Mislio sam otvorriti jednu veliku temu samo za ideje o kadru sljedeće godine, ali eto, još nisam.

Murta napisao:Koliko ja znam, članovi foruma isto smiju otvarati teme.'![]()
Mislio sam otvorriti jednu veliku temu samo za ideje o kadru sljedeće godine, ali eto, još nisam.
vintage napisao:Zasto se ne otvori jedna tema o nasoj reprezentaciji u brazilu?

marac napisao:+ unutra odvojene teme o skupinama (gotovo sam siguran da bumo svi sve pratili)

Miki napisao:marac napisao:+ unutra odvojene teme o skupinama (gotovo sam siguran da bumo svi sve pratili)
Koje su satnice za odigravanje utakmica? Japan i Južna Koreja su bili mila majka u odnosu na Brazil što se termina tiče. Rano ujutru su bile utakmice, čini mi se oko 8-9h, a u Brazilu će biti nekad po noći ako se ne varam.
Murta napisao:Svima koji gledaju NBA ovo nije nikakav problem.

panda napisao:Miki napisao:Koje su satnice za odigravanje utakmica? Japan i Južna Koreja su bili mila majka u odnosu na Brazil što se termina tiče. Rano ujutru su bile utakmice, čini mi se oko 8-9h, a u Brazilu će biti nekad po noći ako se ne varam.
Ako se ne varam, tekme su ti u 17, 20, 23 i 1 ujutro.
u K.O. fazi se tekme igraju u 17 i 20, a finale se igra u 20h.
anton 1983 napisao:Miki nije ovo tema za to. Sad treba organizirati kak da izgleda onaj podforum pa dole seri
anton 1983 napisao:Pa prestat ću Miki. Koji si ti lik! Napiso sam to da prestanemo i da se skoncentriramo dole na pdoforum. to su informacije koje će ljudi znat. Evo ja sam si malo prije odredio tekme koje bum ziher u skupini pogledo, a ostatak je extra po pitanju ishoda i prolaska. pa trebam udarat.
Kak ćemo onda to. Sve skupine, sam Hrvatska. Dajet neke prijedloge za teme jer nas ziher ona skupina sa Grčkom neće interesirat i tak...

Vrati se na: Sve vezano uz rad foruma
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost