Veliko finale: FC Bayern - Inter Milano

Re: Veliko finale: FC Bayern - Inter Milano

PostPostao/la GrleREB » 22 svi 2010, 21:49

anton 1983 napisao:čak je i Štimac bio pametan, muller je fulo SVE... jednostavno nismo dovoljno kvalitetni. Ali ono kaj će me slijedećih 10 godina proganjati je jebeno ne igranje Riberya!

Je opet ponavljam sada se stvarno vidjelo koliko nam on fali, ako su nas namjerno htjeli osakatiti u finalu, uspjeli su svaka im čast. Jednostavno Ineru je bilo pre lagano zaustaviti našu desnu stranu. Na lijevu se nisu trebali uopće obazirati. Ali im je Van Gaal sa Badstuberom ipak malo pomogao. Contento bi po meni bio definitivno bolji. Mislim svaka čast Interu vidi se da su u potpunosti izbalansirati momčad što se za nas ne može reći. Šteta za Mullera, ali tu se vidi prava klasa ... na žalost ovoga puta na strani Intera (Milito).
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 22 svi 2010, 21:49

Napišite bilo kaj. Utješite me! :cry:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 22 svi 2010, 21:53

sjecas se 99. pa 2001 tako ce i bit za 2 god cemo dizat kantu u munchenu
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 22 svi 2010, 21:53

CroCHEF napisao:sjecas se 99. pa 2001 tako ce i bit za 2 god cemo dizat kantu u munchenu

To je i meni prolo kroz glavu....možda baš Ribery mora biti taj!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la N_I_K_O_L_A » 22 svi 2010, 21:56

Koliko jbn govna mrze bayern :x ...Sada sam na onom usranom fejsu pobrisao desetak prijatelja mamu li im kretensku :evil:
N_I_K_O_L_A

PostPostao/la anton 1983 » 22 svi 2010, 21:57

Kad smo spušili 99 finale znao sam da neću se sam sa sobom pomiriti sve dok Bayern ne osvoji i to je ono kaj me ubijalo do 2001. Sada moram čekati to finale da ga zaigra Ribery jer to je ono kaj će me ubijat sve dok on ne zaigra i dok sa njim to ne osvojimo...

1999 smo spušili i isto smo bili u finalu kao iznenađenje, MUTD je osvojio LP i imao je jače protivnike do finala kao i inter ove godine, finale se igralo u Španjolskoj...Dvije godine ja sad minimalno moram čekat...O matere ti....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la I_Love_Bayern » 22 svi 2010, 22:00

Odvesce nas Van Gaal iduce godine na krov Europe, zapamtite sta vam kazem!
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la GrleREB » 22 svi 2010, 22:01

Meni je samo žao što uopće nismo bili lošiji od Intera. Jednostavno oni su iskoristili sve što u imali, mi nismo. Ali vidi se što znači imati klasne igrače u svojoj ekipi. Nadam se da će to slijedeće sezone biti Gomez sa Robbenom i Riberyem. Šteta ali ovaj Bayern je tek ne početku svog ciklusa, nadajmo se da će u slijedećim godinama biti još finala i pobjeda. Ne piše mi se više. Da smo barem imali Riba pa da spušimo bar bi mogli reći da nismo imali ništa bolje ovako ostaje uvijek pomisao na ono što bili bilo da je Ribery igrao. Zato svima koji misle da na Rib ne treba neka se dobro razmisle što pričaju. Pogledajte što znači jedan Milito za Inter, da je umjesto njega bio jedan Muller najvjerojatnije ne bi zabio 2 gola, a to na kraju znači razliku između pobjede i poraza.ŽIsto za golmana. Mogu se kladiti na bi Khan bar jedog od Militovih udaraca zaustavio. To je razlika između top klase i dobrog igrača, a Ribery je klasa i on jednim potezom riješava tekmu kao što je Milito riješio ovu. Grije mi se ostatak pive moram ići. Sezona za pamćenje uprkos porazu u finalu.
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Svedjo » 22 svi 2010, 22:02

anton 1983 napisao:Napišite bilo kaj. Utješite me! :cry:

stari moj vjeruj mi "BIT CE BOLJE!"

