Sporting - Bayern

Sporting - Bayern

PostPostao/la anton 1983 » 23 vel 2009, 08:12

Jebate ja mislil da ova tema već postoji :D

U puno drugačijoj atmosferi sam ja mislio da ćemo očekivat ovu tekmu, a sad me strah da Klinsi neisproba neki experiment i da se nezblamiramo u Lisabonu.

Sad bi potpiso 1:1. Onda znate kakvo je stanje. Očekujem nekakvu tekmu ko protiv Lyona na Allianz Areni - puno prilika za protivnika...

Da li Đoka Tore može promijenit situaciju i prevagnut u našu korist???
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: Sporting - Bayern

PostPostao/la Speedy » 23 vel 2009, 10:13

Evo kicker je objavio moguce sastave:

Sporting Lissabon: Tiago - Pedro Silva, Tonel, Anderson Polga, Grimi - Rochemback - Izmaylov, Vukcevic - Joao Moutinho - Liedson, Derlei

Bayern München: Rensing - Oddo, Lucio, van Buyten, Lahm - Hamit Altintop, van Bommel, Zé Roberto, Ribery - Klose, Toni

Znaci po njima ispali Demichelis i Schweini!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Murta » 23 vel 2009, 10:47

Kao prvo drago mi je da Hamit počinje, da vidimo koliko je spreman, da se zna, klupa ili 1st team :?:
Sad, znam da ćete me svi popljuvati, ali trebalo bi maknut Riberya, nek se malo "oladi", zadnje 3 tekme živi užas, opet vratit Sweinija na lijevu da vidimo je li pad njegove forme desna strana, ili zbilja kriza :idea: :?:

Vidim u Sportingu ozlijeđen Veloso :!: , ali to je i bez njega jedan jako respektabilan vezni red 8-)
Jak je još i kapetan Polga ;) , koji je definitivno njihova "poluga", te uvijek opasni brazilac Liedson

Vjeujem u izlaz iz krize i pobjedu Bayerna, zato čista dvojka :zivio: :logo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Haris » 23 vel 2009, 13:30

Ovakav sastav kao gore će slutim i biti. I nemam ništa protiv toga.

Volio bih da mi naravno pobjedimo, svaki uspjeh u ligi prvaka je bitan, ali isto tako mi neće puno smetati i ako izgubimo, jer je mislim vrijeme za promjene, jer ovo ovako očito ne ide dobro. Vidjet ćemo još ove naredne 3-4 utakmice i to je to.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Kobass » 23 vel 2009, 17:18

Ovo bi trebala biti pobjeda i možemo biti sretni što smo dobili Sporting jer u ovakvom čudnom nizu poraza klub tipa Barcelona ili Chelsea ne bi dobro sjeli. Naravno ako se prođe Sporting doći će i malo jači klubovi jer ih se nemre izbjegavati. U svakom slučaju ako Bayern bude igrao kako mu to i priliči neće biti nimalo problema. Što se tiče sastava, mislim da bi samo Demichelis trebao malo odmoriti, kolko sam skužio bio je malo tulav zadnjih par utakmica. Vaditi Riberyja je ipak preradikalan potez!
Kobass

PostPostao/la anton 1983 » 23 vel 2009, 18:38

Toni niti možda nije niti za srijedu spreman - ak se mene pita ja nebi onda igro 4-4-2 već sa Timbom iza Klosea ili Ribery pokraj Klosea, Schweini lijevo - Hamit desno - kak god da ga okreneš nebi sa 2 napadača...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 24 vel 2009, 07:45

Der Weltmeister: „Ich bin zwar noch nicht komplett fit, aber es ist ja noch ein bisschen Zeit. Meine Hoffnung ist sehr groß, dass ich spielen kann. Ich werde alles tun, um dabei zu sein.“

Evo Toni veli d ajoš nije fit, al da još ima vremena i dat će sve od sebe da zaigra u srijedu...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 24 vel 2009, 08:37

Nista, nadat se da ce cigan biti spreman jer on bi ipak mogao donjeti prevagu na nasu stranu.

