joj ekipa neznam što da kažem

...tekmu sam gledao 2puta (cijelu)...a 2.poluvrijeme ukupno 4puta....početak tekme tipičan Bayernovski,ubij,krši,grizi gazi...budi dosadan na svakoj lopti...uporan....stoperi izlazili za Džekom i Grafiteom do centra....i onda faul....

....i onda Gomez zabija....nakon kiksa Benaglia(baš me zanima hoće branit u idućoj tekmi

)...ali da neduljim....
i onda negdje oko 40min....pokaže kamera klupu i komentator kaže....pazi sad....ova klupa vrijedi 80miliona...to nema ni Real ni Chelsea nitko.....
i onda show must go one...ulazi Robben....lik oblači dres na terenu....malo mu je uzak...onako nabijen....prebolesno...okrene leđa...a ono 10-ka....srce hoće van....

...i onda dobije loptu od lahma na centru...ubaci u petu brzinu....i za tren je narubu 16m...i boom...benaglio brani.....malo kasnije....prima opet loptu oko centra....ismijava Gentnera...i boom malo pored desne vratnice....i vidi Gaal kaj se dešava....treba mu malo pomoći....pogurat....izlazi Ola...a ulazi Frank....suze same teku....

...evo isad dok pišem plačem...

....i onda Santana nekaj pokušava...ode Ribery ubacuje u 7...ode do 16m ubacuje za Gomeza ,ali ovaj maši čisti zicer....

...i onda kontra Rib-Rob.....dupli pas.....Ribery za Robbena....(zastrašujuće gledat...pazi da ne uđe u zaleđe...primanje lopte u trku(lošijom nogom gura sebi u for...ubacuje u Warp pogon....Barzagliu iz nemogućeg kuta kroz noge u dalji kut vratara.....prebolesno....to ni Scholl nije mogao u najboljim danima u Bayernu....

....i onda šlag na tortu.....opet kontra....Tymoschuk potrgao i loptu i igrača (na centru)....došla lopta do Franka...ovaj ode u tri-pi-mat-ostavi bekove iza sebe...još su ostali stoperi.....nema problema...Robben prati u warp pogonu....točna lopta za njega stiže.....i pazte sad.....liku je jača lijeva noga...i naravno svi očekuju..(Barzagli i Benaglio) da će opalit s njom...logično zar ne....

..ali ne gad,šalje obranu vukova na burek s mesom u obližnju pekaru...i šalje plasiranu loptu ispod Benaglia...ja gotov...trans...urnebes...šaljem poruke i u svemir....plačem ko malo dijete od sreće....prebolesno.....i onda ja gad si mislim....a gle kad je poslao obranu u pekaru trbao je petom poslati loptu (vratit) Franku jer je imao praznu mrežu...a jesam gad...znam...perverzija....u tom trenu meni je nakon prvog gola to malo...ja bi još više....

...i onda još zagrljaj...a Robb.. upire prstom u njega....gotovo nema više kočnica u Bavarca....pukao sam kao da sam osvojio 7 na lotu....i nastavak tekme....Gomez je mogao (morao) zabit još 3komada....dobio lopte na pladnju...jednu Robeben,jednu Ribery, a za jednu se sam izborio(izvrtio Barzaglija )....
i kaj sad da ja očekujem u Dortmundu.....