29.08.09. FC Bayern München : VfL Wolfsburg

Tko će pobjediti?

Anketa je završila: 29 kol 2009, 09:05.

Bayern
8
73%
neodlučeno
2
18%
Wolfsburg
1
9%

Ukupno glasova : 11

Re: 29.08.09. FC Bayern München : VfL Wolfsburg

PostPostao/la anton 1983 » 29 kol 2009, 20:14

nele-BHF napisao:
anton 1983 napisao:ovo je najjači komentar tekme!!

ribery gegen santana - nicht wirklich

:lol:

prevediiii :x :x

neda se to prevest - u jednom trenutku Ribery je dolazio do santane i u tom trenutku i komentator izgovara , Ribery protiv Santane i čim je to reko, Ribery dobi špricu u guzicu i odleti da bi frajer odmah nakon toga reko, il ipak ne i podsmjehne se :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 29 kol 2009, 20:25

anton 1983 napisao:
nele-BHF napisao:
anton 1983 napisao:ovo je najjači komentar tekme!!

ribery gegen santana - nicht wirklich

:lol:

prevediiii :x :x

neda se to prevest - u jednom trenutku Ribery je dolazio do santane i u tom trenutku i komentator izgovara , Ribery protiv Santane i čim je to reko, Ribery dobi špricu u guzicu i odleti da bi frajer odmah nakon toga reko, il ipak ne i podsmjehne se :D

hahahahahhahahahahahhahahah

buahahhahahhahahahha
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la ankujund » 29 kol 2009, 20:47

highlighti

pogledajte 3:0 KOLIKU MOC IMAJU

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QjNP72XLcis[/youtube]

reka bi nas ante, SEX :D
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ankujund » 29 kol 2009, 20:54

Slika
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Haris » 29 kol 2009, 20:56

Ovaj treći gol je fakat sadistički. Pa pogledajte vi Benaglia! :lol:
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 30 kol 2009, 06:07

Sjajna utakmica cijelog Bayerna. Golman siguran, obrana suverena, vezi red kontrolira igru, a napad zabija. Prvih 15-tak miuta opipavanje snaga, dodavanja oko centra. Onda počinje lagani pritisak Bayerna koji rezultira s dva kornera, nakon drugog Super Mario zabija gol u maniri Inzaghija ili Tonija. Wolfsburg se raspada, Olića konstantno zaboravljaju i da smo imali malo sreće i da sudac nije poništio gol bilo bi već laganih 2:0. Drugo poluvrijeme se može opisati u 2. riječi: Show Robbery. U ovoj utakmici bi još pohvalio Tymoschuka, Olića te Butta koji je pokazao sigurnost i uopće ne sumanjam da je utjecao i na obranu, te da je ona zato bila tako kvalitetna. Olić je izluđivao Wolfsburgovu desnu stranu(kasnije ssnastavio dvojac Robbery) i ne bi se čudio da sutra u Bildu bude naslov "Ubio se Sascha Riechter". A Tymoschuk je kontrolirao vezni red, onako ko u Zenitu, stvarno se pokazao u najboljem svjetlu.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 30 kol 2009, 06:56

Uff, sad sam jos jednom pogledao sazetke u miru! Kada vidim one akcije Riberyja i Robbena dođe mi da zaplacem od srece! :mrgreen: :O:

Između ostalog, od sada opet na site-u mozete skidati sazetke utakmica pod tabom multimedija! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la jozotg » 30 kol 2009, 09:14

-Pasova - Bayern 463 - 88% uspjesnih
Wolfsburg 265 - 80% uspjesnih

* Tymoschuck 68 pasova (64 uspjesna)
* Schweinsteiger 78 pasova (69 uspjesnih)
* Lahm 66 pasova (61 uspjesan)

ono što mene posebno veseli je zbilja sjajna igra SVINJE i ako ovako nastave on i TYMO Bommel ce izgubiti mjesto

Ali su jucer i Badstuder i Pranja odigrali jako dobro , jedino je Van Gnjoj ima 2 uleta glavom u prazno.Definitivno nije za prvih 11.

Taman ćemo se uigrati do Juventusa i onda im uvaliti jedno 3-4 komada , pa da 2 i primimo koga briga
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la katsche » 30 kol 2009, 09:51

Speedy napisao:Uff, sad sam jos jednom pogledao sazetke u miru! Kada vidim one akcije Riberyja i Robbena dođe mi da zaplacem od srece! :mrgreen: :O:

Između ostalog, od sada opet na site-u mozete skidati sazetke utakmica pod tabom multimedija! :mig:

ja sam sinoć gledao u Aktuellem Sportstudio....

a dobro se osječam

:D
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 30 kol 2009, 13:09

joj ekipa neznam što da kažem :o ...tekmu sam gledao 2puta (cijelu)...a 2.poluvrijeme ukupno 4puta....početak tekme tipičan Bayernovski,ubij,krši,grizi gazi...budi dosadan na svakoj lopti...uporan....stoperi izlazili za Džekom i Grafiteom do centra....i onda faul.... :D ....i onda Gomez zabija....nakon kiksa Benaglia(baš me zanima hoće branit u idućoj tekmi :mrgreen:)...ali da neduljim....

i onda negdje oko 40min....pokaže kamera klupu i komentator kaže....pazi sad....ova klupa vrijedi 80miliona...to nema ni Real ni Chelsea nitko.....

