neki dan sam htio prebacit sve, al nisam znao jel mogu obiljezit sve, ili moram prebacivat jedan po jedan.

Miki napisao: A ti se nauci da budes malo pristojniji, isto kao i onaj Anton, koji samo misli da su njegove teme ispravne, da se samo o njima moze raspravljati, a ja juce postavio temu 'Bajern-najzdraviji gigant u Evropi', a on se odmah pojavio sa komentarom kako je tema bezveze, kako ne zna o cemu da pise. Pa sto se onda uopste javljao, ako ne zna o cemu da pise. Smijesno, Posle toga su bila jos 2 posta koja su odobrila pokretanje ove teme, sto znaci 'Antone, i ti ponekad razmisli sta pises'. Ako je moja tema glupa, sta tek reci za tvoju 'Plan za osvajanje LP'. Ok, pokrenuo si je ,jer si tu recenicu cuo od nekih sa foruma, pa hoces da ti je pojasne. E,ja bas u toj temi ne vidim nikakav smisao, jer svi znamo da plan za osvajanje LS ne moze nikako da se napravi i da je to obicna glupost, ko god da je napisao.

cruz napisao:možete li mi IKAKO skloniti ovo "super mario gomez " ispod avatara, nije mi više zanimljivo...

cruz napisao:ne kažem ja da nije presexualan, ali nije baš skroz po mom ukusu

The Scarface napisao:cruz napisao:ne kažem ja da nije presexualan, ali nije baš skroz po mom ukusu
Bit podnicka je da ti ne bude po ukusu.

Vrati se na: Sve vezano uz rad foruma
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost