Murta napisao:Nisi jedini kojem je to palo na pamet jer lik ima neku čudnu IP adresu, ali Luctl ne zna njemački.
Mozda zna onaj njegov pravnik.
Murta napisao:Nisi jedini kojem je to palo na pamet jer lik ima neku čudnu IP adresu, ali Luctl ne zna njemački.
Miki napisao:Murta napisao:Nisi jedini kojem je to palo na pamet jer lik ima neku čudnu IP adresu, ali Luctl ne zna njemački.
Mozda zna onaj njegov pravnik.
panda napisao:The Scarface napisao:Ovo netko kvalitetno trolla?
IP mu je fakat bio iz Švicarske. A mail od AOL-a. Može biti, ali ne znam, sumnjam![]()
Uglavnom, obrisao sam ga (na vlastiti zahtjev)
Ispali smo totalno asocijalni.
panda napisao:Ni ja ne znam ovak dobro pisati njemački jebote
ivan1990 napisao:Moje ime je Ivan dolazim iz Ogulina navijam za bayern aktivno pratim moj omiljeni klub a i ostale lige u svijetu nadam se ugodnom druzenju s vama a mozda i odemo na koju utakmicu u Munchen sto bi bilo ostvarenje mog zivotnog sna da i ja vidim Allianz Arenu!...Najdraži igrači thomas muller,david alaba,philipp lahm....![]()
Miki napisao:Svaki drugi član foruma se zove Ivan. Pa koliko vas to ima? Treba zabraniti upotrebu tog imena pri registraciji novih članova.
FCB_general napisao:Dobrodošao imenjačke!
Miki napisao:Svaki drugi član foruma se zove Ivan. Pa koliko vas to ima? Treba zabraniti upotrebu tog imena pri registraciji novih članova.
Šta se buniš?Najbolje ime u svemiru.
Vrati se na: Sve vezano uz rad foruma
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost