(23/11/2010) AS Roma - FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (23/11/2010) AS Roma - FC Bayern München

PostPostao/la Red passion » 23 stu 2010, 22:59

mladjo_dj napisao:
FCB_general napisao:Najveće sranje koje sam mogao vidjeti. Svi su rekli da je jedan novi stoper i lijevi obramebeni ljetos bio obavezan, ali ništa od toga... Za ovog lijevog se može preživjeti, ali stoper nikako... Nakon ovakve utakmice čim prije gurnuti Badstubera i Brena na stopere jer ovu dvojicu gledati je poniženje i ismijavanje za klub poput Bayerna. Thomas Kraft je budućnost kluba, ali trebalo ga definitivno gurnuti u Stuttgart ili neku momčad kojoj treba vratar kako bi kroz cijelu sezonu mogao dati jasnu sliku o sebi. Kroz par utakmica u njemu sam vidio da posjeduje velik potencijal te da jako ozbiljan pristup ima. Može li on dobiti šansu, to čisto sumnjam...

i pogledajte sad koje se sranje sprema mi imamo takav talenat na klupi kojem stvarno svaka cast one danasnje dvije obrane su mu bile fenomenalne podsjetio me na Kahna, a jos vise na Neurea, i sad se dogada tako sranje da nas prvi golman odlazi u mirovinu i mi cemo navjerojatnije dati pun kuraca para za nekog Neuera ili Adlera, a samo da smo Krafta to sto ti kazes posudili negdje imali bi navjerojatnije golmana dostojnog Bayerna
S druge strane ako Kraft postane prvi golman opet ce biti sranja i proljeva jer decko nije skupio iskustva.

Kriva karta se najvjerovatnije igrala, klub na to nije mislio ili očito pomislio da bi njega valjalo instalirati u budućnosti, a čak je klub doveo i Rouvena Sattelmaiera(sada vidno samo za 3. ligu). Dečko je mlad vratar, ali on neće moći s 21-22 grijati klupu i čekati 'neku priliku' da novo vratarsko pojačanje se ozljedi ili bude kažnjeno. Pitanje je i koliko klub sluša Tigera, Hermana Gerlanda koji je dosta mladića odgojio i učinio današnjim prvotimcima Bayerna? On mora misliti i na sebe, osim ako Kraft nije uopće ambiciozan dečko i želi dosegnuti staze vrhunskih vratara.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mladjo_dj » 23 stu 2010, 23:07

FCB_general napisao:
mladjo_dj napisao:
FCB_general napisao:Najveće sranje koje sam mogao vidjeti. Svi su rekli da je jedan novi stoper i lijevi obramebeni ljetos bio obavezan, ali ništa od toga... Za ovog lijevog se može preživjeti, ali stoper nikako... Nakon ovakve utakmice čim prije gurnuti Badstubera i Brena na stopere jer ovu dvojicu gledati je poniženje i ismijavanje za klub poput Bayerna. Thomas Kraft je budućnost kluba, ali trebalo ga definitivno gurnuti u Stuttgart ili neku momčad kojoj treba vratar kako bi kroz cijelu sezonu mogao dati jasnu sliku o sebi. Kroz par utakmica u njemu sam vidio da posjeduje velik potencijal te da jako ozbiljan pristup ima. Može li on dobiti šansu, to čisto sumnjam...

i pogledajte sad koje se sranje sprema mi imamo takav talenat na klupi kojem stvarno svaka cast one danasnje dvije obrane su mu bile fenomenalne podsjetio me na Kahna, a jos vise na Neurea, i sad se dogada tako sranje da nas prvi golman odlazi u mirovinu i mi cemo navjerojatnije dati pun kuraca para za nekog Neuera ili Adlera, a samo da smo Krafta to sto ti kazes posudili negdje imali bi navjerojatnije golmana dostojnog Bayerna
S druge strane ako Kraft postane prvi golman opet ce biti sranja i proljeva jer decko nije skupio iskustva.

Kriva karta se najvjerovatnije igrala, klub na to nije mislio ili očito pomislio da bi njega valjalo instalirati u budućnosti, a čak je klub doveo i Rouvena Sattelmaiera(sada vidno samo za 3. ligu). Dečko je mlad vratar, ali on neće moći s 21-22 grijati klupu i čekati 'neku priliku' da novo vratarsko pojačanje se ozljedi ili bude kažnjeno. Pitanje je i koliko klub sluša Tigera, Hermana Gerlanda koji je dosta mladića odgojio i učinio današnjim prvotimcima Bayerna? On mora misliti i na sebe, osim ako Kraft nije uopće ambiciozan dečko i želi dosegnuti staze vrhunskih vratara.

al ako mi uzmemo golmana to ce biti ili Neuer sto je izvjesnije ili Adler, a ti golmani imaju 24 godine tako da je Kraftu totalno zacementrano mjesto u prvih 11 jer tesko da ce moci konkurirati jednom od njih. Jedino sto mu je u prilogu je to da se Buttu produzi ugovor za jos jednu godinu i onda da se nagodinu forsira Kraft jer ove sezone smo u banani tako da nam je svaki bod potreban. Onda u drugu ruku Schalke vjerojatno nece izborit LP i Neuer ode u neki drugi klub. A nasa situaciju u klubu nece biti cista i sad je pitanje sta napraviti :roll:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 23 stu 2010, 23:20

mladjo_dj napisao:al ako mi uzmemo golmana to ce biti ili Neuer sto je izvjesnije ili Adler, a ti golmani imaju 24 godine tako da je Kraftu totalno zacementrano mjesto u prvih 11 jer tesko da ce moci konkurirati jednom od njih. Jedino sto mu je u prilogu je to da se Buttu produzi ugovor za jos jednu godinu i onda da se nagodinu forsira Kraft jer ove sezone smo u banani tako da nam je svaki bod potreban. Onda u drugu ruku Schalke vjerojatno nece izborit LP i Neuer ode u neki drugi klub. A nasa situaciju u klubu nece biti cista i sad je pitanje sta napraviti :roll:

Ovdje te nisam razumio, zacementiranih prvih 11 Kraftu a ovi imaju 24 godine i ne bi imao šanse pored njih? Misliš totalno zacementirana klupa ili sam ja prenervozan od ove partije pa zujim? ;) :mrgreen:

Kakogod, Neuer je izjavio ostanak u slučaju euro natjecanja, a od toga je klub trenutno jaaaako daleko, no do kraja se može uhvatiti 6. mjesto. Adler će u svakom slučaju preći kod nas kako god prošao Leverkusen(osim da bude prvak što je komedija kad se pogleda koliko puta su pali na tom planu). Kraft ili će dobiti šansu umjesto Butta ili može odmah kupit stvari i tražiti novi klub, jer reprezentativne golmane on ne može ama baš nikako šutnuti gledajući utakmice s klupe kao njihova pričuva. :|
Što se tiče opcije produljenja s Buttom, mislim da je on rekao samo stammplatz u Bayernu ili odlazak u mirovinu. Kraft mora biti svjestan da nema nekog Kahna, Lehmanna i v.d. Sara u Bayernu te da neće biti nešta poput Rensinga.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mladjo_dj » 23 stu 2010, 23:37

FCB_general napisao:
mladjo_dj napisao:al ako mi uzmemo golmana to ce biti ili Neuer sto je izvjesnije ili Adler, a ti golmani imaju 24 godine tako da je Kraftu totalno zacementrano mjesto u prvih 11 jer tesko da ce moci konkurirati jednom od njih. Jedino sto mu je u prilogu je to da se Buttu produzi ugovor za jos jednu godinu i onda da se nagodinu forsira Kraft jer ove sezone smo u banani tako da nam je svaki bod potreban. Onda u drugu ruku Schalke vjerojatno nece izborit LP i Neuer ode u neki drugi klub. A nasa situaciju u klubu nece biti cista i sad je pitanje sta napraviti :roll:

Ovdje te nisam razumio, zacementiranih prvih 11 Kraftu a ovi imaju 24 godine i ne bi imao šanse pored njih? Misliš totalno zacementirana klupa ili sam ja prenervozan od ove partije pa zujim? ;) :mrgreen:

ma trebalo je pisati totalno zacementirano mjesto prema prvih 11 znaci klupa mu je sigurna.
Liga prvaka (5x):
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 23 stu 2010, 23:42

Slika

Blod strikes again.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mladjo_dj » 23 stu 2010, 23:46

Ali jos jednom kaku mi skolu nogometa i koliko mi mladih talenata imamo pa to je stvarno pohvalno 8-)
E sad Hermann Gerland je stvorio te igrace, a da li bi on sam mogao voditi Bayern vjerujem da niko nezna.
Liga prvaka (5x):
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Axe » 23 stu 2010, 23:49

Zamalo da pobijedimo. :D
Al hajde bice bolje, ovo je bilo samo jedno ugodno putovanje. Bitno je da cemo mi biti prvi u grupi. 8-)
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 24 stu 2010, 01:23

večeras nema spavanja, i ako uspijem sastaviti oči dobit ću noćne more.
prokleti talijani. smile44

ne miriše ovo na dobro, valjda uli već traži nasljednika za dickschedel.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la I_Love_Bayern » 24 stu 2010, 08:48

Nazalost nisam gledao utakmicu, nisam mogao naci prijenos, gledao sam samo highlightse i zakljucio sam dvije stvari:

1. Mali Kraft je nasa buducnost i ja da se pitam vec od naredne utakmice bih ga ugurao u prvih 11 i forsitrao do kraja sezone. Sezona je svakako upropastena, bar sto se BL tice i bolje je sad to uraditi nego u narednoj sezoni kad se krece od nule.

2. Ono sto su vec svi rekli, imamo dva panja u odbrani :doh: i podhitno se to pitanje treba rjesavati. Badstubera gurati i kupiti jos jednog spek odbrambenog. Breno mi i nije toliko atraktivan koliko je izgledao kad je dosao i njega bih prodao, a doveo nekog iskusnog za klupu.

Uglavnom, razocaran sam glupim porazom sinoc, ali sam generalno zadovoljan razvojem situaciji u LP.
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 24 stu 2010, 09:23

Dobro da smo izgubili tekmu koja nije opće bitna....al, jebamu bog mater!
Pa ja više nebrem jednostavno gledat buytena , a sad već i ovoga retardiranoga demichelisa.....
Koj KURAC mi njih imamo?, Ajde da su rezerve...al na svakoj jebenoj utakmici koju smo mi izgubili, njih dva su krivci!

Stavi Tyma na štopera i boli te kita pas ti mater Gaale šugavi kretenu....Od cigana mi izgubimo tekmu koju smo poveli 2:0....jebem im mater ciganjsku...
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la FCB m@niac » 24 stu 2010, 09:53

I sad, Gaal veli;
Kriva je dekoncentracija i individualna greška u dodavanju, ali NAPRED! Znači greška je prije same obrane, jer smo izgubili loptu na jedan glup i nevjerojatan način...
:? :? :? :? :?
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Red passion » 24 stu 2010, 09:56

I_Love_Bayern napisao:Nazalost nisam gledao utakmicu, nisam mogao naci prijenos, gledao sam samo highlightse i zakljucio sam dvije stvari:

1. Mali Kraft je nasa buducnost i ja da se pitam vec od naredne utakmice bih ga ugurao u prvih 11 i forsitrao do kraja sezone. Sezona je svakako upropastena, bar sto se BL tice i bolje je sad to uraditi nego u narednoj sezoni kad se krece od nule.

:bravo: :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 24 stu 2010, 11:04

Ma odkako je Butt stao na gol ja ne primjećujem neke velike probleme što se tiče golmanske pozicije. Rensing je bio toliko nesiguran, da sam kao prvo pojačanje želio vidjeti nekog dobrog golmana.
Kraft je talenat, Butt može još gurati, tako da se ne zamaram sa tim pitanjima.

Štopera, beka....što prije, to bolje. Ova dvojica su za popizditi, nek ih đavo nosi što dalje od Bayerna.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la CroCHEF » 24 stu 2010, 11:11

mene opet muci onaj CISTI penal na Ribery, ne navijacki penal... na prijenosu di sam gledo, komentator se cudio kako sudac (koji je sudio svaki malo jaci dodir zutim) i da je taj nedosudjeni penal na Riberyu bio u rangu da nije dosudio penal Krafta
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 24 stu 2010, 12:45

Bio sam se pomiril sa porazom prije tekme, ništa nisam niti oćekivao, to sam i napisao.Totalno nevažna tekma, z akoju me zaboli kita...

Ali niti jedna tekma me nije u ovoj sezoni iživcirala kao ova.Puknul bi sad od jada is ve ih sa palicom zatuko, ubio , raspordo, medicinke im dao da nose! :neee: Ok, nije na iberyu bio suđen penal za 0:3, ali mi smo već vodili 0:2, pazi 0:2 i uspijemo to isustiti iz ruke. Pa do kad?!?!?!? Ova tekma mi je pokazala da smo mi u jednoj velikoj banani i da se moramo moliti da ulovimo 3. mjesto u BUNDESLIGI koje vodi u LP. Greške koje smo napravili tj. kaj nismo doveli prave obrambene igrače sad će nas koštati sezone. Na zimu se to ispravit nemre i ne neznam kaj se sve treba dogoditi da mi napravimo "perfektan" transfer rok...Tymoschuku bi glavu otkinuo, jedva čekam da se Bommel vrati. Pa kako ti možeš trčati uz onog debila a da ga ne rušiš - pa u pravilima nogometa taj igrač mora past i ti još igraš poziciju i glavni ti je zadatak da rušiš igrače :neee: I onda kad još vidim onakav gol, spovračo bi se...Jednostavno prefrustrirajuće i nabijem ih sve na kurac. Nakon ovog poraza okrećem Bayernu leđa i morat će se dobrano pomučiti da mi se iskupe!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011