Vijesti za site

Novi članovi, obavijesti administratora, prijedlozi...

Vijesti za site

PostPostao/la TulE » 03 svi 2010, 14:38

Ova tema je planirana da se udruže navijaci bayerna te da pomognu spidey-u oko vijesti za index page.
Kada se uporede ostale zajednice tu se vidi timski rad, ovdje to spidey cini sam.

Niko nije obavezan da to cini, jednostavno kada bi svako od pronasao i napisao neku vijest vezanu za Bayern (/mjesecno) ovaj community bi blistao.
TulE

Re: Obavijesti namjenjene za INDEX PAGE bayern-cro.com portala

PostPostao/la ankujund » 03 svi 2010, 18:29

index page se jednsotavno zove STRANICA a ovo forum hehehe :)

ima dosta ljudi sta znaju njemacki i sta lakocom prevode na hr al eto...il nemaju interesa il ne zele prevodit...nadam se da ce bit ekipe koja ce to ciniti i da cemo svakodnevno imati sta citati na stranici
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: Vijesti za site

PostPostao/la TulE » 03 svi 2010, 18:52

viewtopic.php?f=6&t=117&st=0&sk=t&sd=a&start=135#p16383
Ovaj post je me rastuzio :mrgreen:

+ ispod imate primjere kako sam ja napisao 2 post-a i na site-u su sada... pa eto ... toliko od mene.
Kada budem free opet cu.
TulE

PostPostao/la Speedy » 03 svi 2010, 18:54

Promjenio sam naziv teme jer je bio prekompliciran! :mrgreen:

Nista, iako po meni nema potrebe za ovom temom neka je. Znaci, ovdje ostavljajte vijesti koje mislite da bi se mogle objaviti na site-u.

Pravila znate, uz vijest ostaviti link i ne objavljuemo kopirane vijesti!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 04 svi 2010, 07:33

MSN speedy, MSN!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TulE » 04 svi 2010, 20:29

5 najboljih i Ivica Olić

Slika

Ugledni internet portal Goal.com objavio je 5 najboljih u sezoni koja je pri kraju.
Nabrajamo: Ivica Olić, Arjen Robben, Philip Lahm, Thomas Muller i Bastian Schweinsteiger.

Od svih posebno treba istaknuti Ivicu, mnogi tvrde da se dopinguje, neki ga smatraju poput mašine ali jedno je sigurno on je najbolji transfer ove sezone.
Postigao je veoma bitne golove koji su zadržali Luis van Gaal na klupi Bayern-a u trenutku krize.
Te je posebno bio impresivan u utakmici protiv Manchester United-a i Lyona gdje je postigao hat trick u polufinalu LIGE PRVAKA.
Nije ni čudo da ga je goal.com portal proglasio među najboljima.

Lahm: "On je vitalan igrač te je izvanredan radnik, tzv."pčela", prihvata odbiti da je lopta izgubljena".

Kada je trebao preći u Juventus uprava je ga kritikovala te govorila da je igrač koji ne može ni ući u prostorije Juventus-a.
U dogovoru sa Uli-em i Ivicinom ženom Ivica je prešao za 0€!!! 0€!!! Fantastičan transfer!

Olić daje 110 %, zasad je samo Lionel Messi u Ligi prvaka postigao više golova od njega.
Nije loše za igrača koji je došao bez odštete.

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_nje_news
by TulE
TulE

PostPostao/la TulE » 05 svi 2010, 13:13

Butt karta za WM

Slika

Trener njemačke reprezentacije Joachim Low trebao bi po navodu lista "Bild" Bayern-ovog trenutnog golmana Hans-Jorg Butt-a (slika gore) povesti u Afriku na WM.
Ovime bi Butt po drugi put bio treća zamjena na WM-u. 2002.godine je mjenjao Oliver Kahn-a i Jens Lehman-a.
U Bayernu je ove sezone fenomenalno branio te je zasluzio da dobije WM kartu. Za Luis van Gaal-a bio je opcija jedan pored Rensinga koji se nije proslavio ove sezone.

http://www.transfermarkt.de/de/wm-bunde ... 38760.html
Obradio: TuLE
TulE

PostPostao/la TulE » 05 svi 2010, 18:04

Al ove vijesti frcaju po facebook-u :mrgreen: Kad god udjem na FB naletim na neku vijest sa sajta. :mrgreen:
TulE

PostPostao/la TulE » 05 svi 2010, 19:45

Van Gaal i Mourinho, učitelj vs. učenik

Slika

Luis van Gaal poznaje Jose Mourinha za vrijeme karijere u Barceloni.
Za vrijeme dok je Mourinho bio učenik, a Luis van Gaal učitelj.
Luis van Gaal otkrio je mnoge talente poput Inieste koji je danas među najboljim igračima svijeta, te nastavlja tradiciju traganja talenata sada i u Bayern-u. Izdvojimo Diega Content-a, Mullera te mladog Badstuber-a.

U razgovoru za njemačke medije Van Gaal se osvrnuo na to vrijeme te izdvojio nekoliko riječi o ponašanju starog prijatelja u prošlosti i danas.

"Svoj je posao shvatio jako ozbiljno, bio je jako točan i donosio mi svoje analize kući. U to je vrijeme bio jako ponizan, lijepo je bilo asistirati njegovoj evoluciji, gledati ga kako malo-pomalo postaje ličnost", izjavio je Luis van Gaal.

Te je dodao da se on nikada ne bi ponio onako provokativno na Nou Camp (polufinale LIGE PRVAKA).
I Luis i Jose imaju šansu da osvoje trofej LIGE PRVAKA sa dva različita tima.
Nadajmo se da će ovog puta to biti Luis!

Puno sreće u Madridu!

http://www.index.hr/sport/clanak/van-ga ... 89775.aspx
TulE

PostPostao/la Speedy » 05 svi 2010, 20:04

Pohvale TulEu! Trud se cijeni! :bravo: Slobodno se mogu i ostali clanovi pridruziti i prevesti ili napisati pokoju vijest!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la TulE » 05 svi 2010, 20:59

Speedy napisao:Pohvale TulEu! Trud se cijeni! :bravo: Slobodno se mogu i ostali clanovi pridruziti i prevesti ili napisati pokoju vijest!

Ma nish to ja prevedem i napisem za 5 minuta. Kada bi se pridruzilo bar 10 korisnika sajt bi procvjetao :mrgreen:
Jel ti frka da na kraju samo dodas ko je obradio vijest
Npr.
Obradio/preveo: TuLE

Ev ti jos jedna:
Luca Toni: "Želim ostati u Romi"

Slika

Luca Toni (Slika gore) vidi svoju budućnost u AS Romi. Bayern ga je posudio do ljeta Romi zbog nesuglasica sa Louis van Gaal-om koji nije računao na njega u nastavku.
"Želim ovdje ostati i sa ovakvim dobrim timom iduće sezone igrati LIGU PRVAKA", izjavio je Luca koji je 2008. godine bio strijelac Bundeslige.
"Želim da zaigram i dobijem šansu još jednu sezonu u AS Romi, želim se dokazati kao igrač".
Luca se nada da će biti pozvan u reprezentaciju ako ostane u Romi.
"Znam da ovo ne zavisi od mene", izjavio je Luca te dodao,"klubovi se moraju dogovoriti oko mene".
Toni je u 14 utakmica Serie-A postigao 5 golova.

Trenutno Luca Toni igra veoma dobar nogomet što ide u korist Bayern-a.

http://www.transfermarkt.de/de/bayern-a ... 38672.html
TulE

PostPostao/la mladjo_dj » 05 svi 2010, 21:27

11 pobjednika Bundeslige

Slika
Kao sto svi vec dobro znamo Bayern i službeno u subotu postaje prvak Njemačke.
Cijeli tim, dakle može se već smatrati pobjednikom - čak i ako u predstojećem finalnim utakmicama (DFB kupa i Lige prvaka), momčad ne uspije upisati dvije jako važne pobijede. Naš primarni cilj za ovu sezonu bio je osvajnje Bundeslige što smo i ostvarili.

BILD.de je predstavio 11 pobjednika sezone 2009/10.

Christian Gross: Babbelov nasljednik učinio je VfB Stuttgart najboljom momčadi u drugom dijelu sezone, Stuttgart je imao u prosjeku 2,33 gola po utakmici

Uli Hoeneß: U prvoj godini kao predsjednik Bayerna (od 27.11.2009) Bayern je postao prvak, trostruki naslov je također vrlo blizu.

Kevin Kuranyi: Schalke je sa Bayernom do pretposljednji kola dijelio prvo mjesto na tablici. Kuranyi (18-gol ove sezone) ima četiri Top ponude iz Europe (neto plaću od 6.000.000 €). Najvažniji igrač Rudara ove sezone.

Louis van Gaal: Njegova prva sezona u Bayernu - ima priliku osvojiti trostruki naslov. U jeseni je bio pred otkazom, na kraju sezone ruši sve pred sobom. Bild je u nedjelju za njega rekao od "VAN Qual" do "VAN GENIAL"

Felix Magath: Odveo Schalke u prvoj godini pod njegovim vodstvom izravno u Ligu prvaka.

Stefan Kießling: Leverkusenov princ (21 gol u sezonu). Najbolji strijelac Bundeslige. Zabija iz svih pozicija. Pozvan u njemačku repku, zaslužio je takvu nagradu.

Thomas Müller: Od potpuno nepozntog klinca do standardnog prvotimca Bayerna (13 golova u sezoni, 10 asistencija). Oduševio naciju svojim prvim hat-trick protiv Bochuma (3-1) za naslov prvaka. Pozvan u JAR na svjetsko prvenstvo.
Mnogi ga smatraju novim Gerdom Mullerom.

Arjen Robben: Nizozemski dragulj! Nezaustavljivi Robben. U Bundesligi zabio 14 golova do sada, u DFB kup zabio pobjednički gol za finale protiv Schalkea u Liga prvaka zaustavio Lyon, Manchester United, Fiorentinu, Najbolji strijelac Bayerna trenutno

Jens Lehmann: Vrlo dobar na golu, zloglasan izvan terena (uključujući razne afere na terenu). Završava karijeru nakon više od 20 godina. Bundesliga zasigurno gubi jednu veliku ikonu, velikog vratara.

Jürgen Klopp: Doveo Dortmund u Europa kup. Klopp je vrlo dobar i karizmatičan trener.

Holger Badstube: Bayernovo dijete sa samo 20 godina ima priliku nastupati za Elf. Štoperski titan (1,90 m), pored Mullera drugo veliko otkriće van Gaal. Badstuber je izbivao samo sa jedne bundesligaške utakmice.

by: mladjo_dj

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... 09-10.html
Zadnja izmjena: mladjo_dj; 05 svi 2010, 23:02; ukupno mijenjano 1 put/a.
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 05 svi 2010, 22:59

Rummenigge: Van Gaal bolji od Hitzfelda

Slika

Predsjednik Bayerna Karl Heinz Rummenigge stavio je aktualnog trenera Louisa van Gaala iznad bivših trenera Ottmara Hitzfelda i Felixa Magatha.

"On je upravo ono što je Bayernu trebalo. Zadnjih 19 godina radim na izvršnoj funkciji u klubu. U sve to vrijeme nisam vidio nijednog trenera koji je imao tako profesionalan pristup u klubu", rekao je Rummenigge za 58-godišnjeg Nizozemca u "Sport Bildu".

Od 1991. kroz najbolji njemački klub prošla su uostalom trenerska imena poput Hitzfelda, Magatha, Giovannija Trapattonija, Otte Rehhagela i Franza Beckenbauera. Hitzfeld je 2001. osvojio Ligu Prvaka, dok je Magath dva puta zaredom osvajao dvostruku njemačku krunu.

Također, Bayernov kapetan Mark van Bommel vidi u van Gaalu ključ uspjeha. "Dužni smo da se treneru zahvalimo, što tako dobar nogomet igramo. On gotovo sve jasno vidi. Veliki je trener, a isto tako i osoba, koji ima sluha za svakoga", rekao je kapetan za svoga sunarodnjaka.

Čak i Hitzfeld hvali van Gaala u magazinu "Bunte" u visokom tonu: "On je napravio veliki posao. Napadački nogomet s ekstremnom točnošću u igri, pravo zadovoljstvo."

Član njemačke vrste Phillip Lahm vidi nadolazeću utakmicu s budućim drugoligašem Herthom kao pravu pripremu za predostojeća finala i poručuje da također želi uspjeh u Berlinu. "Želimo slaviti i u Berlinu".

Bavarce 15.5. čeka utakmica finala njemačkog kupa protiv Werder Bremena, dok 22. svibnja u Madridu imaju završnu utakmicu sezone protiv Intera u Ligi prvaka.

sport1.de
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 06 svi 2010, 07:53

Fakat ste me iznenadili decki! :bravo: Bilo je gust jutros se probuditi i vidjeti da te cekaju tri spremne vijesti za site! :smile10:

TulE napisao:Jel ti frka da na kraju samo dodas ko je obradio vijest
Npr.

Nikakva, pitanje i za druge clanove koji prevode, zelite li da se vasa imena nalaze na kraju clanka kao autora?

edit: postavio sam vas kao autore! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la mladjo_dj » 06 svi 2010, 08:18

Speedy napisao:Fakat ste me iznenadili decki! :bravo: Bilo je gust jutros se probuditi i vidjeti da te cekaju tri spremne vijesti za site! :smile10:

TulE napisao:Jel ti frka da na kraju samo dodas ko je obradio vijest
Npr.

Nikakva, pitanje i za druge clanove koji prevode, zelite li da se vasa imena nalaze na kraju clanka kao autora?

edit: postavio sam vas kao autore! :mig:

sto se mene tice bilo bi mi drago :bravo:
samo moj je problem taj sto neznam bas dobro njemacki ali nema veze potrudit cu se tjednom bar jednu vijest prevest
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Sljedeće

Vrati se na: Sve vezano uz rad foruma