U početku se delalo na sajtu!
Haris i Speedy su brinuli o tehničkim stvarim uz naravno, pisali su i neke prevode, pa im se kasnije priključio i ankujund.
Ta tri člana bila su svojevremeno jako aktivni na forumu i bili su bitni članovi foruma.
Danas Harisa maltene više nema, ankujunda nema uoće, a naš Speedy se umorio, pa čak više i utakmice ne gleda!

Sajt? Prošlo svršeno vrijeme....Ja se neki puta uzjebem, ali vidim da je to uzalud...
doro kao takav nam je isto propao. U zadnje vrijeme ga viđamo sve manje i radi ono za što smo mislili da je nemoguće - PIŠE JOŠ KRAĆE POSTOVE!

Moramo napisati i jednu pohvalu - nele se ipak usavršio i postao uvaženi član foruma. Ipak smo ga uspjeli odgojiti i staviti na pravi put

U ovoj truloj državi FCBM@aniac se uspije zaposliti i prestane biti redovan član ovog foruma! Pa di to ima?

effe_sa nam je postao, nekako, sve manje aktivan, nekako kao da mu fale oni koji se sa njim ne slažu, a najviše ga muči to što se meni neda njemu više kontrirati!

Lizarazu- neznam brijem da se oženio, ali neće reč cigan!

Možda, ma kaj možda, najveći gubitak ovog foruma bio je i ostao naš bavarac! Kad se samo sjetim načina kako je pisao!

Effenberg 23 - e za njega znam da se oženio. Znate što onda slijedi!

Franck boy- iako smo ga smatrali mutavim opet napisao je svojih 1000 postova i sigurno nije na odmet čuti mišljenje čovjeka, koji "drugačije misli" - di je on? Nema ga više...
Axe - niti približno aktivan kao i prije...Više niti ne znam ko je on uopće bio niti kakva je mišljenja imo? Dođe lik tu i tamo, ali sve je to ništa prema onome kako je prije bio aktivan. pogotovo kad se uzme u obzir koliko dugo je član ovdje...
In memory - možemo ga voljeti ili mrziti, no na kraju svega fali....
Katsche - nikada puno nije pisao, dobio sina i ode on ća!

I_Love_Bayern- također nestao beztraga...
Werder 13 - ne znam, svaki kontakt sam sa njim izgubio...
Steffan Feenberg, Mačak, Mrš - svi oni nestali i povratka nema...
Ne znam dal koga još treba pribrojiti---
Samo da vam kažem da su svi ti članovi još uvijek na našem "jadnom popisu" od 75 članova. Kada njih oduzmemo dođemo do broja - pa da zaokružimo na nekih 60. ljude tipa Hantraga, Elber itd neću niti nabrajati i onda kad još oduzmem ove ispod 100 postova, koliko nas je preostalo

Bilo je lepo, zaletili smo se i onda je došao pad...A taj pad nažalos uslijedio je u najvećem piku i exploziji ovog foruma, a to je bilo pretprošle godine u mjesecu Maju, kada sam ja otišao na more. Sječate se da jedno mejsec dana nisam imao net...Nekako je moj entuzijazam o proširenju foruma i dovođenju članova splasnuo, vi se niste trgnuli i danas nažalost smo u recesiji...
nemremo se nadati boljim vremenima, nego moramo dati sve od sebe da se to dogodi.
Ja imam jedan prijedlog, no pričekat ću malo da ga iznesem, jer me baš zanima dal će ko išta ovdje napisati..
I da OČU DA POKRENEMO RAZVOJ FORUMA I DA PRESTANEMO BIT PESIMISTIČNI I DA DOVEDEMO TE LJUDE OVDJE; DA IH ZADRŽIMO; DA IH AKTIVIRAMO I DA IH TJERAMO DA PIŠU!!!!
AUF GEHTS BAYERN CRO!!!