Hertha BSC - Bayern München

Ishod utakmice?

Pobjeda Herthe
1
25%
Nerijeseno
0
Nema glasova
Pobjeda Bayerna
3
75%

Ukupno glasova : 4

Hertha BSC - Bayern München

PostPostao/la Speedy » 12 vel 2009, 09:51

Slika

Datum: 14.02.2009 15:30
Stadion: Olympiastadion (Berlin)

Statistika:

Slika

Moguci sastavi:

Hertha BSC: Drobny - von Bergen, A. Friedrich, Simunic, M. Stein - Ebert, Dardai, Nicu, Raffael - Pantelic, Voronin

Bayern München: Rensing - Lell, Lucio, Demichelis, Lahm - Schweinsteiger, van Bommel, Zé Roberto, Ribery - Klose, Toni
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

Re: Hertha BSC - Bayern München

PostPostao/la anton 1983 » 12 vel 2009, 10:04

Da da da, sada bi svinjica mogo startat sa klupe. Mislim da i bude, nekak mi je preveč gicast :D

Bit će gadno sa herthom BSC, ali polagano moramo napravit serijicu a di bolje startat nego u Berlinu. Samo naših je sad PK bilo na prijateljskima, sva sreća da su Lucio i Micho igrali u Europi svoje prijateljske inače bi bilo puno gadnije.

Dal bu na klupi Poldi ili Donovan također je upitno radi Donovanovog puta.

O sastavu se i nema kaj preveč reč, kada ga sad već znamo napamet i dva puta zaredom je bio isti. Nije baš da sada imamo preveč opcija pa da starta neko drugi...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nokia » 12 vel 2009, 15:56

Antone, koga bi ti umjesto schweinia? altintopa? mislim da on treba jos vremena da se malo "uhoda", pa vidio si protiv hsv-a. Trebao mu je gps da se snadje na terenu, katastrofa. protiv bvb se vidjelo da je i malo zaboravio sutat :neee: Il je to do kopacki :D
Kako god, sa hamitom il bez, pobjeda Bayerna, ako Bog da kiks hoffenheima i do konacno, prvi put u ovoj sezoni zasjednemo na prvo mjesto :naprijed:
nokia

PostPostao/la anton 1983 » 12 vel 2009, 16:03

Niej da ja bi sad nekog drugo umjesto Schweinija, nego to je jedina pozicija koja bi mogla bit promjenjena, niš drugo. bayern baš i nema preveč opcija niti nekih igrača na klupi koji bi se mogli zgurat u prvih 11 pored ovih kaj imamo..
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 13 vel 2009, 12:05

anton 1983 napisao:Niej da ja bi sad nekog drugo umjesto Schweinija, nego to je jedina pozicija koja bi mogla bit promjenjena, niš drugo. bayern baš i nema preveč opcija niti nekih igrača na klupi koji bi se mogli zgurat u prvih 11 pored ovih kaj imamo..

kako nema :mig: ja bih vs Hertha dao barem 35min.minuta ili 1.poluvrijeme priliku Sosici... 8-) ...jer mislim da nam Hertha nemože zadati preveć problema u obrani,a samim tim će i lopta bit više u našem posjedu pa možda nekaj i on odigra...podvali loptu za napadače...

prognoza 2razlike za Bayern...dakle 1-3....opet golijada....
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Speedy » 13 vel 2009, 22:45

Izgleda da Poldi nece biti u kadru ni protiv Herthe...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 14 vel 2009, 08:59

bavarac napisao:kako nema :mig: ja bih vs Hertha dao barem 35min.minuta ili 1.poluvrijeme priliku Sosici... 8-) ...jer mislim da nam Hertha nemože zadati preveć problema u obrani,a samim tim će i lopta bit više u našem posjedu pa možda nekaj i on odigra...podvali loptu za napadače...

Ja govorim iz perspektive našeg trenera i kak nam sad stvari u ekipi stoje - Klinsmann neće riskirat sa Sosom - štel bi i ja da si pikne koju tu i tam - al sve ti je jasTno kad smo ga htjeli posudit kolko klinsi na njega računa.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 14 vel 2009, 13:02

ja mislim da je problem i u našoj u zadnje vrijeme lošom realizacijom...jer da mi u svakoj vodimo (a trebali smo dosad ) 2-3 razlike tad bi i on se ohrabrio (smekšao) i uveo Sosu da pokaže što zna ili barem da smo na vrhu kolone sa par bodova više tad bi isto bilo više prostora za eksperimente...

evo danas vs Hertha sam ziher da će Sosa ući u 2pol. ako budemo u 60 min. imali 2razlike... :haha:

Što se tiče naše obrane malo sam skepičan u ovoj tekme jer su Pantelić i Voronjin opasni i dosta brzi...nadam se da će Lool manje prodavat lopte po boku i naša zadnja linija ne smije izaći preduboko (namještat zaleđe) jer bi mogli lako primit gol...gol glavom nećemo primit ziher... samo treba pripazit kod dubinskih lopti i udaraca iz vana...

dakle za nešto više od 2sata počinje spektakl u Berlinu....radovali smo se tu zadnji put...dopelpack Tonija... :prvi: ..bio bi red da konačno (19kola nam trebalo :doh: ) budemo :prvi:....
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la The Scarface » 14 vel 2009, 16:28

A smeća od poluvremena.

Đuka se ozljedia.
Lell se izgubia u prostoru i vremenu kod primljenog gola.
Nismo niti jednu veću šansu imali.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 14 vel 2009, 16:32

Ne bude ovo dobro zavrsilo, vidi se osjetni umor kod igraca, prakticki nismo izradili postene akcije. Cim nam je Lell uputio najvise nabacaja zna se koliko je sati. :neee:

U prvom djelu to nije licilo na nista, nadat se boljem u nastavku jer gore sumnjam da moze biti! :roll:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la The Scarface » 14 vel 2009, 17:27

Nismo ni zaslužili bodove. Sad umisto da smo prvi, mi smo treći. :haha:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nokia » 14 vel 2009, 17:29

:neee: :neee: :neee: :neee: :neee: :neee: :neee: :neee:
nokia

PostPostao/la Speedy » 14 vel 2009, 17:29

Dođe mi da se zbljujem kada vidim tko je sada preuzeo vodecu poziciju! :neee: Moram ubaciti neki smajlic koji riga! :lol: Upravo je namjenjen za ovake prigode! :lol:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Speedy » 14 vel 2009, 17:31

nokia napisao::neee: :neee: :neee: :neee: :neee: :neee: :neee: :neee:

Upravo nam je kolega demonstrirao sto misli od danasnjoj utakmici! :haha:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la nokia » 14 vel 2009, 17:38

Dodao bih jos nesto, iako to vjerovatno svi vec znaju:
Lell= Slika
nokia

Sljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.