mladjo_dj napisao:FCB_general napisao:Najveće sranje koje sam mogao vidjeti. Svi su rekli da je jedan novi stoper i lijevi obramebeni ljetos bio obavezan, ali ništa od toga... Za ovog lijevog se može preživjeti, ali stoper nikako... Nakon ovakve utakmice čim prije gurnuti Badstubera i Brena na stopere jer ovu dvojicu gledati je poniženje i ismijavanje za klub poput Bayerna. Thomas Kraft je budućnost kluba, ali trebalo ga definitivno gurnuti u Stuttgart ili neku momčad kojoj treba vratar kako bi kroz cijelu sezonu mogao dati jasnu sliku o sebi. Kroz par utakmica u njemu sam vidio da posjeduje velik potencijal te da jako ozbiljan pristup ima. Može li on dobiti šansu, to čisto sumnjam...
i pogledajte sad koje se sranje sprema mi imamo takav talenat na klupi kojem stvarno svaka cast one danasnje dvije obrane su mu bile fenomenalne podsjetio me na Kahna, a jos vise na Neurea, i sad se dogada tako sranje da nas prvi golman odlazi u mirovinu i mi cemo navjerojatnije dati pun kuraca para za nekog Neuera ili Adlera, a samo da smo Krafta to sto ti kazes posudili negdje imali bi navjerojatnije golmana dostojnog Bayerna
S druge strane ako Kraft postane prvi golman opet ce biti sranja i proljeva jer decko nije skupio iskustva.
Kriva karta se najvjerovatnije igrala, klub na to nije mislio ili očito pomislio da bi njega valjalo instalirati u budućnosti, a čak je klub doveo i Rouvena Sattelmaiera(sada vidno samo za 3. ligu). Dečko je mlad vratar, ali on neće moći s 21-22 grijati klupu i čekati 'neku priliku' da novo vratarsko pojačanje se ozljedi ili bude kažnjeno. Pitanje je i koliko klub sluša Tigera, Hermana Gerlanda koji je dosta mladića odgojio i učinio današnjim prvotimcima Bayerna? On mora misliti i na sebe, osim ako Kraft nije uopće ambiciozan dečko i želi dosegnuti staze vrhunskih vratara.
width="960"

i podhitno se to pitanje treba rjesavati. Badstubera gurati i kupiti jos jednog spek odbrambenog. Breno mi i nije toliko atraktivan koliko je izgledao kad je dosao i njega bih prodao, a doveo nekog iskusnog za klupu.
Ok, nije na iberyu bio suđen penal za 0:3, ali mi smo već vodili 0:2, pazi 0:2 i uspijemo to isustiti iz ruke. Pa do kad?!?!?!? Ova tekma mi je pokazala da smo mi u jednoj velikoj banani i da se moramo moliti da ulovimo 3. mjesto u BUNDESLIGI koje vodi u LP. Greške koje smo napravili tj. kaj nismo doveli prave obrambene igrače sad će nas koštati sezone. Na zimu se to ispravit nemre i ne neznam kaj se sve treba dogoditi da mi napravimo "perfektan" transfer rok...Tymoschuku bi glavu otkinuo, jedva čekam da se Bommel vrati. Pa kako ti možeš trčati uz onog debila a da ga ne rušiš - pa u pravilima nogometa taj igrač mora past i ti još igraš poziciju i glavni ti je zadatak da rušiš igrače