Kako je sinoć Bayern osigurao plasman u finale najelitnijeg nogometnog natjecanja, Lige prvaka sada su sve oči "uprte" na Camp Nou gdje se igra uzvratna utakmica drugog para polufinala Lige prvaka. Momčad Josea Mourinha ima prednost iz prvog susreta od 3:1 ali poznavajući Barcu kako igra na svom terenu ni jedna prednost nije sigurna kada se igra protiv njih.
"Bez obzira da li će to biti Barcelona ili Inter ta utakmica će biti daleko teža nego što je to bio slučaj sinoć", rekao je predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.
S druge strane sportski ditektor Bayerna, Christian Nerlinger je izjavio:
"Svejedno je, u osnovi. One su dvije potpuno različite momčadi. Tako da se sve svodi na isto. Smatram Barcelonu najboljom momčadi na svijetu dok je Inter dobro organizirana i kompaktna momčad."
"Oni su najbolja momčad svijeta. Otkako sam došao ovdje uvijek sam navodio Barcelonu kao primjer za moje igrače. Izgubit ćemo od njih devet od deset utakmica ali ćemo ih pobjediti jedanput, zašto ne u finalu?", mišljenja je Louis van Gaal.
Jedna od zanimljivosti je sto će jedan od dvojice trenera, Louis van Gaal ili pak Mourinho ukoliko se s Interom plasira u finale imati mogućnost da osvoji trofej Lige prvaka s dva različita kluba. Van Gaal je s Ajaxom osvojio Ligu prvaka dok je portugalac to učinio s Portom.
Znaci ovako, ovo ce biti tema od finalne utakmice, kada saznamo veceras protivnika samo cemo je preimenovati!
width="960"