i onda show must go one...ulazi Robben....lik oblači dres na terenu....malo mu je uzak...onako nabijen....prebolesno...okrene leđa...a ono 10-ka....srce hoće van.... :( ...i onda dobije loptu od lahma na centru...ubaci u petu brzinu....i za tren je narubu 16m...i boom...benaglio brani.....malo kasnije....prima opet loptu oko centra....ismijava Gentnera...i boom malo pored desne vratnice....i vidi Gaal kaj se dešava....treba mu malo pomoći....pogurat....izlazi Ola...a ulazi Frank....suze same teku.... :cry: ...evo isad dok pišem plačem... 8-) ....i onda Santana nekaj pokušava...ode Ribery ubacuje u 7...ode do 16m ubacuje za Gomeza ,ali ovaj maši čisti zicer.... :shock: ...i onda kontra Rib-Rob.....dupli pas.....Ribery za Robbena....(zastrašujuće gledat...pazi da ne uđe u zaleđe...primanje lopte u trku(lošijom nogom gura sebi u for...ubacuje u Warp pogon....Barzagliu iz nemogućeg kuta kroz noge u dalji kut vratara.....prebolesno....to ni Scholl nije mogao u najboljim danima u Bayernu.... :o ....i onda šlag na tortu.....opet kontra....Tymoschuk potrgao i loptu i igrača (na centru)....došla lopta do Franka...ovaj ode u tri-pi-mat-ostavi bekove iza sebe...još su ostali stoperi.....nema problema...Robben prati u warp pogonu....točna lopta za njega stiže.....i pazte sad.....liku je jača lijeva noga...i naravno svi očekuju..(Barzagli i Benaglio) da će opalit s njom...logično zar ne.... :D ..ali ne gad,šalje obranu vukova na burek s mesom u obližnju pekaru...i šalje plasiranu loptu ispod Benaglia...ja gotov...trans...urnebes...šaljem poruke i u svemir....plačem ko malo dijete od sreće....prebolesno.....i onda ja gad si mislim....a gle kad je poslao obranu u pekaru trbao je petom poslati loptu (vratit) Franku jer je imao praznu mrežu...a jesam gad...znam...perverzija....u tom trenu meni je nakon prvog gola to malo...ja bi još više.... :mrgreen: ...i onda još zagrljaj...a Robb.. upire prstom u njega....gotovo nema više kočnica u Bavarca....pukao sam kao da sam osvojio 7 na lotu....i nastavak tekme....Gomez je mogao (morao) zabit još 3komada....dobio lopte na pladnju...jednu Robeben,jednu Ribery, a za jednu se sam izborio(izvrtio Barzaglija )....

i kaj sad da ja očekujem u Dortmundu..... :mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la ankujund » 30 kol 2009, 13:22

wap pogon hahahhaha

da,gomezu koda fali tehnike,nikako se sastat s loptom.

kad treceg gola,da je robbery doda svojoj drugoj polovici,bio bi opsajd,jer se druga polovica nije mogla zaustavit kad se zaletio,tako da je dobro da je puca
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 30 kol 2009, 14:01

A este vi vidili Grafiteovu facu kad je Robben ulazia.

Neprocjenjivo. 8-)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 30 kol 2009, 14:02

ankujund napisao:wap pogon hahahhaha

da,gomezu koda fali tehnike,nikako se sastat s loptom.

kad treceg gola,da je robbery doda svojoj drugoj polovici,bio bi opsajd,jer se druga polovica nije mogla zaustavit kad se zaletio,tako da je dobro da je puca

gomez zna samo u petercu igrat,, samo stojat i zakucavat,,
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la mladjo_dj » 30 kol 2009, 14:06

The Scarface napisao:A estr vi vidili Grafiteovu facu kad je Robben ulazia.

Neprocjenjivo. 8-)

joj pa njega se odma cijela bundesliga uplasila svi ga gledaju, Đeko psuje pi... materinu nes se ljuti, a Robben ko pravi domacin ko da je u Bayernu nekih 5 godina ko sam sta sam Robben sam :D
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 30 kol 2009, 15:43

MEni se jučer izuzetno sviđala igra u 1. poluvremenu. sad je napokon onaj "pravi" Tymo zaigro i Schweini kakvog ja obožavam - jučer je Schweini bio na zadatku iako nije bio ništa spektakularno napravio, a ja to volim. Kad ga se nevidi baš a dobar je u 3 PM - čim počne zmišljat toplu vodu odmah ghnoj..Ova pozicija u ovom sustavu je za njega idealna, taman igra pol obranu pol napad. I onda još kad Bommel uleti umjesto Hamita....

A drugo poluvremene - majke ti pa LvG je lud - jebeš ti 4-3-3 kad moreš igrat 4-2-4 On je zvadil Hamita i del nutra Robbena , ja to nisam mogo vjerovat, ajd da smo gubili, ali ovak - TOTALNA OFENZIVA!!!! I to smo igrali samo sa jednim pravim defanzivcem a Schweini je krpo rupe sam tak, pa više je tymo bio u napadu od njega :mrgreen:

Mi sad moremo sustave mješat kak oćemo - od 4-4-2, 4-2-4. 4-3-3 i 4-2-1-3 i to sve u jenoj tekmi i kak nam paše tj. kak paše LVG-u...

Malo mi je žao kaj je ščupo Olića ali isto tako mi je drago kaj forsira Mullera.. :?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.