Uglavnom slazem se s ovom izjavom Klinsmanna poslije utakmice s Kolnom:

"Nedostajala nam je njegova fizička prisutnost. Luca je u stanju držati dva braniča na sebi što daje više prostora našem drugom napadaču Miroslavu Kloseu".
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Speedy » 24 vel 2009, 14:57

Napadac Sportinga Helder Postiga propusta sutrasnju utakmicu zbog ozljede, navodno ce izbivati s terena tri tjedna...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 24 vel 2009, 15:04

ja vam nemrem opisat kolki men taj Sporting nezanima. mene uvijek zanima samo Bayern i kaj je sa našim igračima i kakva je forma kod nas. Nema to veze kaj je sad to Sporting , ja tak razmišljem igrali mi sa Chelsijem, MUTD ili panathinaikosom, cibalijom itd...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 24 vel 2009, 19:39

ej ljudi još 25 sati do tekme.... :yeee:

ma oporavit će se Đokica....jednostavno je previše željan ovakvih tekmi da to propusti...igrao bi on i sa jednom nogom ako bi bilo potrebno....

a pošto su ovi portugalci niski ko pičkice kakve mogli bi i nakon prekida zabit koji.... :cool:

nego koji kur. se najavljuje Bljuten u prvih 11 u njemačkim medijima... :doh:

sve osim pobjede naše za mene je brutalno razočaranje.... :x

mislim da bi mogli imat grdih problema sa brzancima Darleiem i Liedsonom...gledao sam derbi zadnji vs benfica i obojica su iznimno pokretljvi sa izvrsnim šutem izvana...zbog toga sam ja za Michu u prvih 11...

btw ako nama predstoji Werder poslije,njima je Porto idući protivnik u prvenstvu i neće se ni oni previše potrošit za ovu tekmu...(kalkulirat će i igrat će na sigurno )

idemo :navijac: :avogp1: :avogp1: :navijac: :avogp1:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 25 vel 2009, 08:33

Danas je došo i Dan D i za Bayern. Dosta ljudi priča o tome kak Bayern nebi smio podcijenit Sportinga - meni osobno je to glupo jer Bayern sada i nije u situaciji da bi podcijenio Sportinga, jer bayern je taj kojem nejde i bilo bi glupo za očekivat da ih Bayern podcijeni. I u slučaju da Bayern izgubi bilo bi glupo kad bi neko reko da je Bayern podcijenio svojeg protivnika.

Ja očekujem da zabijemo gol i da neizgubimo tekmu - sa 0:0 nebi baš bio previše zadovoljan jer to je jako sjeban i opasan rezultat. Od Bayerna se sada traži reakcija nakon loših rezultata i nadam se da će je bit. Sisne li ovo Bayern i to sa nekim nepopravljivim rezultatom bit će više nego gadno.

Ono kaj me tješi je to da ove godine jako dobro izgledamo u LP i da "još" nismo zgubili tekmu i nadam se da će i nakon današnjeg dana tako ostat. Isto tako u svakoj tekmi LP-a smo dali gol...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ankujund » 25 vel 2009, 10:52

ja bi bio zadovoljan sa svim rezultatima koji nam daju sansu za prolaz dalje,cak i sa rezultatom 2:1,pa na domacem terenu napravit nesto vise.S obzirom na igre u zadnjim kolima,ne ocekujem pobjedu,al ocekujem dobar rezultat 0:0 il 1:1 jos bolje...
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 25 vel 2009, 10:53

Meni osobno 0:0 nije dobar rezultat - tu rezu najviše mrzim! Pogotovo sa našom obranom na Allianz areni...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ankujund » 25 vel 2009, 11:46

nije bayern ni sposoban odigrat 0:0,ima predobar napad da ne bi zabili gol i suplju obranu da ne bi primili gol :D :D

samo da budemo zadovoljni veceras...ne moram bit sretni,samo zadovoljni :D
jedan pravi rezulatat(pobjeda) bi jako podigao moral ekipi i nagovijestio bi izlazak iz krize...
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

Sljedeće

Vrati se na: Liga prvaka 2008/09