1. FSV Mainz 05 - FC Bayern München 22.08.09.

Re: 1. FSV Mainz 05 - FC Bayern München 22.08.09.

PostPostao/la Vedo » 22 kol 2009, 21:38

Oni kao da su zarobljeni u nekim dobrim starim vremenima kada su na bundesligaškim terenima trčale igračine poput Mollera, Basslera, Effenberga i još hrpe njih. Onda se moglo zavirit na tržište u Njemačkoj i pojačat momčad u punom značenju te riječi. Danas toga nažalost nema stoga treba imat dobru scouting mrežu koja će znati prepoznati igrača i imat modernu upravu koja će sve napravit da se taj igrač i dovede, naravno, u granicama naših platežnih mogućnosti. Drugo, ovo što Murta govori o trenerima je živa istina, ali tu opet uprava ima svoje prste jer ne dopušta struci da radi svoj posao. Jednostavno su tu preveliki ego tripovi u pitanju i tu nema sreće. Jedan želi ono, drugi dovede ovo, trener dobije pedalu i tako iznova. To mora prestati, ako se želi Veliki Bayern.
Zadnja izmjena: Vedo; 22 kol 2009, 23:40; ukupno mijenjano 2 put/a.
Karl-Heinz Rummenigge :“We’ve had plenty of outstanding players, Steffan Effenberg, Lothar Matthäus, but for our sporting and public image, Kahn has always been the most important. He personifies this club’s genetic make-up.“
Vedo
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la FCB m@niac » 22 kol 2009, 21:59

...pitam ja vas ljudi ko je nas izvuko iz govana prošle sezone? :mudrac: e da, Jupp Heynckes.
a ko je sad trener Bayeru? e da isti taj. E, a kolko je danas Bayer golova dal? E a ko je prvi na ljestvici?

Kolko se sjećam imao je prošle sezone s Bayernom 4 pobjede i jedan remi, a da ne govorim da smo mogli biti prvaci da smo pobjedili Hofenheim.
Možda je sve to bila slučajnost, ali ipak mislim da ako smo vidjeli da je dobar, i ako mu je išlo, možda smo ga trebali ostaviti u Bayernu. Mogu ja tu sad mudrovat i vama solit pamet, ali meni se čini da je on odličan trener, i da najbolje zna kako postaviti ekipu s obzirom na igrače koji su u tom trenutku na raspolaganju
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Murta » 23 kol 2009, 06:21

Sigurno se sad Uli pita: Pa što mi je ovo trebalo? Mogao sam otići u 7.mjesecu.
Najbolji opis ove utakmice je napisao BILD u samo jednoj rečenici "Das soll Bayern sein?" iliti "To bi trebao biti Bayern?".
Ja dajem šansu LvG-u do 5.kola, ako da tad ne bude pobjeda ili bar dominacije nad protivnicima već ću počet pisat o novom treneru.
Ovo za Haynckesa meni nije jasno. Čovjek odradio super posao i otišao s razlogom da je već star i da ne želi bit trener, a onda za 2 tjedna prihvati ponudu Bayera.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 23 kol 2009, 06:58

Murta napisao:Najbolji opis ove utakmice je napisao BILD u samo jednoj rečenici "Das soll Bayern sein?" iliti "To bi trebao biti Bayern?".

Evo bas sam preveo tu vijest! :)

Murta napisao:Ovo za Haynckesa meni nije jasno. Čovjek odradio super posao i otišao s razlogom da je već star i da ne želi bit trener, a onda za 2 tjedna prihvati ponudu Bayera.

On je bio opcija samo do kraja sezone, takav je bio dogovor između njega i Bayerna...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la katsche » 23 kol 2009, 09:24

nakon ovih postova što ste sve napisali, nemam šta dodati.....
slažem se sa svima vama
nešto u toj samoj momčadi ne štima....nije to klapa kao što su naši rukometaši....ne znam jeste to vidjeli bila je jedna scena nakon faula na Gomezu, gdje je sudac trebao svirati penal....Olić je odmah otrčao do sudca uvjeravavši ga da je penal....netom dolazi Gomez i gurne svom silom Olića, kao neprijatelja, od sudca da bi se Gomez s njim raspravljao....

ja bi im odmah uveo krizni porez :mrgreen:
oduzeo ta silna auta....
ajde dragi igraj, jtuuš (jebem te u usta škrbava)

ja osobno ne bi sad odmah mjenjao trenera ni nakon 5.kola....dajte čovjeku priliku pa makar i ove godine ne osvojimo ništa.....još sam nekako na njegovoj strani, i u Alkmaaru prošle godine je počeo za dva uzastopna poraza....
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la katsche » 23 kol 2009, 09:33

Philip Lahm:
"Ako kao kao Bayern München nakon tri utakmice imate samo dva poena na kontu, onda možete jasno govoriti o nekom totalnom pogrešnom startu. Mora se nešto promijeniti sada, posebno u odnosu igrača prema igri. Od samog početka je nedostajalo agresivnosti ".

Mora se nešto promijeniti sada, posebno u odnosu igrača prema igri

e to je to....
"mi smo FC Bayern....lako ćemo mi sa Mainzom...trebamo samo istrčati i to će se riješiti"

e oš moj kurac
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 23 kol 2009, 09:35

E to ti je ono sto sam napisao u svom proslom postu, decki si zbrijali da ce im se svatko naguziti kad oni istrce na teren! :neee:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Vedo » 23 kol 2009, 09:48

Meni nije jasna jedna stvar. Ok, možda smo ih podcijenili, ali ja jednostavno te isprike više ne prihvaćam. Kako možeš protivnike podcijenjivat dvije sezone? Pa što je tamo netko blesav ili što? Ova agonija već predugo traje da bi se mogli vadit na to. Ovdje kao prvo fali kvalitete, a kao drugo možda fali razumijevanja za koji se to klub igra. Ovdje treba počet mlatit nekoga, snizit im primanja, neke potjerat,ovako više ne ide, treba poduzet radikalne mjere. Očigledno da na fin način ne ide.
Karl-Heinz Rummenigge :“We’ve had plenty of outstanding players, Steffan Effenberg, Lothar Matthäus, but for our sporting and public image, Kahn has always been the most important. He personifies this club’s genetic make-up.“
Vedo
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Speedy » 23 kol 2009, 10:05

Vedo napisao:Meni nije jasna jedna stvar. Ok, možda smo ih podcijenili, ali ja jednostavno te isprike više ne prihvaćam. Kako možeš protivnike podcijenjivat dvije sezone?

Gle, to sto smo mi naveli ne znaci da mi nekog branimo, upravo suprotno, kritiziramo na koji nacin pristupaju utakmici, to mene zivog pojede! :neee: E da je sad Magath trener, bilo bi, ajmo vi sad decki trcati sumom pa da vidimo dokle cemo tako! :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Vedo » 23 kol 2009, 10:24

Potpuno si u pravu. Sada tek vidim koliko bi nam Magath dobrodošao jer bi uveo takve mjere kakve ne prolaze ni legionari. Barem bi pišali krv na treninzima, pa makar i gubili tekme. :mrgreen: Ali jednu činjenicu treba imat na umu, da mi sada i dovedemo Magatha od toga ne bi bilo koristi jer se tamo mora prvo promijeniti način razmišljanja, a to je najteže. Magath je dobio odriješene ruke u svaki manji klub u koji je došao, dobio je transfer budžet i doveo si igrače koje je htio. Kod nas to tako ne funkcionira i prvo treba promijeniti taj odnos trener - vodstvo kluba. To bi bio temelj po meni. Smiješno je i žalosno da je već druga sezona počela, a da nije dovedeno toliko potrebno pojačanje u vezi o kojem već i vrapci na grani znaju. Barem da je Kroos povučen sa posudbe, ali čak ni to... :?
Vedo
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 23 kol 2009, 11:15

Al meni se nesviđa kako vi na krivu adresu šaljete kritike.

Pogledajte ovo i imajte na umu da je on profesionalni nogometaš i to još obrambeni - naš DvB.

Stavit 1.05 minutu kada Bance gađa prečku i dobro pogledajte kaj je DvB u toj situaciji napravio....

http://www.youtube.com/watch?v=GBZAusGUbKo
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 23 kol 2009, 12:07

anton 1983 napisao:Al meni se nesviđa kako vi na krivu adresu šaljete kritike.

Pogledajte ovo i imajte na umu da je on profesionalni nogometaš i to još obrambeni - naš DvB.

Stavit 1.05 minutu kada Bance gađa prečku i dobro pogledajte kaj je DvB u toj situaciji napravio....

http://www.youtube.com/watch?v=GBZAusGUbKo

presmiješno...lik oštar centaršut umjesto da prebacuje preko prečke u korner.....ili prema autu.....on u jednoj kratkoj svijeći vraća prema 16m....to se valjda uči u pjetlićima da se takve stvari ne rade nikad...to je nogometni zakon za sve braniče...osim našeg Buytena..... :lol: :lol: :lol: ...ali da stvar bude gore...on je nakon toga izgubio dva puta skok duel vs Bance i naravno treća sreća....popili smo gol u trećem pokušaju...ajd da je za protivnika imao Drogbu u skoku,još bi nekak i shvatio...ali Bance-a.... :lol: :lol: :lol:

Dešava se ono što sam i pretpostavljao...naime od ozljede Bommela...mi neigramo dobro....Tymoschuk uvijek dodaje loptu prvom do sebe...bez rizika....uglavnom braniču....dok je kmica niskozemska znala okretat stranu napada i povući kroz sredinu....i sad mi jasnije zakaj ima prednost ispred Tymoschuka....Ukrajinac je još u velikom grču...neshvaća kaj se od njega traži..ili to nemere napravit...tko će ga znati kaj je posrijedi...ali zaključak je sljedeći...vs Hoffenhaim i Werder smo mi imali igru ,ali ne i rezultat.....(slaba realizacija)....ali jučer nije bilo ni igre.... :(

i sad nam dolazi Wolfsburg.....ekipa stvorena za kontre....melem za Gaala... :mrgreen: i njegovu romb igru... :lol: :lol: :lol: ...ako ovo dobijemo ja sam puki siromah..jer ću se kladit protiv nas.... :mrgreen: zašto?...hoću jebenog švabu na klupi Bayerna...makar to bio Mathaus... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 23 kol 2009, 12:18

bavarac napisao:...hoću jebenog švabu na klupi Bayerna...makar to bio Mathaus... :D

Ja ne, ja oću da par ljudi umre - njih jedno 10-15!

Jel oni shvačaju kaj to znači biti navijač i koliko to živaca košta? Jel ja mogu tužit Bayern zbog štete koju oni nanose mojoj psihi - nebum ja još dugo....Al velim vam ak nebum ja ond nebuju niti oni....

Sad još jedno povračane za vas sve - Badstuber je jučer dobio 18% dvoboja. Ako ko ovo komentira ja mu kunu dam - to je tolko jadno da to nije vredno spomena. Ako neko ima bolju snimku i dužu neka ju stavi jer vam užasTno želim pokazat jednu situaciju sa Badstuberom - jednostavno sam se smrzo kad sam to vidio....

E da, da vam kažem; išo ja mamu pitat, nezna niš o nogomet ko i svaka baba ali zna da joj sinček navija za Bayern i pošto sam ja mamin sin i kod nje idem po utjehu , dođem ja do svoje majke i velim joj da ju imam nekaj za pitat:

Anton: Mama kaj ti misliš koji je par bolji, Badstuber - Buyten ili Demichelis - Lucio?

I mama ko iz topa

Mama - Demichelis - Lucio!

Ja onak osto zapanjen, reko kak to ona zna, pa ju pito

Anton: Mam kak ti to znaš?

Mama: Neznam sine, logično je - izgovori oba imena i sam skužiš da Demichelis i Lucio zvuče bolje. Ovaj Badstuber i Buyten baš zvuče ko neka vrsta prirodnog gnojiva...

NA i moja mama se u ovo sad kuži!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 23 kol 2009, 12:19

bavarac napisao:i sad nam dolazi Wolfsburg.....ekipa stvorena za kontre....melem za Gaala... :mrgreen: i njegovu romb igru... :lol: :lol: :lol: ...ako ovo dobijemo ja sam puki siromah..jer ću se kladit protiv nas.... :mrgreen: zašto?...hoću jebenog švabu na klupi Bayerna...makar to bio Mathaus... :D

...gotovo sam 100% siguran da ćemo dobit Wolsburg...
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 23 kol 2009, 12:45

Pogledajte molim vas prvu akciju utakmice od Mainza to vam je odmah na početku znači u prvoj minuti - pogledajte vi šta ovaj kokuz napravi Badstuberu, u biti pogledajte si taj debilizam od Badstuberovog postavljanja!!! Ko kad ja igram nogomet i onda izletim na nekog i pustim ga jer mi se neda za njim trčat!!

http://spoo.fliggo.com/video/8B8n0ZRJ
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.