Bayern München - Werder Bremen

Bayern München - Werder Bremen

PostPostao/la Speedy » 19 ruj 2008, 08:21

Slika

Moguci sastavi (kicker):

Bayern München: Rensing - Lucio, Demichelis, van Buyten - Lell, van Bommel, Schweinsteiger, Zé Roberto, Lahm - Toni, Klose

Werder Bremen: Wiese - C. Fritz, Mertesacker, Naldo, Boenisch - Frings - D. Jensen, Özil - Diego - Rosenberg, Pizarro
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

Re: Bayern München - Werder Bremen

PostPostao/la anton 1983 » 19 ruj 2008, 08:23

Muči me ovaj sastav - muči me. Neznam jel bu Klinsi kaj mjenjo al u zadnje vrijeme mu je krenulo tako da mu se nemre prigovarat. Mi bi zbog estetike htjeli vidjet neke druge igrače, al iskreno BMK jel će igrat Klose ili Poldi , Lell ili Oddo ak mi tu utakmicu dobijemo...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 19 ruj 2008, 10:09

Ništa od Riberya ovaj vikend ima nekakvi problema sa butnim mišićem, bilo bi preriskantno da ga Klinsi stavi - nema veze sam nek on zavijeli kak treba, već ćemo mi nekak bez njega...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 19 ruj 2008, 13:08

koliko vidim i Miro bi mogao izostati iz tekme s Werderom...

http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuell/news/2008/17100.php

...valjda će Poldi iskoristit priliku koja mu se pruža još kad bi zabio werderu danas i to za pobjednički gol... :yes: :navijac: :cool: :naprijed:

nebi bio više "princ" Poldi već King Lucas... :D ,barem do kraja iduće tekme...

i vraća se Pizza na mjesto zločina...moglo bi bit problema s njim u našoj obrani...nepredvidiv je,jak u skoku i pozna većinu igrača naših...ali i mi imamo jokera s klupe Timbo bi mogao bit taj...

bit će jeb.tekma,jedva čekam i nadam se da će Ribery bit na klupi i da neće bit potrebe za njegov ulazak kao u prošlom derbiju na Allianz Areni....

i za kraj evo prijašnjih rezultata:

Date--------Match------------------------ Score

02/10/08 Bayern Münche vs. Bremen 1 - 1
03/11/07 Bayern Münche vs. Bremen 1 - 1
11/05/05 Bayern Münche vs. Bremen 3 - 1
03/05/05 Bayern Münche vs. Bremen 1 - 0
05/08/04 Bayern Münche vs. Bremen 1 - 3
04/12/03 Bayern Münche vs. Bremen 0 - 1
04/06/02 Bayern Münche vs. Bremen 2 - 2
03/31/01 Bayern Münche vs. Bremen 2 - 3
05/20/00 Bayern Münche vs. Bremen 3 - 1
03/20/99 Bayern Münche vs. Bremen 1 - 0
10/25/97 Bayern Münche vs. Bremen 2 - 0
03/29/97 Bayern Münche vs. Bremen 1 - 0
11/18/95 Bayern Münche vs. Bremen 2 - 0
06/17/95 Bayern Münche vs. Bremen 3 - 1
03/05/94 Bayern Münche vs. Bremen 2 - 0

mislim da bi bio red da se prekinu ti nezasluženi remiji werdera na Alianz Areni...
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Speedy » 19 ruj 2008, 15:52

Ma ocekujem da cemo rutinski rijesiti sutrasnju tekmu, nekak mi u ovom trenutku Werder djeluje bezopasno, ne cvjetaju im ruze i mislim da je to nasa prilika da im dodamo jos malo soli na ranu! 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 19 ruj 2008, 18:04

Speedy napisao:Ma ocekujem da cemo rutinski rijesiti sutrasnju tekmu, nekak mi u ovom trenutku Werder djeluje bezopasno, ne cvjetaju im ruze i mislim da je to nasa prilika da im dodamo jos malo soli na ranu! 8-)

Ranjeni lav , bla bla bla.... :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ponosna_bavarka » 19 ruj 2008, 22:44

sutra je po prvi put organiziran dolazak nas bavarka na utakmicu, doči čemo u svojim nošnjama i donijet pive za naše hrabre navijače ...

