I_Love_Bayern napisao:
P.S. Ste primjetili,od kako je Demichelis skinuo masku, nema više kikseva odbrane i više ne primamo golove... Bravo...
gle stvarno protiv hannovera i ova sad
I_Love_Bayern napisao:
P.S. Ste primjetili,od kako je Demichelis skinuo masku, nema više kikseva odbrane i više ne primamo golove... Bravo...

-----
----- 
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

The Scarface napisao:Willy Sagnol.

+ bolja akustika. 
il da ja placam svima pice il oni svi meni The Scarface napisao:Šta serete po Riberyju ?
Do crvenog je ovo bila njegova najbolja predsatava zadnjih mjeseci.
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
doro napisao:inaće zadnja 4-ka je bila odlična danas..svaka čast tak neka i nastave

TulE napisao:
Prizeljkivao sam 2:0 jer smo fakat zasluzili da ih zgazimo..... nisam ucio a ispit sutra , jebaji ga gledao sam zato špektakl

The Scarface napisao:Gomez !
Iako mi je to možda i najdraži igrač u Bayernu danas je odigrao katastrofa utakmicu. Pun mi ga je qurac više i ako se ne popravi drastično postat će najveći promašaj Bayernove uprave. Način na koji je promašio onu šasnu kad mu je Robben nabacio je amaterski.

Speedy napisao:doro napisao:inaće zadnja 4-ka je bila odlična danas..svaka čast tak neka i nastave
Istina, odigrali su bez greske. Ali isto tako se mora priznati da Lyon veceras nije imao neke ambicije prema naprijed i tu sam se iznenadio jer sam ocekivao ipak vise...

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost