Hamburger SV - Bayern München

Ishod utakmice?

Pobjeda HSV-a
2
67%
Nerijeseno
0
Nema glasova
Pobjeda Bayerna
1
33%

Ukupno glasova : 3

Hamburger SV - Bayern München

PostPostao/la Speedy » 29 sij 2009, 08:44

Slika

Datum: 30.01.2009 20:30h
Stadion: HSH-Nordbank-Arena

Moguci sastavi:

Hamburger SV: F. Rost - Demel, B. Reinhardt, Mathijsen, Aogo - Jarolim, Benjamin - Trochowski, Jansen - Petric, Guerrero

Bayern München: Rensing - Lell, Lucio, Demichelis, Lahm - Schweinsteiger, van Bommel, Zé Roberto, Ribery - Klose, Toni
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

Re: Hamburger SV - Bayern München

PostPostao/la Murta » 29 sij 2009, 15:47

Nadam se pobjedi s barem 2 gola u mreži HSV-a :yes:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Francky boy » 29 sij 2009, 16:57

Bojim se da baš tako i neće biti. Hsv je vrlo čvrsta ekipa. Znaju oni šta bi im pobjeda donijela u ovom meču. Nadm se bilo kakvoj pobjedi, ali biće vrlo teško. Jedina olakšavajuća okolnost je što Ola ne može igrati.
A netrebam da govorim kako jako dugo nismo pobjedili HSv. Nadam se da će se tradicija prekinuti
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Haris » 30 sij 2009, 16:54

Teška utakmica, očekivanja su ko' šrije Stuttgarta, pa se nadam da će i emocije biti ko' poslije Stuttgarta! :naprijed:
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 30 sij 2009, 17:28

Ja već jako dugo nisam ovako vjerovo u Bayern. Ovaj Klinsmann i njegova filozofija i način igre + Ribery , nakon jako dugo vremena u meni su vratili nadu da mi možemo osvojit LP - ja na nas sad gledam kao kandidate za osvajanje i bit ću strašno razočaran ako neosvojimo LP.

A inače znate kak ja komentiram određene stvari i da sve mora biti pic pic i ko po špagi. Sad tek si možete zamislit kaj ja o trenutačnom bayernu mislim :D

Inače bi prije tekme sa HSV-om frko z nosom, reko bod ko kuća itd. al danas doslovce vjerujem u 3 boda... ovo dosta izgleda da je iz srca rečeno, ali vjerujte mi ovog puta ja izražavam svoje objektivno mišljenje o snazi Bayerna.

:cool:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 30 sij 2009, 18:12

A u pičku materinu. Opet se igra kad i rukomet. :neee:

Trenutno izgledamo stvarno moćno i sve osim pobjede bi za mene bilo iznenađenje.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 30 sij 2009, 19:49

The Scarface napisao:A u pičku materinu. Opet se igra kad i rukomet. :neee:

Yep. zajeb veliki, kod mene ce biti kombinirani prijenos, na sta ce to liciti, strah me je i pomisliti! :hehe:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la The Scarface » 30 sij 2009, 19:52

Speedy napisao:

Yep. zajeb veliki, kod mene ce biti kombinirani prijenos, na sta ce to liciti, strah me je i pomisliti! :hehe:

Ja sam nešto naučia od prošle tekme, a to je da neću prebacivat jer tako nikad ništa ne vidim. Na PC-u će bit upaljen stream Bayerna a na tv-u Hrvatska .
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 30 sij 2009, 19:53

The Scarface napisao:
Speedy napisao:

Ja sam nešto naučia od prošle tekme, a to je da neću prebacivat jer tako nikad ništa ne vidim. Na PC-u će bit upaljen stream Bayerna a na tv-u Hrvatska .

Pa na to i mislm, jebemu kolacic! :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 30 sij 2009, 20:12

Kod mene će samo bit Bayern 8-) A za rukomet bum samo pogledo rezultat :fcb: :avogp1: :logo: :naprijed:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 30 sij 2009, 21:33

Matere mu se sudačke najebem, kaj je on videl da je poništil taj gol!

Tekma super, samo nažalost po nas, nepovoljan rezultat, Petrić u pravo vrijeme na pravom mjestu.

Sve je djelovalo jako dobro, ali jedno loše čišćenje lopte i evo ti ga na.

Lijeva strana pri tom misleći na Ze Robija i Ribery morat će više pokazat jer nam trebaju. Ze Robija maltene nema na terenu a Ribery zasada samo serucka.
Lahm fenomenalan u obrambenim zadacima a napred baš i nejde preveč.
Luciu bi brijem trebalo odrezat nogu da ga se makne sa terena...
Lell - frajer je valjda 6 tjedana samo vježbo centaršuteve :D Schweini također jako dobar, da je stepo onaj gol u 5 minuti sad bi bio fenomenalan

Bommel standardno cigam, taktički deli batine da niko ne skuži, a drugog žabara nam tuku, provociraju i jebu non stop!

Ništa u 2- P malo stisnut i nadat se da bu sve leglo na svoje mesto.

-Marko- napisao:A ovog Rensinga treba bacit u amatere jer blage veze nema. Pa di ideš čovječe odbijat loptu prema naprijed, odbije je sa strane...kakav retaj u vražju mater

Jako puno ljudi je možda krivo za taj gol. A Rensing je tolko nevin da njega nisu niti zvali na sud - on sjedi u poroti.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 30 sij 2009, 21:40

Jebiga kad sam pročitam na nekim drugim forumima da Rensing nije ništa kriv za ovaj gol. Pa jebemu mater, šut onog ćelavca, ne mogu se sjetit imena, je bio i mlohav, i frkljav po zemlji, i ajd, jest neko loptu malkice zakačio, ali ne mogu vjerovati da se ovdje Rensinga može pohvaliti što je uopšte zaustavio taj šut. Pa dajte mi jednog golmana iz svih prvih liga Evrope koji taj šut ne bi zaustavio. A onda, posebna je priča kako je taj Rensing mislio da je pametno tu loptu rukom vratiti nazad prema najvećoj koncentraciji igrača. E to je već poseban biser! I kod one stative je on kriv što je tako nekako bedasto išao jednom rukom udarit loptu i naravno nije je uopšte ni zakačio već mu je prošla ispod. Ne mogu jednostavno shvatiti kakav je ovo stil branjenja kod ovih šuteva. Pa ovoga nije bilo do sad, vjerujem da je nešto tokom priprema mudrovao. Ovo fakat izgleda smiješno i glupo!
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Francky boy » 30 sij 2009, 22:14

Frank Ribery napisao:Bojim se da baš tako i neće biti. Hsv je vrlo čvrsta ekipa. Znaju oni šta bi im pobjeda donijela u ovom meču. Nadm se bilo kakvoj pobjedi, ali biće vrlo teško. Jedina olakšavajuća okolnost je što Ola ne može igrati.
A netrebam da govorim kako jako dugo nismo pobjedili HSv. Nadam se da će se tradicija prekinuti

Sve što sam napisao izgleda se ispostavilo.Rekao bih veliko potcjenjivanje protivnika.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 30 sij 2009, 22:35

Nakon 100 tekmi bez poraza je negde moralo puknut, ali ovako!!! :doh:

Pa to je prestrašno, danas koda je neko ukleo gol, bacil prokletsvo, urok!!! Koja pička materina, užas - pa ja jednostavno nevjerujem na koji način lopta danas nije htjela uć u gol, a ono kaj smo pospremili suci su poništili. Mislim da je Bog danas reko - Bayern nesmije zabit gol i tak je bilo!

Igračima nemrem zamjerit jer su sve delali kak treba, stvarali prilike, jebene akcije ginulo se na terenu ali prokleta lopta nije htjela uć u gol da ga jebeš!

HSV je dobro odigro, nema šta ali da su pobjedu zaslužili to nisu radi naših 100 promašenih zicera a i najbitnije kaj su nam poništili 2 gola. A kad je Demel sa crte ono skinul Kloseu ja to jednostavno nisam mogo vjerovat prebolesTno!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 30 sij 2009, 22:38

Frank Ribery napisao:.Rekao bih veliko potcjenjivanje protivnika.

kak to možeš reč? Po ćemu smo mi njih podcjenili? Pa znaš ti kak izgleda tekma kad ti protivnika podcjeniš?
anton 1983
Uli Hoeneß

Sljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.