Gašenje site-a i foruma

Novi članovi, obavijesti administratora, prijedlozi...

Gašenje site-a i foruma

PostPostao/la Speedy » 20 sij 2009, 05:41

Obavjestavam Vas sve da bi moglo lagano doci do onog sto osobno nisam htio a to je do gasenja kako site-a tako i ovog foruma. U zadnje vrijeme podosta sam razmisljao o svemu vezano uz site i forum te sam dosao do zakljucka da nema vise smisla nastavljati i ovim "projektom" ako se on mogao tako i nazvati. Razlozi? Uff, mogao bi ih poceti nabrajati i mislim da ne bih zavrsio do sutra.

Kako ste i sami uocili, mislim na one koji posjecuju site da vec dosta dugo nije azurirana neka nova vijest. Razlog tome je taj sto sam izgubio volju te nemam s kim ozbiljno raditi a jedan covjek ne moze tako nesto drzati na nogama.

Ipak sam ocekivao da ce nekim clanovima stati kako do site-a tako i do foruma ali ipak sam se prevario. Jedan od najvecih razloga zasto sam se odlucio na ovaj potez je taj sto jednostavno nemam potrebnu "ekipu" da bi uspjeli izgurati ovaj "projekt". Malo sam zagledao ostale nase stranice posvecene određenim klubovima i kada sam vidio kako to kod njih sve funkcionira ostao sam impresioniran.

Evo npr. necu imenovati site ali kada sam vidio da samo na site-u radi nekih 15-tak ljudi i svakodnevno brine o njemu ostao sam zaprepasten. Naravno, onda sam se upitao dali ovo ima ikakvog smisla i dosao sam do zakljucka da nazalost nema.

Uglavnom, izvjestavati cu vas ako bude kakvih promjena.

Vas administrator
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

Re: Gašenje site-a i foruma

PostPostao/la anton 1983 » 20 sij 2009, 13:42

neznam kaj da ti velim prika. U potpunosti te razumijem... :bravo:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 20 sij 2009, 14:11

Hm, ne znam baš, ja se ne slažem. Prihvaćam djelomičnu odgovornost za ovakvo stanje zbog neispunjavanja obveza što se tiče pisanja vijesti, no ja nisam sebe primarno zamislio kao glavnog i odgovornog za vijesti, nego samo kao osobu koja će pisati vijesti kad za to imadne vremena i volje, a to može biti 7 puta sedmično, ili manje. Naravno, zbog nekih privatnih obaveza i mnoštva problema nisam bio u stanju ispuniti ni neku minimalnu normu vijesti. No, uprkos tome, očekujem i od ostalih admina i moderatora da se uključe u rad sajta, a isto tako smatram da i nema smisla pisati vijesti i redovno aktualizirati stranicu kad na forumu piše češće nas 4-5.

Dakle, da sumiram. Ni u kom slučaju nisam za zatvaranje stranice. Samo mislim kada bismo svi zajedno preuzeli dio odgovornosti, išlo bi puno lakše i bolje.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 20 sij 2009, 14:52

@Haris

Nemas se ti sto ustrucavati u vezi svega, ja sam samo opcenito napisao o svemu, dao sam svoje nekakvo glediste na cijelu situaciju. Tako da se ne bi trebao osjecati odgovornim za sve ovo sto se događa! Ti si jedan od rijetkih koji se trudio i na tom sam ti zahvalan! :bravo:

Uglavnom kako hocete, izrazite svoje misljenje o svemu ovome i onda cemo vidjeti sto dalje. Ne treba brzati s nekim odlukama.

Ako zelite mozemo otvoriti anketu u ovoj temi pa mozete i glasati, ako ste za obratite se antonu, scarfaceu ili meni...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 21 sij 2009, 09:23

Najgora stvar u svemu ovom je kaj nas je 5 aktivnih i onda ispada da se sve radi samo za nas 5, a to nema smisla.

Ili nema navijača Bayerna u HR ili navijači bayerna nemaju vremena niti volje za forume.

Al mislim da treba pričekat ako se može do kraja ove sezone, jer sada nema tekmi pa ljudi niti nemaju potrebe da dolaze na forum a ako rezultati budu štimali i ak uspijemo nekaj napravit u LP, možda se situacija promjeni.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 21 sij 2009, 09:35

anton 1983 napisao:Ili nema navijača Bayerna u HR ili navijači bayerna nemaju vremena niti volje za forume.

E vidis o tome sam ja dosta razmisljao, Međutim ne mogu vijerovati da nema navijaca Bayerna u HR. Trenutno nas ima 40-tak a najgora stvar sto je pola clanova neaktivno, nekih 20-tak clanova poslije registracije vise nisu ni dosli na forum a kamoli napisali post. To je najveci problem sto se tice foruma. Sta ce nam clanovi ako ne zele pisati? :roll:

anton 1983 napisao:Al mislim da treba pričekat ako se može do kraja ove sezone, jer sada nema tekmi pa ljudi niti nemaju potrebe da dolaze na forum a ako rezultati budu štimali i ak uspijemo nekaj napravit u LP, možda se situacija promjeni.

