje Badstubera.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 16 kol 2009, 07:49

Dobri ste mi, nema sta! :good:

Niste mi bas takvi bili prije tjedan-dva, kada smo cisto solidno odigrali pripremni dio sezone pri tom pobjedivsi neke velike momcadi iako su to bile "samo" prijateljske utakmice! Da me ne bi krivo skontali, ja tu nikoga ne branim jer smo prve dvije tekme odigrali daleko ispod nasih ocekivanja ali isto tako treba imati i malo strpljenja iako to sada ne izgleda nimalo dobro po nas...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 16 kol 2009, 08:59

Speedy napisao:Dobri ste mi, nema sta! :good:

To ti je Speedy ono o čem ti ja govorim:

anton 1983 napisao:Ma znate kaj, lako je to za reč! I ja to tupim celo vreme i onda je sve dobro do loše tekme ili di mi nekaj nije po volji i onda se suočim sa činjenicama!

Svi se mi trudimo vjerovat, ali onda uočimo neke stvari.

Ipak nismo mi navijači tak veliki kreteni i mi pratimo taj nogomet dugo i neke stvari znamo :mig:

Moremo ovu raspravu prebacit u Opčenito o bayernu...
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.