Slika
Slika

mi smo najlepše žene i svim srcem čemo pomoč svojim igracima... :zivio:
ponosna_bavarka

PostPostao/la Francky boy » 20 ruj 2008, 10:13

Zaista sem ubjedljive pobjede ostalo bi bilo veliko iznenađenje. Ako je Gladbach vodio 3:0, onda je sasvim normalno očekivati sličnu situaciju i u ovom meču samo što Bayern neće dozvoliti da primi golove u posljednjim minutama.Znači moja prognoza biću skroman 3:0 za Bayern sa tendencijom rasta na štetu Werdera. Jako su loše otvorili sezonu, Pizza nije u formi, odbrana potpuno neuigrana . Bit će to lagan zalogaj za Bayern čija se forma lagano diže.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la bavarac » 20 ruj 2008, 11:25

jeb. kako trenutno stoje stvari Werder bi trebao bit Toniju materijal za hat-trick danas... :cool:

igrat će bez Fringsa,Fritza i D.Jensena...

umjesto njih će igrati Vranješ,Baumann i pitaj dragog Boga tko još... :haha: :haha: :haha:

a pošto znamo svi da je Werder napadačka momčad bit će i za Poldia više mjesta u kontrama...

naš omiljeni igrač Christian Lell :mrgreen: danas slavi jubilej 50tekma za Bayern u bundesligi...eto ja mu želim da zabije Wiese-u danas :naprijed:

još tri ure do početka...lagano u šoping po razno - razne grickalice (špice,čips,kokice...)...nakon toga presvlačenje...ovog puta Bayernov dres Tonija,kapa na glavu,šal oko vrata... bavariu u ruke ( a što drugo Bavarac može piti :lol: )...i za kraj pojačat tekmu do maksimuma ( 30 ne podržava veći ton od toga moj TV ) da cijelo susjedstvo čuje kad Bayern zabije gol...

ajmo satrat taj Werder Bremen danas da ulijemo strah cijeloj bundesligi već sad i to bez Ribery-a... :navijac: :cool: :naprijed: :fcb: :logo: :zivio:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la The Scarface » 20 ruj 2008, 15:18

Uff ! Loše,loše.
Zasluženo gubimo nakon prvog poluvremena. Ona nemoć iz LP-a se nastavlja. Još i Micho nema baš svoj dan.
E moj Rensing na repeticije kod Kahna kako se triba kod prekida ponašat.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Francky boy » 20 ruj 2008, 15:23

Činimi se da se igra iz drugog poluvremena u Bukurestu prenijela danas. Vrlo loše, jako siromašno i Bayern koji već odavno nije bio slabiji.Ne znam šta da se desi pa da dođemo do boda u ovoj utakmici.Werder vrlo pametno , mada ruku na srce mogli su voditi i 3:0 da nije Pizza pogodio stativu. Još jednom se potvrđuje da Bayern ove godine će mnogo teže osvojiti titulu, tim prije što se nismo pojačali. Ovo neće izaći na dobro.

Ja sam potpuno razočaran. Neka nam je Bog na pomoći ako se ovo nastavi.
Uli Henes zlatni medvjed za amaterski rad.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la The Scarface » 20 ruj 2008, 16:20

2-5 i ne zvuči tako loše. :lol: :lol:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Francky boy » 20 ruj 2008, 16:26

2-5 zvuči užasno.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la ponosna_bavarka » 20 ruj 2008, 19:05

di ste sad svi?? svi smo veliki navijači kad ide, a kad nejde onda nema nikog :x
ponosna_bavarka

PostPostao/la Speedy » 21 ruj 2008, 07:40

Covjece koja bruka, dobro je sto nisam gledao tekmu jer bi ocito morao otici kupiti novi monitor... :lol:

Uglavnom sada treba vidjeti koliko je ustvari djelovala ova katastrofa na samu momcad i kako ce odigrati u kupu...
Sad cemo vidjeti kakav je ustvari Klinsmann trener i dali je uopce dorastao poslu koji obavlja. Ne bih ulazio u detalje tekme jer je nisam gledao ali po komentarima koje sam procitao nas veliki potencijal :lol: Rensing je bio na "visini zadatka". :lol:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

Sljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.