anton 1983 napisao:Kak je meni taj njegov post promako?
Ma bio je u jednoj temi od tekmi u kojoj i nismo briljirali, cudno zar ne?
anton 1983 napisao:Kak je meni taj njegov post promako?

LuctL napisao:@anton, i više nego zadovoljan sam odgovorom.
300-500, pa to i nije mala cifra, i zanima me, jeste li ikad išli "organizirano" na neke tekme, te koliko je put koštao. Mislim, ako se stavimo da bi mogli poć par puta (ovisno o finacijama članova) na neke domaće tekme ili neke europske a da su blizu.
Postoji li takva želja kod vas??

LuctL napisao:@anton, i više nego zadovoljan sam odgovorom.
300-500, pa to i nije mala cifra, i zanima me, jeste li ikad išli "organizirano" na neke tekme, te koliko je put koštao. Mislim, ako se stavimo da bi mogli poć par puta (ovisno o finacijama članova) na neke domaće tekme ili neke europske a da su blizu.
Postoji li takva želja kod vas??

CroCHEF napisao:E ovako.
Potaknut ekskluzvom s stranog Bayern foruma odlucio sam i ja probat kontaktirat Tymoschuka
Prvo cu probat twitter, ako to ne uspije onda ga idem dodati na faceu![]()
(On je 100% posto svaki vikend stavlja slike iz svlacione, busa i tako)
pa smislite neka pitanja ako uspijem da ga pitam

LuctL napisao:
@Anton, koliko te otprilike koštao put i sve to skupa. I, da čujem ostale, postoji li kakva šansa kod njih da se ograniziramo??
LuctL napisao:Huhuhu, mislim, ostajali bi jedan dan, na tekmi i nazad, tako sam zamišljao, a načuo sam da vlak do Muchena nije preskup. Jedino eto ta karta za tekmu, odoma hrana, a u švapskoj pive
LuctL napisao:Ne Ne, ujutro tamo i postoji opcija za spavanje u vlaku, ako ne stignemo na vlak doma, to znam iz prve ruke i taj je skuplji tipa 10ak eura ili tako neš.

anton 1983 napisao:Speedy, si ti sebi stavio da ti Pm iskoči u zasebnom prozoru?

Vrati se na: Sve vezano uz rad foruma
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost