Vijesti za site

Novi članovi, obavijesti administratora, prijedlozi...

Re: Vijesti za site

PostPostao/la Speedy » 16 pro 2011, 09:29

Samo polako Lahm, nemoj da mi "pregoris" u kratkom roku! :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Speedy » 16 pro 2011, 09:37

@ effe__sa

onaj tvoj tekst bi bilo najbolje objaviti veceras ili sutra ujutro i staviti neki naslov tipa "Pogled na prvi dio sezone"! Naravno tu se treba jos dodati i vecerasnja tekma s Kolnom, nista previse, jedna do dvije recenice!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la effe__sa » 16 pro 2011, 09:42

Speedy napisao:@ effe__sa

onaj tvoj tekst bi bilo najbolje objaviti veceras ili sutra ujutro i staviti neki naslov tipa "Pogled na prvi dio sezone"! Naravno tu se treba jos dodati i vecerasnja tekma s Kolnom, nista previse, jedna do dvije recenice!

Pa pošto ću utakmicu najvjerovatnije gledat kući, mogao bi onda nakon utakmice dodat te 2-3 rečenice i onda ti objavi tekst sutra ili kad tebi odgovara. Ja ću se potrudit da večeras to još malo dodam, ako ne onda bi najkasnije sutra ujutro to obavio.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 16 pro 2011, 15:42

Speedy napisao:Samo polako Lahm, nemoj da mi "pregoris" u kratkom roku! :mrgreen:

:mrgreen: Nemaš brige oko toga

Reakcije na ždrijeb

Jupp Heynckess : Basel se može proći. Ne smijemo zaboraviti da je ta momčad bila u jako teškoj skupini, te je izbacila Manchester United. Imaju jako talentirane igrače i odličnu publiku. A još imaju i iskustva u Euro cupovima

Franck Ribéry : Šteta što nismo dobili francusku ekipu. Basel je ok. Dokazali su šta momčad može, izbacivši Manchester United. Mi želimo proći dalje, i ako odigramo 100 %, uspjeti ćemo.

Phillip Lahm : Basel je momčad koju se može proći. Mi smo favoriti, ali opasna su momčad – vidjelo se to protiv Manchestera. I prije dvije godine kada smo igrali s njima, bilo je jako škakljivo. Sretan sam što ću vidjeti stare poznanike ( Trener: Heiko Vogel i Marco Streller )

Arjen Robben
: Spontano, radujemo se ždrijebu, ali trebamo biti oprezni. Manchester već zna kako je opasna ova momčad. Imamo puno samopouzdanja, i nadam se da ćemo proći dalje.

Thomas Müller: Sretan sam što ću ponovno vidjeti trenera Heikka Vogela, koij me trenirao u mlađim kategorijama. Želim mu puno uspjeha-ali tek nakon naših utakmica.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Speedy » 16 pro 2011, 19:46

Lahm, pohvale za trud ali inace ne objavljujemo reakcije poslije tekmi, takav je slucaj i s zdrijebom!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la The Scarface » 16 pro 2011, 20:12

Speedy napisao:Lahm, pohvale za trud ali inace ne objavljujemo reakcije poslije tekmi, takav je slucaj i s zdrijebom!

Ne idem inače na site ali mi nije jasno zašto ova vijest ne bi bila objavljena, pa i na FCB hompageu uvijek stave izjave poslije ždrijeba.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 16 pro 2011, 23:38

@Speedy
Doradio sam onaj post i mislim da je spreman za objavu :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 16 pro 2011, 23:40

effe__sa napisao:@Speedy
Doradio sam onaj post i mislim da je spreman za objavu :)

:bravo:

Svaka čast na trudu!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 18 pro 2011, 08:58

Effe, stavio sam ti tekst na site, sexualno si to odradio! :bravo:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la effe__sa » 18 pro 2011, 17:10

Speedy napisao:Effe, stavio sam ti tekst na site, sexualno si to odradio! :bravo:

Ma možda uskoro opet neki tekst bude ako nađem vremena i inspiracije naravnooo :) :) A hvala na pohvali ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 22 pro 2011, 12:33

Evo, i od mene (nakon dugo vremena :oops: ) vijest. ;)

Gazprom novi sponzor Bayerna ?

SZ javlja da Gazprom razmišlja, da bude sponzor Bayerna. Navodno je bio sastanak između predsjednika Gazproma i glavnih ljudi Bayerna ( Karl-Heinz Rummenige , Uli Hoeneß)

Gazprom je od 2007. glavni spoznor Schalkea. Njihov predsjednik Clemens Tönnies je produžio sa ugovor sa ruskim divom do 2017. godine.
Ruski div već je " uplatio " oko 100 milijuna eura Schalke-u.

Bude li od toga razgovora nešto konkretnije, točnije, bude li Gazprom sponzor Bayerna, možemo očekivati još veću konkurenciju u momčadi.

I na europskoj sceni, Bayern bi mogao dovući svjetske igrače, te bi se mogao upustiti u borbu sa klubovima, na kojima na su na čelu bogati Arapi.

Predsjednik kluba, Uli Hoeneß je izjavio da će za 5-6 godina, Allianz Arena biti otplačena, te da će Bayern imati 25-30 milijuna više za pojačanja.

Dodajmo i eventualno sponzorstvo Gazproma....možemo slobodno reći, kod Bayerna nema krize.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la effe__sa » 19 sij 2012, 11:29

Nove varnice oko Brenoa. Naime Brazilac je izostao sa treninga jer je prijavio da je gripozan, ali sve bi bilo ok da on nije otišao na tetoviranje. Da je Breno bio u jednom Tattoo klubu, potvrdio je vlasnik tog kluba i potvrdio je da mu je uradio tetovažu sa natpisom na portugalskom jeziku.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 07 vel 2012, 17:03

Par informacija o Shaqiriju:
Rođen 10. oktobra 1991. godine u mjestu Gjilan na Kosovu, a u ranom djetinjstvu već s roditeljima stigao u Basel.
Shaqiri ima fantastične fizičke predispozicije: 1.69 visok, 72 kg.
2010 i 2011 prvak Švicarske s Baselom, a 2010 s istim klubom i kup osvojio.
2011 postao vice-prvak Evrope s U-21 reprezentacijom Švicarske.
2010. godine s A reprezentacijom Švicarske bio učesnik SP u Južnoj Africi.
17 utakmica do sad za Švicarsku i 4 postignuta gola.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 20 ožu 2012, 15:49

Ova nam je tema zakazala.....Trebalo bi se ovo osvježit novim vijestima, tekstovima? Šta kažeš Speedy???
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 20 ožu 2012, 16:48

A sto ti zelis da kazem? Ono sto sam vec miljon puta ponovljao. :neee: Uostalom, prevodim samo one vaznije vijesti jer nemam vremena a niti volje da svaku glupost prevodim!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sve vezano uz rad foruma