anton 1983 napisao:spidonja, daj sam editiraj i dodaj prokomentirajte na forumu i da te odvede u temu ljetni prelazni rok...

anton 1983 napisao:http://www.bild.de/sport/fussball/nils-petersen/verhandelt-mit-bayern-17730480.bild.html
Ovo se mora prevest što prije. Ja nebum stigo.
Uglavnom petersen tražio odobrenje dal more sa nama pregovarati...

anton 1983 napisao:Želio bih vam samo reč još jednu stvar. Imate mogučbnosti da kada prevodite ovakve vijesti, napišete nešto iz svoje glave.
anton 1983 napisao:ja ću sad Spidonju zamoliti da malo tu vijest prepravi tj da doda ovaj dio.
Lako je moguće da Bayern sada traži napadača jer bi Klose ili Olić, na kraju sezone mogli napustiti klub. Isto tako ovo je možda jedna od "taktika" bayernove uprave, da radi pritisak na Klosea, tako da Klose spusti svoje zahtjeve kada je u pitanju visina njegove plaće.
Eto tek toliko radi šminke...

Speedy napisao:A zas mislis da sam nekoliko postova iznad napisao Effeu da se uvijek moze improvizirati i dodati nesto svoga. Ja osobno nikad ali bas nikad ne prevodim vijest od rijeci do rijeci, uvijek nesto svoga ubacim i izvucem nekakav zakljucak...
anton 1983 napisao:
Koji si ti cigan, sad se moram ponovno spajati u administraciju!

anton 1983 napisao:Spidonja, ja znam da je ljenoća pola zadravlja, ali moraš čitati textove koje ti ljudi (ne ja) šalju za sajt.
anton 1983 napisao:Nemože ti rečenica poćeti sa ALI

Vrati se na: Sve vezano uz rad foruma
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost