Razvoj, stagnacija, PROPALILA-PROP

Novi članovi, obavijesti administratora, prijedlozi...

Razvoj, stagnacija, PROPALILA-PROP

PostPostao/la anton 1983 » 29 lis 2012, 17:25

Ne znam točno o ćemu ćemo ovdje raspravljati, no ja bum vam sada reako nešto što vidim i što mi je žao što se dogodilo.

U početku se delalo na sajtu!

Haris i Speedy su brinuli o tehničkim stvarim uz naravno, pisali su i neke prevode, pa im se kasnije priključio i ankujund.

Ta tri člana bila su svojevremeno jako aktivni na forumu i bili su bitni članovi foruma.

Danas Harisa maltene više nema, ankujunda nema uoće, a naš Speedy se umorio, pa čak više i utakmice ne gleda! :(

Sajt? Prošlo svršeno vrijeme....Ja se neki puta uzjebem, ali vidim da je to uzalud...

doro kao takav nam je isto propao. U zadnje vrijeme ga viđamo sve manje i radi ono za što smo mislili da je nemoguće - PIŠE JOŠ KRAĆE POSTOVE! :lol:

Moramo napisati i jednu pohvalu - nele se ipak usavršio i postao uvaženi član foruma. Ipak smo ga uspjeli odgojiti i staviti na pravi put :mrgreen:

U ovoj truloj državi FCBM@aniac se uspije zaposliti i prestane biti redovan član ovog foruma! Pa di to ima? :neee: Mislim pazi bezobrazluka, DOBI POSAO!!! :sick:

effe_sa nam je postao, nekako, sve manje aktivan, nekako kao da mu fale oni koji se sa njim ne slažu, a najviše ga muči to što se meni neda njemu više kontrirati! :mudrac:

Lizarazu- neznam brijem da se oženio, ali neće reč cigan! :mrgreen: I on je ovdje više kao posjetioc a ne kao forumaš!

Možda, ma kaj možda, najveći gubitak ovog foruma bio je i ostao naš bavarac! Kad se samo sjetim načina kako je pisao! :smajl007:

Effenberg 23 - e za njega znam da se oženio. Znate što onda slijedi! :mrgreen: Lik nam je jedan od boljih forumaša, danas ga više nema..

Franck boy- iako smo ga smatrali mutavim opet napisao je svojih 1000 postova i sigurno nije na odmet čuti mišljenje čovjeka, koji "drugačije misli" - di je on? Nema ga više...

Axe - niti približno aktivan kao i prije...Više niti ne znam ko je on uopće bio niti kakva je mišljenja imo? Dođe lik tu i tamo, ali sve je to ništa prema onome kako je prije bio aktivan. pogotovo kad se uzme u obzir koliko dugo je član ovdje...

In memory - možemo ga voljeti ili mrziti, no na kraju svega fali....

Katsche - nikada puno nije pisao, dobio sina i ode on ća! :mrgreen:

I_Love_Bayern- također nestao beztraga...

Werder 13 - ne znam, svaki kontakt sam sa njim izgubio...

Steffan Feenberg, Mačak, Mrš - svi oni nestali i povratka nema...

Ne znam dal koga još treba pribrojiti---

Samo da vam kažem da su svi ti članovi još uvijek na našem "jadnom popisu" od 75 članova. Kada njih oduzmemo dođemo do broja - pa da zaokružimo na nekih 60. ljude tipa Hantraga, Elber itd neću niti nabrajati i onda kad još oduzmem ove ispod 100 postova, koliko nas je preostalo :(

Bilo je lepo, zaletili smo se i onda je došao pad...A taj pad nažalos uslijedio je u najvećem piku i exploziji ovog foruma, a to je bilo pretprošle godine u mjesecu Maju, kada sam ja otišao na more. Sječate se da jedno mejsec dana nisam imao net...Nekako je moj entuzijazam o proširenju foruma i dovođenju članova splasnuo, vi se niste trgnuli i danas nažalost smo u recesiji...

nemremo se nadati boljim vremenima, nego moramo dati sve od sebe da se to dogodi.

Ja imam jedan prijedlog, no pričekat ću malo da ga iznesem, jer me baš zanima dal će ko išta ovdje napisati..

I da OČU DA POKRENEMO RAZVOJ FORUMA I DA PRESTANEMO BIT PESIMISTIČNI I DA DOVEDEMO TE LJUDE OVDJE; DA IH ZADRŽIMO; DA IH AKTIVIRAMO I DA IH TJERAMO DA PIŠU!!!!