To nije problem, domena nam istjece tek u 9 mjesecu tako da bar tu nema problema.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la The Scarface » 22 sij 2009, 00:42

Heh i ja kao moderator bi trebao bit malo aktivniji, ali jednostavno neam volje kad vidim da nas ima 5 aktivnih. Jebote premalo nas je i zbog toga ne nastaju nikakve rasprave i diskusije i zbog toga forum propada. Bilo je zabavno kad su se Franck i Anton klali, a sad se sve svodi na post o tome šta Blod kaže i komentar na to. Jednostavno ima premalo forumaša i premalo akcije. To je bar moje mišljenje.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Kobass » 22 sij 2009, 23:37

Da istina je, nije izgleda baš zahvalno kada se trudiš za ovako nešto i očekuješ nešto više od toga, a na kraju se ipak razočaraš. Meni je cijeli ovaj site odličan i bilo bi šteta da propadne, ali ni meni se ne bi dalo to držati za malen broj ljudi :mig: . Ja eto nisam baš nešto aktivan i ne mogu pratiti sve jer eto jbg imam tempo života kakav imam, inače bi volio sudjelovati više jer još nisam naletio na ovakve navijače Bayerna :zivio: . Što se toga isto tiče, navijača Bayerna u HR ima jako jako malo i to je istina. Može se povećati nakon LP kao što je rečeno, ali - kakvi su to navijači? :|
Ljudi napravite što se mora, ali ja ne bi volio da propadne :naprijed:
Kobass

PostPostao/la Murta » 23 sij 2009, 11:16

Ja sam se odlučio aktivirat kao član jer ne želim da ovaj forum propadne :navijac:
Kobass napisao:Može se povećati nakon LP kao što je rečeno, ali - kakvi su to navijači? :|

Ma to ti je tak, do prije par godina svi su po Chelseaju pljuvali, sad se svi klanjaju, tako će bit
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 23 sij 2009, 12:38

Ovak - ideja i predlog.

obriso sam neke članove sa foruma za koje smatram da tu uopće nebi trebali biti, ko su oni sad nije bitno.

Ovak - da bi se morti aktivirali ovi neaktivni članovi trebalo bi im poslat emailove tipa, dođite komentirat bla bla bla, tipa informativni mail da ih naživciramo ak niš drugo pa ak oće dođe, ak ne i njih zbrisat....

kaj velite?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 23 sij 2009, 13:31

Slazem se s prijedlogom antuana, ovako, svaki novi clan foruma ako ne bude aktivan, odnosno ne bude imao niti jedan post bit ce obrisan. Naravno, ne odmah, dati cemo mu određeno vrijeme pa nek vidi dali zeli biti dio ovoga ili ne.

Uglavnom, bit svega je NE TREBAJU NAM NEAKTIVNI CLANOVI!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Francky boy » 23 sij 2009, 14:37

Pošteno!
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 23 sij 2009, 14:41

E sad, trebaju nam pametni prijedlozi za Email. Da morti aktiviramo neke od ovih postojećih članova.

Jel ima ko kakav prijedlog?

E da i pitanje za Speedya: Dal moremo taj Email slat a da bude poslan putem foruma pa da kao dobe od foruma Mail a ne recimo od mene?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 23 sij 2009, 14:51

anton 1983 napisao:E da i pitanje za Speedya: Dal moremo taj Email slat a da bude poslan putem foruma pa da kao dobe od foruma Mail a ne recimo od mene?

Za to nisam siguran, moram vidjeti. Uglavnom, mozemo svakom neaktivnom clanu poslati privatnu poruku, jer ce nakon nje odmah dobiti na mail obavijest da je primio PM s naseg foruma i tako cemo ga privuci ili jednostavno mogu ja svakom poslati mail preko naseg sluzbenog kontakta od portala.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 23 sij 2009, 17:51

Pozzz, svima.

Evo nakon dosta čekanja, slijedeći tjedan vrača se naš Bayern u akciju. U utorak igramo protiv VFB Stuttgarta u kupu, a u petak već protiv HSV-a.

Alo vas zanimaju vjesti i komentari drugih navijača Bayerna sa ovih prostora, dođite na forum i komentirajte sa nama.

S poštovanjem vaši administratori,

anton 1983, speedy.

Kaj velite, bi još kaj dodali?

Još recimo moremo stavit moguću postavu, al neznam dal to ima smisla?
anton 1983
Uli Hoeneß

Sljedeće

Vrati se na: Sve vezano uz rad foruma