1/2 LP - Bayern - Lyon

1/2 LP - Bayern - Lyon

PostPostao/la Murta » 08 tra 2010, 07:42

SlikaSlika
Bayern je u polufinalu! I to je veliki uspjeh, no kad prođeš United i onda za protivnika dobiješ Lyon, moraš se nadati finalu.
Iskreno, želio sam Bordeaux jer mislim da bi njima pristupili kudikamo ozbiljnije, a i htiosam dva obračuna iz grupa.
Ali, što je tu je. Igramo sa Francuzima i ovo će biti jedan veliki obračun dvije države.
Ne smijemo ih podcjeniti, ipak je ovo polufinale. Ja sam samo jednom podcjenio protivnike u ovakvoj fazi natjecanja, a poslije te utakmice sam se skoro rasplakao. To je ona s Turskom na EURU 2008.
Treba ozbiljno pristupiti objema utakmicama i nadati se pobjedi Bayerna. Lyon je jedna vrlo ozbiljna momčad, uostalom izbacili su Real Madrid, no Bayern je jači, bar po mojoj slobodnoj procjeni.
Murta
Sekretar
Sekretar

Re: 1/2 LP - Bayern - Lyon

PostPostao/la ankujund » 08 tra 2010, 15:45

sa onakovm obranom,primit cemo opet 5komada. slazem se sa stimcem,kad je rekao da bayern u onakvoj formaciji ne moze igrat ozbiljan nogomet jer ima samo 2 igraca u veznoj liniji. robbery ne mozes racunat,i ostane svinja i bommel sta ne moze protiv 4 vezna protivnika.pjanic ce nas pogazit sam.

trebamo pojacat sredinu,a sanse za prolaz su nam 50:50. lyon je jak, prepun iskustva i treba se pazit.
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 08 tra 2010, 16:19

ankujund napisao:sa onakovm obranom,primit cemo opet 5komada. slazem se sa stimcem,kad je rekao da bayern u onakvoj formaciji ne moze igrat ozbiljan nogomet jer ima samo 2 igraca u veznoj liniji. robbery ne mozes racunat,i ostane svinja i bommel sta ne moze protiv 4 vezna protivnika.pjanic ce nas pogazit sam.

trebamo pojacat sredinu,a sanse za prolaz su nam 50:50. lyon je jak, prepun iskustva i treba se pazit.

e i ti pritjas ko da smo zadnja taraba jebote, ko da smo rudar kakanj,

jesu ljudi jaki , dobri , al i mi smo BAYERN, laksi su protivnkik od mantje 10 puta :D pa sad gledaj :D

prolazimo u finale i to je to :) tamo nas tjeka barca :D pa da onda vidimo tjija mati crnu vunu prede
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la ankujund » 08 tra 2010, 16:30

a primit 3 navina gola u 40 min ne bi ni velez napravio :D
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 08 tra 2010, 18:16

ankujund napisao:a primit 3 navina gola u 40 min ne bi ni velez napravio :D

sta to ti imas protiv veleza? :lol:

a to sho smo primili 3 gola za 40 minuta to je bilo od najjatjeg napada malte ne na svijetu (nani-rooney-valencia) i to na old trafordu, a plus smo odigrali jednu on najlosijih tekmi u odbrani,, sto se naravno netje ponoviti sa lionom :) uzimamo i to je tooooooo :D
:naprijed: :naprijed: :naprijed: :logo: :logo: :logo: :logo:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la doro » 08 tra 2010, 19:51

Ozbiljnija obrana raspoložena ofanziva mi prolazimo 100%...loša obrana raspoložena ofenziva 55-45% u našu korist...onu 3 kombinaciju neću ni u mislima spomenut ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ankujund » 08 tra 2010, 21:21

eto ako je valencija dobar napadac onda sam ja vlasnik hajduka hehehe
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Effenberg23 » 10 tra 2010, 16:36

eh šta reći za ovu utakmicu, favoriti jesmo i nadam se prolazu....mislim da neće btii nikakvog podcijenjivanja, ovo je polufinale LP i naši će dati 100%...idemo ih nabiti :avogp1:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la doro » 10 tra 2010, 21:05

Ja sam reko ak prođemo MU a svi smo vjerovali da možemo tei jesmo na kraju naše je finale..naravno lyon je odličan u lp ove sezone i opasan protivnik al to moramo jednostavno proći na bilo koji način i ovaj put neću poraz niti u jednoj tekmi a mi to možemo :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la katsche » 10 tra 2010, 22:33

treba to zgaziti....
ne volim Francuze...

idemo u Madrid !!!
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 11 tra 2010, 11:21

Ovdje će da Anton gleda 1/2 FINALE!!!!

Slika

:mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=C_5fnliP_8E

Kaj da vam drugo velim!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 11 tra 2010, 12:02

Ljudi, ste vi svjesni da se mi moramo bojat Lyona!? Pa jači su od nas jebo vas! Oni su po mom mišljenju bolja momčad od ManUda.....ako mi njih prođemo, a čisto sumnjam, to će bit senzacija....već vidim kak ih Buyten i Micho gledaju, ko Macabia jednog!! Pazite kaj vam velim...pa oni su jedna cjelina, oni su stvarno ekipa, a mi !? Pa nekaj ne štima pri nama, samo još moram skužit kaj....meni se čini da neki igrači zamjeraju Robbenu....al opet to samo kažem....
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la doro » 11 tra 2010, 16:08

FCB m@niac napisao:Ljudi, ste vi svjesni da se mi moramo bojat Lyona!? Pa jači su od nas jebo vas! Oni su po mom mišljenju bolja momčad od ManUda.....ako mi njih prođemo, a čisto sumnjam, to će bit senzacija....već vidim kak ih Buyten i Micho gledaju, ko Macabia jednog!! Pazite kaj vam velim...pa oni su jedna cjelina, oni su stvarno ekipa, a mi !? Pa nekaj ne štima pri nama, samo još moram skužit kaj....meni se čini da neki igrači zamjeraju Robbenu....al opet to samo kažem....

:ugeek:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TulE » 12 tra 2010, 10:40

Ljudi, ste vi svjesni da se mi moramo bojat Lyona!? Pa jači su od nas jebo vas! Oni su po mom mišljenju bolja momčad od ManUda.....ako mi njih prođemo, a čisto sumnjam, to će bit senzacija....već vidim kak ih Buyten i Micho gledaju, ko Macabia jednog!! Pazite kaj vam velim...pa oni su jedna cjelina, oni su stvarno ekipa, a mi !? Pa nekaj ne štima pri nama, samo još moram skužit kaj....meni se čini da neki igrači zamjeraju Robbenu....al opet to samo kažem....

:bravo:

Kao da bacaju cari na protivnika. Umrtve igru dadnu gol i to je to.
Mislim da ovdje nije niko favourit 50:50.
TulE

PostPostao/la CroCHEF » 15 tra 2010, 19:11

+ nikako se nesmije zaboravit Lloris ako se lik razbrani onda su problemi prvu protiv Bordeauxa je branio nemoguce

volio bi ga vidjet u Bayernu

btw. bommel ne igra i badstuber isto
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Sljedeće

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10