i ovo je dobro s obzirom na pocetak godine, a vjerujem da iducu godinu idemo do kraja!!!! :navijac:
Svedjo
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 22 svi 2010, 22:02

CroCHEF napisao:sta ces opet je dobio antinogomet i europski pokal ode u juznu ameriku

:bravo:
Istina... Šta je Bosman napravio nogometu kao sportu 95'-96'...
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la N_I_K_O_L_A » 22 svi 2010, 22:03

I_Love_Bayern napisao:Odvesce nas Van Gaal iduce godine na krov Europe, zapamtite sta vam kazem!

iz tvojih usta u bozje usi :D
ala sam sad skrsen :(
N_I_K_O_L_A

PostPostao/la Svedjo » 22 svi 2010, 22:04

N_I_K_O_L_A napisao:Koliko jbn govna mrze bayern :x ...Sada sam na onom usranom fejsu pobrisao desetak prijatelja mamu li im kretensku :evil:

hehe dodaj mene onda za frenda!!!! :lol:
Svedjo
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 22 svi 2010, 22:05

anton 1983 napisao:Kad smo spušili 99 finale znao sam da neću se sam sa sobom pomiriti sve dok Bayern ne osvoji i to je ono kaj me ubijalo do 2001. Sada moram čekati to finale da ga zaigra Ribery jer to je ono kaj će me ubijat sve dok on ne zaigra i dok sa njim to ne osvojimo...

1999 smo spušili i isto smo bili u finalu kao iznenađenje, MUTD je osvojio LP i imao je jače protivnike do finala kao i inter ove godine, finale se igralo u Španjolskoj...Dvije godine ja sad minimalno moram čekat...O matere ti....

Ja sam znao da će se neke stvari poklopiti kako sam mislio. Finale u Španjolskoj smo morali izgubiti, a s Mourinhom nismo smjeli igrati otvoreno. Upravo smo danas trebali odigrati na 120 minuta, a ne na pobjedu i napadačku igru u 90 minuta. Tu nam je također došao jako loš dan gdje nas baš ništa nije išlo. I eto... Poraz... :(
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la FCB m@niac » 22 svi 2010, 22:05

...ma mislil sam opsovat sve kaj se sjetim, al ću rađe priznat da je inter bio bolji danas...inaće sad bi buytenu jebal sve po spisku...al nije bogec kriv...gaal je očito slab na ove visoke...al dobro..sve u svemu bayern je zasluženo izgubio...mada je Muller trebao zabit za 1:1 i vjerojatno bi tok utakmice drugačiji bio, no Bog je tako htio i nema nam druge nego da smo malo tužni, ali siguran sam da ćemo druge godine uzet tripel---jer kaj nas krasi? MLADOST ljudi, MLADOST!!!! a to Inter nema...tako da ćemo mi postepeno rasti, a Inter će padati....
...samo se nadam da će igraći to shvatiti na vrjeme prije nego glave porazbijaju.....

.....A JEBEŠ LIGU PRVAKA!!!!!!!!
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Red passion » 22 svi 2010, 22:07

FCB m@niac napisao:...ma mislil sam opsovat sve kaj se sjetim, al ću rađe priznat da je inter bio bolji danas...inaće sad bi buytenu jebal sve po spisku...al nije bogec kriv...gaal je očito slab na ove visoke...al dobro..sve u svemu bayern je zasluženo izgubio...mada je Muller trebao zabit za 1:1 i vjerojatno bi tok utakmice drugačiji bio, no Bog je tako htio i nema nam druge nego da smo malo tužni, ali siguran sam da ćemo druge godine uzet tripel---jer kaj nas krasi? MLADOST ljudi, MLADOST!!!! a to Inter nema...tako da ćemo mi postepeno rasti, a Inter će padati....
...samo se nadam da će igraći to shvatiti na vrjeme prije nego glave porazbijaju.....

.....A JEBEŠ LIGU PRVAKA!!!!!!!!

:mrgreen: :bravo: :zivio:
Uvijek nam ostaje ubijanje u Bundesligi i osvajanje Pokala, što je ustvari, odlično! ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10