AUF GEHTS BAYERN CRO!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: Razvoj, stagnacija, PROPALILA-PROP

PostPostao/la cruz » 29 lis 2012, 17:45

mislim da je najnormalinija pojava da netko bude aktivan godinama, i odjednom nestane, tako je u svim stvarima u životu, a kamoli na ovako nečemu.

ali takve ne treba silit, oni se svakako povremeno pojave, pa opet nestanu

važno je regrutirati nove članove. jer nemoguće je da svi "znamo" za toliko FCB navijača u svom okruženju a da nitko ne želi diskutirati u slobodno vrijeme..

dakle, slažem se da treba - ne nagoniti ljude ovamo,
nego treba im jednostavno dati do znanja da postoji forum posvećen Bayernu na domaćem jeziku!

druga stvar, koju sam već spomenuo jednom,
naš prosjek godina je ovdje(mislim) dosta viši nego na drugim forumima koji su masovniji.
nedavno sam se vratio na međunarodni FCB forum i postao tjedan dana, ali nema tu da valja diskusije niti nekih svađa, jezik je mnogima barijera, drugi si praxaju engleski, a treći su 13-14 godina mladi tako da i ne obraćaš pažnju na njihove postove... tako da sam odustao.

treba dopetljati DJECU, koja imaju vremena!

na ovom forumu pola ljudi je zaposleno ili oženjeno... studenata i srednjoškolaca sve manje.

znači mnogi nemamo vremena. (ja imam zahvaljujući uvjetima na poslu, ali su rijetki takvi)

jer kada se započne rasprava ti se moraš dnevno 5 puta pojaviti na forum da dobiješ svoju raspravu 8-)

ako želimo kvantitetu, ciljajmo na mlađariju, srednjoškolce!

i stalno nekoga pozivati, neka od 20 spamova ispane 1 pravi član - dosta... ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 29 lis 2012, 17:54

Isto tako treba reči da nas je i sam naš Bayern u svemu tome sjebo!

Da počnem nekim redom ali ne kronološki :mrgreen:

Prvo smo imali trulu momčad, pa smo počeli kupovati, Robbena , Ribery itd...

Onda smo imali problem sa golmanom. Neki su bili kontra Neurea, neki za. No Neuer je sad tu i više nepostoji razlog da se o njemu diskutira. Znači pozicija golmana je rješena.

onda smo imali problem sa lijevim bekom i sada smo to rješili sa Alabom i više se nemoramo brinuti o novom slučaju Contrao, pa Gloryhunteri tu nemaju kaj srat.

BadGnjili se razvio i znamo da je dobar štoper - neki morti sumnjaju no nekako znaju da nemremo dobiti boljeg...

Sad morti još postoji šansa da se poderemo kod drugo štopera jer Hummels i Howedes još nisu naši, no Boateng i Dante nisu dovoljno gnjili da im preveč seremo i da stavimo nad njima upitnike...

O Lahmu nemamo kaj reč i obrana je takoreči perfektna :mrgreen:

Sa Martinezom smo sredili vezni red, sve prepunjeno, imamo krila i zamjene za krila i još uz to nije da nam je najbolje krilo Altintop pa da moremo uliju srat! :mrgreen: čak i sada imamo i Gomeza i Manđu, pa Pizara.

Nismo više ni škrti...Sve je nekako idealno i jednostavno nemamo previše prostora za raspravu.

A kada spušimo tekmu niko ne zna o čem točno treba srat i kako da se podjelimo na dvije strane kako bi došlo do neke rasprave na forumu!!!!

Treba se nešto jako loše ponovo u Bayernu početi događati kako bi forum procvjetao...

A i nekako sam dobio dojam da je na sve nas prošla sezona JAKO UTJECALA i da smo nakon toga svi izgubili jedan dio NEČEG, kada je u pitanju pisanje na forumu i navijanje za BAyerna...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 29 lis 2012, 17:59

samo polako brate, vidit ćeš rasprave u Rückrunde, kada dođe ozbiljni dio sezone.
pa sad će uskoro objaviti šta se planira sa Heynckesom
pa će ispasti neko novo ime kao ozbiljno pojačanje
glad za LP i BL će se pojaviti što će izazvat raspravu.

neuspjesi dovode da neki članovi namjerno pišu radikalne stvari (poput sada LuctL o 3-5-2 i riberyu) samo kako bi izazvali diskusiju

samo laganini, sve ima svoje ups and downs..
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 29 lis 2012, 18:00

Jednu stvar ja znam - forumi su najaktivniji kad se "svijet raspada", a najamanje su aktivni kad je sve idealno - neki su mi se čudili kad to tvrdim no to je tako. Tako je uvijek bilo ovdje, kao što je tako uvijek bilo na TM de...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 29 lis 2012, 18:16

bavarčev upis 9.11. 2008! Jebote prije 4 godine!!!!!!!!!!!!!!! :shock:

bavarac napisao:mislim da je najveći problem u tome što je većina prijavljenih do sada "djeca" npr. 15-18god i da jednostavno nisu ili dovoljno zreli....

dakle boje se reći svoje mišljenje ,jer misle da će ispasti smješni da ne kažem "glupi" pa se zato ne usuđuju napisat što misle iako mi to nije jasno jel nitko nezna tko,si,što si, ni odakle si,koliko si star ako to sam ne napišeš :roll: ...dakle to je po meni glavni razlog..a osim toga ovo je forum za sve navijače Bayerna bez obzira na godine,nacionalnost ili razmišljanja...dakle samo hrabro i vidjet ćete da nemožete pogriješit... :navijac: :cool:

pogle si mene s ovim smajlićima kako baratam ko da imam 17 ,a ne 27 godina...

:avogp1: :yeee: :prvi: :cool: :navijac: :fcb: :naprijed: :logo: :zivio: :yes: :prvi: :avogp1: :naprijed: :zivio: :navijac: :cool: :fcb:

ili nemaju dovoljno slobodnog vremena,više obaveza ili jednostavno ne navijaju za Bayern što nikako nije istina jer na drugim forumima ih ima , a nisu "sramežljivi" u pisanju...dakle istina je negdje između...mislim da bi bio dobar korak da se pooštre kazne (banovi) zbog omaložavanja i vrijeđanja nekok člana foruma i da bi im to dalo više samopouzdanja...drugim članovima...

evo recimo mogao bih ja danima visit ovdje i razglabat o svakom igraču,tekmi,treneru kako sadašnjem tako i o povijesti Bayerna i nabijat postove ,ali kad za to nemam s kim ili se svi boje prvi napisat nešto o tome zbog neznam čega... :roll: ..a da komuniciram u monologu toliko još nisam "zagorio" :hehe: :hehe: :hehe: ...

:mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 29 lis 2012, 18:21

I am back
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Murta » 29 lis 2012, 18:40

cruz napisao:na ovom forumu pola ljudi je zaposleno ili oženjeno... studenata i srednjoškolaca sve manje.

ako želimo kvantitetu, ciljajmo na mlađariju, srednjoškolce!

Među mojim vršnjacima ima jako malo navijača Bayerna. Većina ljudi koje ja znam, a da gaje simpatije prema Bayernu ili je to rezultat moje propagande ili su oni bivši ratni emigranti u Njemačku.
To bi se trebalo promijeniti kod ovih mlađih. Njih bi trebalo biti dosta jer oni odrastaju s velikim Bayernom.

Ne sviđa mi se da općenito pada zaluđenost sportom. Ne sportskim uspjesima (iako se tu isto osjeća), nego samim vsakodnevnim praćenjem sporta. I to svim sportovima, bilo nogometom, rukometom, košarkom, vaterpolom, pa i hokejom. Kao da je svima dosta svega. Ne mogu reći da nisam iznerviran time.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la TiLe » 29 lis 2012, 18:47

Murta napisao:Među mojim vršnjacima ima jako malo navijača Bayerna. Većina ljudi koje ja znam, a da gaje simpatije prema Bayernu ili je to rezultat moje propagande ili su oni bivši ratni emigranti u Njemačku.
To bi se trebalo promijeniti kod ovih mlađih. Njih bi trebalo biti dosta jer oni odrastaju s velikim Bayernom.

teško ćeš naći nekog mlađeg a da za bayern navija. bez obzira na to što odrastaju u eri "velikog" i atraktivnog bayerna.
oni znaju sam za englesku i španjolsku ligu i navijaju isključivo za chelsea i uefalonu.
na bayern još uvijek gledaju kao na neki tamo nebitni klub.
znam pošto često čitam komentare po raznim portalima pa se uvijek iznova iznenadim glupostima koje ta djeca pišu.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 29 lis 2012, 18:51

TiLe napisao:
teško ćeš naći nekog mlađeg a da za bayern navija. bez obzira na to što odrastaju u eri "velikog" i atraktivnog bayerna.
oni znaju sam za englesku i španjolsku ligu i navijaju isključivo za chelsea i uefalonu.
na bayern još uvijek gledaju kao na neki tamo nebitni klub.
znam pošto često čitam komentare po raznim portalima pa se uvijek iznova iznenadim glupostima koje ta djeca pišu.

A kako smo tebe našli? :mrgreen:

Da li ti znaš nekog koga bi se možda isplatilo ovdje pozvati?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TiLe » 29 lis 2012, 19:00

anton 1983 napisao:A kako smo tebe našli? :mrgreen:

Da li ti znaš nekog koga bi se možda isplatilo ovdje pozvati?

nisam ja baš toliko mlad :lol:
znam dosta ljudi iz moje generacije koji su veliki fanovi bayerna.
pokušao sam već pozvat par ljudi, al nitko nije bio pretjerano zainteresiran za forum.
angažirat ću se opet pa ako uspijem barem jednog nagovoriti bit će dobro :)
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 29 lis 2012, 20:04

kod mene u Varaždinu i našoj županiji ima dost Bavaraca, jer dost ljudi rade u Munchenu i zato navijaju i cijene Bayern - što je normalno. među vršnjacima ima Bavaraca, evo u moj kraju ih ima oko 5-6 al da ga jebeš to su likovi koji nisu za forum i komp, već ono klasika - bumo u birtiji pogledali Bayern, pa onda malo spika kak smo jaki, ko igra, kak i gra i to je sve. nagovaram ih al nema šanse - i ak bi došli bili bi neaktivni.
a što se tiče klinaca - ajde malo smo se pomaknuli, ima par dječaka koji sanjaju uz Ronalada i Messija da su Ribery, i ima Bavarskih dresova, al daleko smo od : Reala, Barce, Chelsee, Uniteda i Milana po tom pitanju. jbg al tako je. al moram priznat da naša županija i kraj "diše" od stranih klubova za Bayern, isključivo zbog srednje i starije generacije koji rade u Munchenu..
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 29 lis 2012, 20:36

Najjebeniji je početak.

Prvi put kad se registruješ drago ti, i misliš "evo tu sam", ali vremena i vremena prođe dok ti ne dođeš drugi put, pa treći, pa čak i četvrti. E kad se uhodaš u logiranje malo češće, onda se počne i pisati, ali isto kao i registrovanje. Napišeš jedan post, a dok napiše drugi, zaboraviš ko je upšte taj član. I sve tako pomalo... dok ne postane aktivan (ako postane).

Pogledajte kada sam se ja registrovao: 02 Jun 2009, 16:31

E tad sam ulazio jednom mjesečno možda, a danas uđem po par desetina puta. Ne pamtim post koji nisam pročitao, bez obrzira na temu. Ali to je baš zbog tog vremena koje sam proveo ovdje.

Samo treba pročepiti na početku.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la effe__sa » 30 lis 2012, 22:16

Jesmo se neki umorili, uspavali, ulijenili ili smo zauzeti, ali site neće propast, forum neće propast, to nećemo dozvolit.
Kod mene je takva situacija da više slabo ili skoro nikako ne mogu pisat postove tokom dana radnim danom, znači radnim danom obično naletim tu navečer, onda vikendom naravno više se mogu vrtit po forumu. Jedan je period bio kad sam bio slobodniji, ali pošto je sad posao s fiksnim radnim vremenom opet, onda je situacija drugačija.
Naravno onda u ovom vremenu kući čovjek se ili posveti nekim drugim stvarima, relaksaciji :D ili slično i tako opadne aktivnost ovde. Ali opet sam tu prisutan, prilično.....

Inače treba krenut s nekim stvarima kako bi se site, forum digli opet na noge, pa tako kontam od narednog vikenda pisati osvrte na svako kolo Bundeslige koje se može objavit na site. Naravno onda ga samo neko od admina tamo postavi. Onda ćemo pokušati napraviti nešto da još neko napiše po neki tekst i to od onih koji nisu pisali. Murta i Anton su to naravno činili, a dobro bi bilo bar neko još nešto tako da učini. Ja bi barem to vikendom bio redovan, odmah nakon kola osvrt na kolo sa posebnom pažnjom na utakmicu Bayerna. Tekstovi na siteu mogu privući članove, nekako kroz tekstove ih treba aktivirat. Onda i ovde ćemo vidjet da teme učinimo zanimljivijim, eventualno možda s nekim temama sedmice uz anketu ili slično.....Tako da bi opet moglo sve živnut... :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Axe » 30 lis 2012, 22:25

Ja sam dosta cesto online, bilo to na drustvenoj mrezi bilo na raznoraznim forumima, ali volja za pisanjem po forumima je sve manja a razlog ni ja sam ne znam?
Mozda sam se zasitio, mozda nemam nekih ideja ili mozda nesto trece, ko ce ga znati.
Uglavnom sam tu ali ako od mene bude zavisio ostanak foruma ja cu se aktivirati sto je vise moguce. :D

Ustvari, evo od veceras cu pokusati biti malo vise aktivniji, nadam se da necu izraditi. 8-)
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Sljedeće

Vrati se na: Sve vezano uz rad foruma